praca huelva truskawki 4

Temat przeniesiony do archwium.
no to masz fajnie ja musze tyle jechac potem jeszcze autokarem takze jakby byl wyjazd w niedziele to ja musze w sobote wyjechac do wroclawia potem 2 dni w autokarze moze dluzej
malgorzata to twoja decyzaj to jedziesz wkoncu czy nie bo juz niewiem;)
na tamtym forum wszyscy jada ostro od pani mróz hehe
iwonka jade a mój maż nie ma nic do gadania
Mario tak mówił ? ze wyjazd w tą niedziele ciekawe czy się sprawdzi , jak się słowo rzekło to należy dotrzymać == uważam ,ze teraz z jego strony-- powinien zabrać głos albo tu albo na gg z każdej z nas ,żeby było OK , no bo jeśli nie ma konkretnej info. to co można wziąc za pewnik? dzisiaj środa ,zostały dwa dni już powinniśmy mieć konkrety a nie takie gadanie ,jw.----------- ja przestałam się pytać , nie jestem małą dziewczynką , tylko poważną kobietą i nie przystoi tak traktować nas --tak inteligentnemu mężczyżnie jak Mario - no !! i tyle w temacie . Houg
czesc wszystkim oczekujacym na wyjazd do moguer-jeszcze nie ma 25 stopni w cieniu tylko 21 w sloncu.w tym roku wszystko jest opoznione wiec dlatego zwlekaja z wyjazdem ale lepiej poczekac w domu niz tutaj pracowac 2-3 dni w tygodniu.jeszcze sie napracujecie-a co do Mario jesli mowi to dotrzymuje slowa-jest wporzadku.jak mowi ze pojedziecie to pojedziecie,a tymczasem prostujcie plecki bo w pierwszych dniach beda bolaly-ale to nic jak cos boli to znaczy ze zyjemy. milego popoludnia
ja np. się nieboje że niepojade bo ja też Maria znam ale boje się że będzie za pużno i truskawka się będzie kończyć i niebędzie tyle pracy co np. przy wysypie.a tak apropo to ty jesteś teraz na truskawkach?
a z kąd wiesz że jedziemy do moguer?
davel czytalam twoje posty z tamtego roku chyba tez tak pozno wyjezdzalicie????prawda
32915830 zgłoś się!!!!!!!!
Puściłam ferment że nie jadę bo mój mąż się wkurza na mnie i nie wie co ma robić . Mówi że kitram pieniądzory na wyjazd a wyjazdu nie ma ! Ale dogadałam sie z nim i dał mi czas do niedzieli :-)
za co bardzo przepraszam ...
ja zyje w moguer a Polsce nie bylam od wielu lat.kampania sie dopiero zaczyna jak pisalam w tym roku wszystko opoznione.widze jak dziewczyny dopiero przyjezdzaja i nie pracuja we wszystkie dni-spokojnie jeszcze zdazycie zarobic-byle by pogoda dopisala.a jest na to szansa bo zapowiadaja slonce.a tak na marginesie seguridad social za miesiac to 84,32euro w tym roku troche poszlo do gory.
Jejuu jak ładnie dzisiaj za oknem . Wiosna pełną gębą
davel
mam pytanie do ciebie bo skoro jestes na miejscu to pewnie sie orientujesz
czy sa jakies zbiory w czerwcu w hiszpanii czytalam ze ktos wyjezdzal na wisnie w tym miesiacu
chodzi mi o to czy jak skonczy sie triskawka sa inne prace . bo to jest co najwyzej 2 miesiace pracy ,gdyz pozno wyjedziemy moze nawet krocej
moglabys odpowiedziec?? z gory dzieki
Iwonka-po truskawkach w tym rejonie najlepiej zanlezc prace w barze,na czas wakacji zawsze potrzebuja i mozesz dobrze zarobic lub do opieki`´jesli masz cierpliwosc´a od lipca zaczyna sie czyszczenie malin-dobra robotka ale mecza upaly.dlatego nie polecam pracy fizycznej na lato.po czyszczeniu malin znow sadzenie truskawek.w miedzyczasie mozesz sie zalapac na paro czyli zasilek dla bezrobotnych-ale jak chcesz naprawde pracowac to zawsze cos znajdziesz-wiesz o tym ze dla chcacego nic trudnego.warto zaryzykowac
jaka cisza...pakujecie się? hahh
alez tu cisza ..pisalam dzis rano z Mariem i powiedzial ze jezeli ktos jedzie z dromadera to musimy tam dzwonic bo on mowi im tylko ile osob od nich potrzebuje...
witam truskaweczki ja jadę w niedzielę o 15 w czoraj się dowiedziałam
mam wziąść dowud wpłaty
Malgorzata ty jedziesz z dromadera?
nn
nie jadę od p.Mario
u pana Mario się zapisywałam
dzwniłam do dromadera w sprawie niedzielnego wyjazdu i ta pani twierdzi że to są błędne informacje że w niedziele żadnego wyjazdu nie ma jak na razie .Za pół godziny mają rozmawiać z hiszpanami i dopiero będzie wiadomo co i jak i ma nadzieję ,że wszystkie panie już pojadą.
Więc co jest grane kto mówi prawdę pan Mario czy ta pani sama już nie wiem co o tym wszystkim myśleć.
Albo jadą tylko osoby od pana Mario
tez dzwonilam dzis do romadera
powiedzieli mi ze beda wiedziec dzis lub jutro bo musza skontaktowac sie z przewoznikiem
ja jestem na liscie imiennej nie wiem co to znaczy ale powiedzial mi ze napewno wyjade:)
wyjazdy maja byc podobno na poczatku przyszlego tygodnia
malgorzata
a kiedy dostalas to info o wyjezdzie w nocy???? i ktora bylas na liscie????
ktos jeszcze dostal info ze jest wyjazd bo ja nie
to niezly ten dromader kazdemu co innego mowi!!
Cytat: iwonka90
malgorzata
a kiedy dostalas to info o wyjezdzie w nocy???? i ktora bylas na liscie????
ktos jeszcze dostal info ze jest wyjazd bo ja nie

a ty jedziesz z dromadera czy od p.Mario??
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Egzaminy

»

Brak wkładu własnego