praca huelva truskawki 4

Temat przeniesiony do archwium.
chcialbym a boje sie... ja musze miec prawdziwego samca alfa. takiego co to pierdolnie reka w stol jak bede podskakiwac :P
Tacy są najgorsi, co nie wiedzą czego chcą. A może to a może tamto hehe ja zawsze mówię, to baba czy chłop?
edytowany przez Kamila_26: 28 lut 2012
to kama tylko pozazdroscic naprawde ze tak trafiliscie na siebie :)
witam ja odnośnie pracy na campie nr 50 to sie nie zgadzam pracowałam tam kilka lat i jest to jedno z lepszych camp w Palos praca codziennie plus nadgodziny a że w polu to już urok tej pracy pracodawca nie taki jak go opisuja inni zasuwaja z zakuoami a on wozi dziewczyny na kazde zawołanie do Palos i Huelvy na zakupy tak że trzeba być tam i dopiero pisać pozdrawiam

Skąd wziąć tą pewność Kamila?:)
[zmienimy temat forum - "Jak poznać, ze to ten jedyny?"]
wez nigdy takich nie lubilam ale teraz to juz wogole. i nie lubie jak daje sobie wejsc na glowe :D
Nie ma czego zazdrościc, każda kiedyś trafi na tego "swojego" jedynego. Ja zawsze w to wierzyłam. Oczywiście nie jest tylko pięknie i kolorowo, czasem się też kłócimy, rzadko ale wtedy to "klękajcie narody" hehe raz a porządnie, jak to mówi moja mama.

Gorzej jak ten samiec alfa zamiast w stół pierdolnie w Ciebie...
Cytat: jasic22
witam ja odnośnie pracy na campie nr 50 to sie nie zgadzam pracowałam tam kilka lat i jest to jedno z lepszych camp w Palos praca codziennie plus nadgodziny a że w polu to już urok tej pracy pracodawca nie taki jak go opisuja inni zasuwaja z zakuoami a on wozi dziewczyny na kazde zawołanie do Palos i Huelvy na zakupy tak że trzeba być tam i dopiero pisać pozdrawiam

Nie przejmuj się takimi wpisami. Dziewczyny piszą różne rzeczy, niekoniecznie prawdziwe :) Nie warto się tym przejmować.
moze kama sie trafi moze.. :) ale czemu sie nie da tak od razu no.. :D. pozyjemy zobaczymy. teraz juz przynajmniej wiem jaki jest moj typ. ;D
Hej, Kamila, zajrzysz na temat o cytrusach> muszę zaraz lecieć i chcę uzyskać parę "rad"
Cytat: Boreczek11nightwish1
Skąd wziąć tą pewność Kamila?:)
[zmienimy temat forum - "Jak poznać, ze to ten jedyny?"]

Nie wiem, to się wie, poprostu. Jak go tylko poznałam to pomyślełam, ze on będzie mój hehe, ale nie jestem jasnowidzem ;) po prostu to moja rzadko zawodząca intuicja
to jak ja mu pierdolne to przestanie byc samcem alfa:D

Ale masz farta kobieto. Moja intuicja mówi ten - nie ten, ten - nie ten.. I tak na zmianę, zmienia zdanie co 16 godzin...
a tak serio to lac mnie nie musi ;d haha ale zeby to zdecydowane bylo takie wiesz.. no taki prawdziwy facet

a jak przestanie być samcem alfa to Ty przestaniesz go chcieć...:)
w koncu ilez mozna ze soba chodzic hahah :d. ale dobra ja juz koncze temat tych chlopow bo chyba za bardzo sie rozpisalam :D. boreczek kobieta zmienna jest :)
77ola77 odpisałam Ci...
:P w sumie to fajnie by bylo jakby tez cos trenowal to bysmy sie bili tak o dla rozluznienia :d maly sparing w domu po obiedzie ;d

Nie ma już prawdziwych facetów (oprócz Karpiela - Bułecki w kraciastej koszuli i z siekierą w ręce. Mmmmm:)
kamila26 ja się nie przejmuję ale denerwuje mnie to ja u niego juz nie pracuję odeszłam z kolezanka chciałm sobie polepszyć niestety nie wyszło i w tym sezonie jade gdzieś na inne campo nie wiem gdzie gdzieś na corę ale jak trafię żle to sobie poradzę
a boreczek nie czepiaj sie :P narazie musze sobie odpoczac od tego gatunku ;d;d;d;
mniam!
jasic22 najważniejsze to wierzyć, ze będzie dobrze. Jestem tego pewna.

Zaklepuję!!:)
fajny on :) a wogole to nie lubie ladnych facetow. moze to dziwne ale nie lubie ;d
Nic w tym dziwnego, możesz mi wierzyć. Każdy ma swój gust a o gustach się podobno nie dyskutuje.
no w sumie tak :). pogadajmy o truskawkach

najbardziej lubię truskawki dojrzałe, czerwone i jak rosną i dojrzewają i sprawiają, że zarabiam euro:)
wierszyk dla Was dziewczęta :D
Truskawka do serca

Dzisiaj pieknych owocow nazbieralam
Frajda z tego byla calkiem nie mala.
Truskawki w sloneczku swieca czerwienia,
Jak lica mlodej dziewczynie sie mienia.

Truskaweczki byly takie dojrzale,
W koszyku pachnace i okazale.
Owocem takowym zwabi Adama
Kazda: panienka czy tez starsza dama.

I ja pokusa taka zwabic chcialam...
Najpiekniejsza z mego kosza wybralam...
I z usmiechem niebianskim owoc daje...
Z gracja, z wdziekiem jak kaza obyczaje...

Kochanek z usmiechem truskawke wital,
I wnet z oczu moich wszystko wyczytal,
Wiedzial, ze truskawka przyneta byla,
Kiedy serca kochankow polaczyla.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Egzaminy

»

Brak wkładu własnego