o anaionutz to nawet Ciebie podała do sądu? Skoro masz czekac na powiadoomienie, oj a słuchaj, moze to ty załatwiałas im pracę i źle traktowałaś? hehehe smiechu warte. Wczoraj prosiłam, skoro macie tak niepodwazalne dowody zdjęcia, nagrania itp to dawajcie na forum, niech wszyscy się przekonamy.
kokusia22
28 lut 2012
my na wyjazd musimy juz miec zalozone konta walutowe czy tam nam pomoze ktos zalozyc?pomoze ktos?
Kamila_26
28 lut 2012
Cytat: bea3211
Cytat: anaionutz
wszyscy jestesmy podstawieni od maria L:))
Ty nie jesteś popdstawiony Ty jesteś nim
hehehehe tak i jasnowidzem kolezanka jest no proszę
anaionutz
28 lut 2012
no a mario ma 165 wzrostu i 55kg i blond wlosy :)
Kamila_26
28 lut 2012
Cytat: kokusia22
my na wyjazd musimy juz miec zalozone konta walutowe czy tam nam pomoze ktos zalozyc?pomoze ktos?
Na miejscu mają nam założyć konta:)
anaionutz
28 lut 2012
nie musicie jak beda potzrebne to wam pomoga zalozyc :)
gochaj1
28 lut 2012
dajcie spokój dziewuchy;) dziewczyna najwidoczniej ma problem i dajmy się jej wygadać to jej przyjedzie
kokusia22
28 lut 2012
nie musicie jak beda potzrebne to wam pomoga zalozyc :)
No wiesz, podobno nigdy nie jeździła od mario, więc może nie wiedzieć jak On wygląda. No ale sama nie wiem, bo pisała też ze jednak była z mario... I teraz się łudzi że jej uwierzymy, skoro kłamie. Oj nieładnie.
amadorka
28 lut 2012
kokusia,jezeli bedziesz chciala pieniadze od razu do Polski na konto przelewac,to w Polsce musisz otworzyc sobie konto walutowe
jezeli chcesz zeby szef w Hiszpanii Ci wplacal pieniadze na konto,to raczej szef zalatwia te sprawy w banku...
bea3211
28 lut 2012
Cytat: bea3211
wczoraj prosiłam o pomoc dla dziewczyn i podałam numery tel. do osób co potrzebowali pomocy w hiszpanii na truskawkach - porsze - kto zadzwonił i im pomógł - jest ktoś taki ?? - nikt !!! wiewm bo dzwoniłam do nich i nikt nie zadzwonił i wam jakby co nikt nie pomoże
Jesteś ty Msrio i powinienes ludziom pomagac a ty tylko kase walisz sobie - i przestan na klikku nbikach pisac pizytywnie na tym forum i nabierac ludzi - upos moze juz wystarczy ci tych chat nad oceanem ze pieniADZE BIEDNYCH LUDZI - CHŁPOIE OPAMIETAJ SIE
kurwa bo mnie zaraz naprawde cos strzeli!!! mnie nie stac na dzwonienie do obcych mi ludzi na numery hiszpanskie!!! po co?? pytam po co?? mam im dac wszystkim numer do mojego szefa?? i myslisz ze przyjmie 20 osob?? jebnij ty sie kobieto w leb i pomysl troche!!
anaionutz
28 lut 2012
kamila to ona byla od maria czy nie?? ja nie lapie tej kobiety powaznie :)
amadorka
28 lut 2012
przeciez sie przyznalam /lem ze Mario to ja....
mi to juz nikt nie wierzy??
amadorka nawet gdyby tak było to najwidoczniej nikomu to nie przeszkadza ;)
anaionutz
28 lut 2012
Cytat: amadorka
przeciez sie przyznalam /lem ze Mario to ja....
mi to juz nikt nie wierzy??
nie jestes wiarygodna
:)
kokusia22
28 lut 2012
amadorka dzieki za info bo czlowiek taki nie doinformowany ze masakra :)
amadorka
28 lut 2012
ehhh
to co trzeba zrobic zeby stac sie Mario??
to dalej bede udawac kobiete ... ;D
kokusia,sama wiem jak to jest...
ale teraz mozna cos troche chociaz sie wywiedziec na forum...
a kiedys w ciemno calkiem sie jechalo i zadowolone dziewczyny byly...
bea3211
28 lut 2012
HEHE ZNOWSU WPISY SA KASOWANE i kto to robi - ludzie nie jedzcie na TE TRUSKAWKI RTAM JEST W TYM ROKU SZAMBO
Emilia24bbb
28 lut 2012
ja pierdziele ja juz wiem. wiem kto jest mario. moja ciotka! teraz sie kapnelam tak sobie przypomnialam jak moj wujek ostatnio do niej na imprezie "mario przynies wodke". tak teraz juz wszystko wiem. ha. wystarczy poprostu troche inteligencji
anaionutz
28 lut 2012
a moze ci sie tylko wydaje ze cos wpisujesz :)
Emilia24bbb
28 lut 2012
to nic ze szambo. mam gumiaki :)
anaionutz
28 lut 2012
hahaha dobre :)
kokusia22
28 lut 2012
bea jak Boga kocham wiesz co Ci powiem? żenujaca jestes! bo ja mieszkam na wsi i nie jedno przeszlam i czytajac to forum nie jedno slyszalam ale potrzebne mi pieniadze i pojade!! nie obżygasz mi tego wyjazdu bo jestem zdania ze jak sie chce to sie da!
ja też mogę napisać, ludzie ktoś kasuje moje posty pisze pisze i ciągle ktoś kasuje no bez przesady. I to akurat tylko Twoje? A może poprostu taką piekną polszczyzną piszesz (k*****wa, h****j...) ze ktoś na to patrzeć nie może?
edytowany przez Kamila_26: 28 lut 2012
Boreczek11nightwish1
28 lut 2012
Emilka jesteś bezkonkurencyjna!:) Ale przypominam, że to ja pierwsza zostałam posądzona o bycie Mario, więc proszę mnie nie wybijać z roli:)
Katarina80
28 lut 2012
Dziewczyny uwaga,bo ta "wlica" chyba wścieklizny dostała :)