praca huelva truskawki 4

Temat przeniesiony do archwium.
Teraz to już nawet krzyczą, pisząc caps-lockiem hehe na mnie to wrażenia nie robi ;)
Nic dziwnego bea,że Cie tam nie chceli...właśnie pokazałaś teraz na ile Cię tylko stac !
Wie ktoś może coś już o wyjazdach? Teraz w niedzielę podobno tak ktoś na forum pisał, ale czyy tylko truskawki czy może jest szansa, że już cytrusy pojadą też? Wie może ktos?
Cytat: morena7236
Cytat: KOKO33400
no tak we wczorajszym autokarze do polski te ponad dwadziescia dziewczyn co wraca z pusta kieszenia to pewnie malo robotne byly wedlug was i pewnie na hotel hiltona w tej hiszpani na tych polach liczyly.
Odnosnie hotelu opowiadała mi dzisiaj koleżanka że Mario przeniósł do niej na campo dwie dziewczyny bodajze z Katowic bo przedtem miały zle i wiecie co powiedziały pierwsze po wyjsciu z auta do Maria?Gdzies ty nas w nastepne bagno wpierdolił?Uządziły przy szefie Mariowi scene jak z dramatu a szef M TYLKO Dopatrzył na to co odstawAiły za cyrk i powiedział tylko tyle zabieraj mi to co przywiozłeś[ wiec pytam na co liczyły bo praca na tym campie jest co dzień i warunki nie złe.Co im się nie podobało chociaż domków w środku nie widziały.
MORENA TY JUZ NIE PIERDZIEL , ZE MOŻESZ pomóc innym bo to bzdury jak ktoś to przeczyta ta inteligentny wie , żes człowiek Mara jestes i tylko negujesz innych i nie pomożesz innym jak piszesz , pomocna boś w łyżce wody utopisz polki - taka prawda - spadaj na swije forum gdze tylko można czytac Twoje słowa "huj , kurwa . szmaty , dziwki / osoba inteligentna tak pisze / ufff osoba zakłaDAJĄCA FORUM "perwsza praca huelba TAK czy nie "PISZE - ZGROZA i po uj tu sie udzielasz jak masz swoją strone i tm cisza bo kasujesz negatywnw wpisy
hejka autobus bedzie wyjezdzal podobno 3.03
bea ty masz jakas manie przesladowcza hahahhahahah ja tez niby od maria jestem albo samym mariem hahhaha wszystkim tak piszesz?
no właśnie też słyszałam, że 3 a potem ktoś pisał, że 4 ale ciekawe czy tylko truskawki czy wreszcie cytrusy ruszą.
witam wszystkich;)ale sie dzieje na tym forum.. czytam na biezaco i masakra...a odbiegając od tematu to dziewczynki jedzie ktos z malopolskiego ??
ja pewnie też jestem mariem albo jego człwiekiem, no ludzie zlitujcie się!! Bylo już tak fajnie i miło i kto bea zamieszanie tu sieje? Ty.
wszyscy jestesmy podstawieni od maria L:))
kurcze pewnie bede sama :(
ja też ;D
to ja sie przyznam w koncu
to ja jestem Mario i co???
a tej bea nie mozna zbanowac??tylko forum zasmieca
Cytat: Katarina80
Nic dziwnego bea,że Cie tam nie chceli...właśnie pokazałaś teraz na ile Cię tylko stac !
karolina nawesz jeszcze nie wiesz na ile mnie staC JAK KTOŚ MNIE OSZUKA I OKRADNIE - w takich przypadkach jestem jak wsciekła wlica hehe
:)
no a wytłumacz co to jest wlica?
Hej,mam pytanie w razie wyjazdu w tym tygodniu jest ktos z Olsztyna?
bea to idz do z ta sprawa do sadu a nie tu nas wszystkich atakujesz a co ja mam do tego ze wracaja?? jak mam im pomoc?? jechac po nie czy moze zaplacic za podroz?? ja juz nie wiem o co ty walczysz
Ej dziewczyny uwaga wsciekła wlica ;) haha naucz sie najpierw czytac i pisac ...i ochłoń wkońcu dziewczyno,zimny prysznic by Ci się przydał !!!
walczy o zamieszanie na forum ;) Niech weźmie urlop i idzie odpocząć :)
bea jestem tu nowa ale czytając regularnie to forum powiem Ci tak '' na zaś" jak to mawiała moja mama ze dalej zajdziesz z wielka dupa jak z wielka g..ą
wczoraj prosiłam o pomoc dla dziewczyn i podałam numery tel. do osób co potrzebowali pomocy w hiszpanii na truskawkach - porsze - kto zadzwonił i im pomógł - jest ktoś taki ?? - nikt !!! wiewm bo dzwoniłam do nich i nikt nie zadzwonił i wam jakby co nikt nie pomoże
ja naprawde nie wiem o co chodzi tej kobiecie... najpierw ze mario to oszust pozniej ze dziewczyny wracaja a my im nie pomagamy.... ktos to rozumie??
Cytat: bea3211
wczoraj prosiłam o pomoc dla dziewczyn i podałam numery tel. do osób co potrzebowali pomocy w hiszpanii na truskawkach - porsze - kto zadzwonił i im pomógł - jest ktoś taki ?? - nikt !!! wiewm bo dzwoniłam do nich i nikt nie zadzwonił i wam jakby co nikt nie pomoże

kurwa bo mnie zaraz naprawde cos strzeli!!! mnie nie stac na dzwonienie do obcych mi ludzi na numery hiszpanskie!!! po co?? pytam po co?? mam im dac wszystkim numer do mojego szefa?? i myslisz ze przyjmie 20 osob?? jebnij ty sie kobieto w leb i pomysl troche!!
sorki za slownictwo ale mnie ponioslo...
nie rozumiem, bo napisała tylko, że wracają i czekają na autobus. No sory ale skoro wracały to w czym trzeba było im pomóc? Bo tego nie rozumiem. Jakiej pomocy oczekiwały skoro wracały już do domu? Miałyśmy dzwonić i pytac jak się czują?
Cytat: anaionutz
bea to idz do z ta sprawa do sadu a nie tu nas wszystkich atakujesz a co ja mam do tego ze wracaja?? jak mam im pomoc?? jechac po nie czy moze zaplacic za podroz?? ja juz nie wiem o co ty walczysz
sprawa jest już w sądzie i czekaj na powiadonienie
bea i wy wszystkie niby jestescie od jednego szefa??
Cytat: anaionutz
wszyscy jestesmy podstawieni od maria L:))
Ty nie jesteś popdstawiony Ty jesteś nim
jest w sadzie to czekaj na sprawe i przestan sie wszystkich czepiac i miec do nas pretensje
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Egzaminy

»

Brak wkładu własnego