praca huelva truskawki 4

Temat przeniesiony do archwium.

Wlice potrafią być groźne...
Cytat: kokusia22
bea jak Boga kocham wiesz co Ci powiem? żenujaca jestes! bo ja mieszkam na wsi i nie jedno przeszlam i czytajac to forum nie jedno slyszalam ale potrzebne mi pieniadze i pojade!! nie obżygasz mi tego wyjazdu bo jestem zdania ze jak sie chce to sie da!
kmochaniutka jedż i zarób kase ale różnie bywa a życze ci wszystkiego naj naj lepszego
a najlepiej to zignorować tą cała BEA ona jest jakas psychiczna i sie pewnie podnieca tymi kłotniami sa takie zboczenia chyba jak widze.
boreczek zartujesz ;)? to pewnie na tym samym szkoleniu bylysmy w OHP
Cytat: Forumka
a najlepiej to zignorować tą cała BEA ona jest jakas psychiczna i sie pewnie podnieca tymi kłotniami sa takie zboczenia chyba jak widze.
hahaha ;d;d

Może Bei nie osądzajmy tak ostro co? Może faktycznie jest rozgoryczona, zawiodła się, w domu już pewnie słuchać nie chcą to mamy gorzkie żale na forum. Mamy Post, trzeba się umartwiać...

W ns było na Rejtana:)
Ja tylko doszłam doi wniosku , ze pan M zarabia wiecej na swoich przejazdach swoimi autobusami niz na załatwieniem nam pracy i tego chce was przestrzec A JAK CHCECIE JEDZCIE TO WASZ WYBÓR
w hiszpani pewnie tez nie mogli jej sluchac...
...Mario przynieś wódke...hehehehe dobre Emilka
boreczek ja chyba zaraz zaloze worek pokutny i sie wychlostam.
no bylo ;) to moze mnie pamiętasz bo jestem osoba zazwyczaj rzucającą sie w oczy :D blondynka w okularkach, i bylam jedna z tych ktore odrazu szly na poczte placic zaliczke.. ale pewnie nie kojarzysz..
trzy tygodnie z nią wytrzymali...to i tak nieźle ;)
Cytat: bea3211
Ja tylko doszłam doi wniosku , ze pan M zarabia wiecej na swoich przejazdach swoimi autobusami niz na załatwieniem nam pracy i tego chce was przestrzec A JAK CHCECIE JEDZCIE TO WASZ WYBÓR
bea ale co mnie to obchodzi na czym on ile zarobi?

Nie trzeba już, czytasz posty Bei...:)

Hym... czyżbyś siedziała pod oknami i pytałaś czy jest tam gdzieś kościół?:)
w sumie tak boreczek hehe :D. bea dla mojej przyjemosci jemu moze zostac z tego przejazdu autokarem 20 zl moze mu zostac 20000 tysiecy. wazne ze ja tez sobie zarobie :)
Cytat: Emilia24bbb
boreczek ja chyba zaraz zaloze worek pokutny i sie wychlostam.

moze bedziesz miala okazje zrobic to na procesji...w wielki piatek w Hiszpanii
tutaj niektorzy grzesznicy na boso ida w pokucie...
juz wiem teraz dlaczego...jak tak gwalca i wykorzystuja biedne polki,to potem musza to odpokutowac...
a ja myslalam,ze oni tacy wierzacy i swieci...
Cytat: Boreczek11nightwish1
Hym... czyżbyś siedziała pod oknami i pytałaś czy jest tam gdzieś kościół?:)

dokładnie ;D
Amen :)
Może Bei nie osądzajmy tak ostro co? Może faktycznie jest rozgoryczona, zawiodła się, w domu już p NIE WIESZ I NIE ZNASDZ MNIE I NIE OSĄDZAJ ewnie słuchać nie chcą to mamy gorzkie żale na forum. Mamy Post, trzeba się umartwiać...
NIE ZNASZ MNIE I TO CO PRZESZŁAM W ESPA WIEC NIE DRWIJ Z TEGO I N IE OSĄDZAJ .Może ciebie tez to spotka a czego nie życze
i pokuta jest ;)? jest :D
hehe;d;d;;d

Mam tendencję do obserwowania ludzi. Z ns jadą jeszcze 2 moje koleżanki i 1 dziewczyna, z którą nawiązałam kontakt przez forum właśnie. Ja siedziałam na wprost ekranu.
jak sie to czlowiek na tym forum uduchownic moze :)
Idę na grochu poklęczec trochę... ;) biedna Bea wszyscy jej dokuczają i ja też :(

Jakbyś nie zauważyła to nieśmiało próbowałam stanąć w Twojej obronie, ale po Twojej odpowiedzi widzę, że nie warto... Dziękuję, Amen.
Mam tendencję do obserwowania ludzi. Z ns jadą jeszcze 2 moje koleżanki i 1 dziewczyna, z którą nawiązałam kontakt przez forum właśnie. Ja siedziałam na wprost ekranu.

to az boje sie pomyslec jakie wnioski na moj temat wyciąglas ;) a tak na marginesie to czym sie wybieracie do tego wrocka?? moze by sie zgadac i razem by bylo razniej..
Załóżmy może tu kółko różańcowe, pomódlmy się za dziewczyne ;) może coś to pomoże...
to ja pierwsza dziesiatke moze zamowie ;D
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Egzaminy

»

Brak wkładu własnego