praca huelva truskawki 4

Temat przeniesiony do archwium.
jadę od.P Mario
jadę od.P Mario
no od pana Mario i niewiem jak oni to biora po kolei czy jak z tej listy bo cos sie nie zgadza
na pisałam do pana Maria na gg i dostałam odpowiedz
a ktora bylas na liscie/???
a to znaczy ze do nikogo nie dzwonili jeszcze.....
jak ja sie go pytam kiedy pojade to mi mowil od 6 marca ze jade to jedna niedziele to za tydzien a wcale tak nie bylo hehehe
136
a no ja tez jade teraz sie dowiedzialam ale oczywiscie musialam dzwonic bo nikt mnie nie poinformowal
czy już ktoś dostał wiadomość od Mario że jedzie w niedziele ?czy już do kogoś dzwonił?
to super bo myślałam ze już sama pojadę
Ja też jade
a dzwonil do was Mario??? no to jedziemy na podboj Hiszpanii:)
a dzwonil do was Mario??? no to jedziemy na podboj Hiszpanii:)
widze że nas truskaweczek coraz więcej do wyjazdy :)
a ja dalej nie dostałam żadnego telefonu. powiedzcie czy on do was dzwonił czy same dzwonicie? czy wogóle widzicie moje wpisy?
ania ja dzwonila do niego niewiem czemu oni nie informuja nas !! trzeba dzwonic i sie upominac ehhh
JA NIEWIEM CZEMU ALE MYŚLE ŻE JAK LUDZIE ZACZELI DZWONIĆ SAMI TO M. DOMYŚLIŁ SIĘ ŻE SIEDZIMY NA FORUM I PRZEKAZUJEMY INFORMACJE WIĘC PO CO ON MA DZWONIĆ PEWNIE ZADZWONI DO TYCH KTÓRZY SIĘ NIE ODEZWĄ DO NIEGO.
ZARAZ JA BĘDE DZWONIĆ TO NAPISZE CO MI POWIEDZIAŁ.
dzwoniłam powiedzał żebym zadzwoniła o 16 bo teraz kończy liste. i pytał czy jestem na jakieś liście, niewiem na jakiej bo na jkiejś byłam .
sluchaj to bez sensu kto sie nie odezwie to co nie pojedzie/?? przeciez kazdy tak samo chce jechac i wplacil zaliczke. Oni mowili ze beda informowac i tak tez powinno byc
dziewczynki dzis dobry dzien ja tez jade w nbiedziel;e o 15:):):)nareszcie::)
nie nie że niepojedzie żle mnie zrozumiałaś chodziło mi o to że jak same do niego dzwonimy to po co on ma to robić a jeśli ktoś do niego nie zadzwoni to wtedy on to zrobi ale to są tylko i wyłącznie moje spekulacje.
no tak po co ma dzownic skoro juz ktos dzwonil do niego racja ale moim zdaniem powinien dzwonic do kazdego bo ja jak bym sie jutro dowiedziala albo w sobote to by bylo za pozno dla mnie:) no ale najwazniejsze ze jedziemy!!!!!!!!!
iwonka ja jeszcze niewiem czy jade o 16 będe wiedziała
ja jade z dromadera w niedziele o 15 nareszcie:):)
to fajnie pojedziesz ania pewnie skoro juz tyle czekalysmy to w koncu jedziemy:0
dzwonila do mnie pani z ohp i mieli problem zeby sie ze mna skontaktowac jakis ale juz wszystko jest ok do zobaczenia na dworcu!!!!!!!!!!!:) a podobno autokar jest tez o 10 z krakowa niewiem czy ten sam czy jak czy moze 2 jada
to przynajmniej sa juz jakies konkrety,najgorsza jest nie wiedza;)
ja tez jade w niedziele o 15stej z wroclawia
hej dziewczyny ja wlasnie wróciłam z hiszpani w tym roku jest porazka duzo polek wraca do domu bo nie ma truskawek a duzo osob jest zapisane i maja wplacone zaliczki i musza sie wyrobic z tymi osobami nie wazne czy pracujesz 2 dnie czy 5 czy 10 dni oni maja 14 dni zeby tobo podziekowac i wziasc romunke na twoje miajce bo romunki maja dotacje 4 euro dziennie a pracuja lepiej od polek zemna wracala polka ktora byla 9 rok tam jak dostala od hiszpana skrzynka po glowie jak mu przyjeb... to jej podziekowal i sama na wlasny koszt musiala wracac chociaz jest tak jezeli pracodwaca zerwie z toba umowe w ciaku 14 dni to on musi zaplacic za powrót a przed autokarem okazalo sie ze nie ma oplaconego powrou .ŻYCZĘ WAM POWODZENIA JA TEZ NIE MOGŁAM SIĘ DOCZEKAĆ WYJAZDU JA JECHAŁAM Z DROMADERA A TA KOLEZANKA OD MARIA JESZCZE RAZ POWODZENIA
to ile tam bylas???? kazsali ci wracac i powiedzieli tak jak innym ze nie ma pracy???
No i troszkę mam strachu po tym co przeczytałam , ale trzeba być dobrej myśli tyle czekałyśmy.Do jakiej miejscowości zostałyście przydzielone dziewczyny mi powiedziała , że do Moguer
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Egzaminy

»

Brak wkładu własnego