praca huelva truskawki 4

Temat przeniesiony do archwium.

a możesz być i Ty:)

Dobrze mi się kojarzysz i nauczyłaś Emilkę wysyłać wiadomości na priv:)
hehe zawsze czegos nowego nawet na forum mozna sie nauczyc :)
ale dzisiaj goraco bylo...
juz w Hiszpanii narzekaja na susze...

Jaja se robisz czy agitujesz kolejne niewinne dziewczęta ?:)

a jak jest za sucho to też lipa...
Cytat: Boreczek11nightwish1
Jaja se robisz czy agitujesz kolejne niewinne dziewczęta ?:)

ze co?ze goraco czy susza?

No i to i to:) Jest za gorąco - my się pocimy. Jest sucho - to truskawki mają za sucho i nie rosną. A jak jest gorąco to chyba i sucho po pewnym czasie....
Cytat: KOKO33400
no tak we wczorajszym autokarze do polski te ponad dwadziescia dziewczyn co wraca z pusta kieszenia to pewnie malo robotne byly wedlug was i pewnie na hotel hiltona w tej hiszpani na tych polach liczyly.
Odnosnie hotelu opowiadała mi dzisiaj koleżanka że Mario przeniósł do niej na campo dwie dziewczyny bodajze z Katowic bo przedtem miały zle i wiecie co powiedziały pierwsze po wyjsciu z auta do Maria?Gdzies ty nas w nastepne bagno wpierdolił?Uządziły przy szefie Mariowi scene jak z dramatu a szef popatrzył na to co odstawiły za cyrk i powiedział tylko tyle zabieraj mi to co przywiozłeś wiec pytam na co liczyły bo praca na tym campie jest co dzień i warunki nie złe.Co im się nie podobało chociaż domków w środku nie widziały.
Cytat: Boreczek11nightwish1
No i to i to:) Jest za gorąco - my się pocimy. Jest sucho - to truskawki mają za sucho i nie rosną. A jak jest gorąco to chyba i sucho po pewnym czasie....

truskawki i tak sa podlewane niezaleznie od pogody,ogolnie dzisiaj mowili o tej suszy...
a ze goraco,no coz trzeba sie wypocic troche hehe
ale przynajmniej truskawki beda dojrzewac
morena nie tlumacz juz wiecej,bo i tak nie dociera co do niektorych...
Dokładnie amadorka masz racje to bez sensu bo najwięcej maja do powiedzenia te co nic nie wiedza o tej pracy i o tym jak tam jest a udzielają się za sześciu...
morena a jak Twoje zdrowko??
Morena wytłumacz mi jedną sprawę bo ja tego nie ogarniam rozmawiałam z koleżanką która jeździła razem ze mną do jednego szefa przez x lat i teraz tzn w tamtym roku zmieniła szefa i miała wyjazd z Wrocławia i nic nie płaciła za przejazd w tamtą stronę jechała od Maria pytałam się czy były osoby co płaciły za przejazd i powiedziała że tak pół na pół to jak to w końcu jest czy to tak jak dawniej na zaproszenie szefa nie płaci się za przejazd w tamtą stronę?
moze jak szef umawia sie z Mario,zeby mu przywiozl dziewczyny konkretne ,ktore juz u niego pracowaly,to szef od razu z Mario sie rozlicza...
a nowe moze placa za siebie,a droge powrotna oplaca juz szef...
nie jestem morena,ale tak mi przyszlo na mysl...
dzięki a to kto odpowiedział to mi wszystko jedno na temat i sensownie
morena dlaczego uwazasz ze ja nic niewiem o TEJ PRACY znasz mnie osobiscie ?nawet nie masz bladego pojecia ile lat tam jezdze bo moze sie okazac ze nawet wiecej jak ty.a pisac tu kazdy moze bo po to jest forum.
NO właśnie wróciłam z zastrzyku boli mnie dupa jak diabli ...a zdrowia jak nie było tak nie ma ale wróci mam nadzieje...
i dla ciebie nie jestem zadne ,,te,,
koko nie ma co sie obrażać bo mi chodzi konkretnie o osoby które nigdy tam nie były a sie udzielają a mają tylko zasłyszane opinie...i ja nikomu nie zabraniam pisac ale te przepychanki słowne juz sa bez sensu.
I nigdy nie powiedziałam ani nie napisałam ze wiem lepiej od kogos...
w porzadku.
Dziewczyny proponuję zapobiegawczo powymieniać się nr na priv, żeby w razie jak się źle trafi, była jakaś szansa przeniesienia.
Cytat: morena7236
Nie wraca ich ponad dwadzieścia jak tu piszesz a tylko cztery.
morena SPADAJ NA SWOJE FORUM A PO CO TU WCHODZISDZ PISZĄC TAKIE BZDURY Bo PRAWDA JEST TAKA , ZE PONAD 20 OSÓB WRACA . juz lepiej pisz na swoim foreum i tu nie nieszaj chyba , ze masz profity od p m bo tak ładnie piszesz i bronisz go
nie mogę pojąć jak polki mogą tak poniewierac swoje rodaczki uffff paskudne to
I znów się zaczyna...
a to forum czyje jest?
To powoli staje się nudne...
Cytat: bea3211
nie mogę pojąć jak polki mogą tak poniewierac swoje rodaczki uffff paskudne to
?
I kultura poszła w las...:/
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Egzaminy

»