praca huelva truskawki 4

Temat przeniesiony do archwium.
co dopiero bylo tyle chetnych zeby jechac a teraz nie ma 20 osob???
tak rezygnuje z powodu mego męża
Cytat: cordialca1
My mamy jeszcze do przywiezienia 150 kobiet ze starego naboru czyli na kontrakty wtórne oraz niecale 50 nowych wiec nie ejst to jakas ilos niesamowicie duza zeby nie przyjechaly wszyskie,

z tego wynika ze chetnych jest badzo duzo, a dla tych 20 osob zapewne nie ma jeszcze pracy
i tez niewiadomo czy wszyscy pojedziemy razem (tzn. 2 lub 3 autobusy) czy puszcza tylko jeden, a co z reszta osob
malgorzato nie przejmuj sie mezem, kocha to poczeka na swoja żonke:) 2 miesiace lub nawet krocej to nie jest az taka dluga rozlonka
narazie nie kraczmy co bedzie to bedzie mi sie juz humor polepszyl ze w koncu moge wyjechac
mam nadzieje ze bedzie wyjazd w niedziele i tyle:) a malgorzata jak rezygniujesz to powiedz mariowi bo moze znajdzie kogos na twoje miejsce
dziewczynki pod jaki nr mozna dzwonic do dromadera bo na tym co jest na stronie lapie poczta....
pewnie wylaczyli telefon bo kazdy wydzwania;)
ty no dobre alejak biuro ktore przewozi rowniez ludzi za grabice moze wylaczyc tel i to w dodatku biorowy ktory jest stacjonarny to jest chore
hehe mialo byc granicejestem zla bo ile mozna czekac na wyjazd...:(:(
witam minął wtorek ,żadnej informacji na forum , więc w końcu jak się sprawa ma -
Moim zdaniem coś kręci ten dromader za każdym razem co innego mówią moja kuzynka dzwoniła w piatek to jej powiedzieli ,że szykują liste i w poniedziałek będą dzwonić. Wczoraj , że wszystko zależy od kierowcy i dalej cisza jak tak można ludzi zwodzić przecież każdy chce zarobić powinni powiedzieć konkretnie czy coś z tego będzie czy nie.Dzwonić trzeba kilka razy mnie też poczta łapała , ale w końcu się dodzwoniłam ciekawe jaką dzisiaj wersie mają.
a co wam maja powiedziec??? jak dzwoni kazdy to mowia tylko co popadnie zebyscie sie nie denrwowaly a tak naprawde to sami oni nie wiedza bo to wszystko idzie przez p Maria,
czasami mi sie wydaje ze tylko my ktore siedzimy na forum nie pojechalysmy czyli jakies pare osob hehehe
iem ze jest wiecej ale mam takie wrazenie jak piszemy cos w 5:)
ja myśle że jak powiedział że szykuje autokar na niedziele to na najbliższą i może zadzwonić nawet w sobote jeśli wszystko będzie grało.czekam do soboty jak niebędzie wyjazdu to też rezygnuje.
pisalam przedchwilka do maria powiedzial mi ze wyjazd jest na 95%w niedziele bedzie wiedzial najprawdopodobniej dzis wieczorem co i jak
Gdybym była na miejscu to bym tam poszła niech mówią czy jedziemy czy nie a tu niestety jestem bezradna ponad 500 km mnie dzieli od tej firmy co mi kupę nerwów zjadła.
ja tez pisałam do mario wyjazd prawdopodobnie w niedziele....
olcia 2[tel]> odezwij sie do mnie na [gg]
badzmy dobrej mysli dziewczynki przypuszczam ze kazda z nas dzieli spora dorga do wroclawia ja mieszkam 250 km od wroclawia ale staram sie byc opanowana chodz to nie jest latwe bo nie oszukujmy sie ile mozna czekac...pozatym w hiszpanii jest bardzo ladna pogoda moja mama ma codzinni kontakt z znajomym z tamtad i w cieniu jest ponad 25 stopni
czyli standard nadal czekamy słuchajcie a może to jest metoda aby 1/3z nas się wyłamała i zrezygnowała i co wtedy zaliczki przepadają czy są do zwrotu a może będziemy miały pierszeństwo na przeszły rok i pojedziemy już w lutym hahahahaha
a mówiłam że w niedziele.hahaha
a w którą niedzielę i czy na pewno
w sobote to niech nie dzwnia bo ja musze dzien wczesniej wyjechac
w ta niedziele na 95% bo jeszcze on sam dokladnie nie wie
ja tez mam 500 km drogi czuje ze to bedzie ciezka podroz:)
Cytat: iwonka90
ja tez mam 500 km drogi czuje ze to bedzie ciezka podroz:)

to skad jestes???
z Krosna ,podkarpackie a wy????
ja Łódzkie Pabianice
wiecie dziewczynki przemyślałam to mam gdzieś mego męża nie jadę dla niego tylko dla dzieci aby zabrać ich na wakacje nad morze anie jak co roku do krynic
ja jestem spod wrocławia mam tylko 80km to tylko jeden rzut beretem
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Egzaminy

»

Brak wkładu własnego