witam serdecznie, widze ze sie o mnie pyta nik Roberto, nie wiem co chce sie zapytac ale moze przeciez napisac na gg lub zadzwonic, widze nawet ze podajecie mój telefon, ok, nie ma sprawy: 658 643 913 a ten drugi co zostal napisany to lekko ktos go zmienil :) powinno byc 6[tel]. Wyjazdy z Dromadera sa takie same jak i nasze czy z OHP czy z Primo, bo sa organizowane dla nas i dla naszych pracodawców a wujazdy odbywaja sie naszymi autokarami wiec terminy 10i 12 marca sa blednymi, wiec nie wprowadzajcie w blad osoby czekajace na info o wyjezdzie.
Wyjazdy sa teraz 2 na dniach, czyli 6/3 i 8/3, nastepny 13/3, potem 20/3 a czy w miedzy zcasie damy dodatkowe kursy to zalezy tylko i wylacznie od pracodawców jak beda uwazali za stosowne.
Teraz przyjechal autokar z dziewczynami nowymi oraz powtórkowymi i co, maja 3 dni przestoju bo jest narazie malo truskawek i sie zbiera po kilka godzin i w dodatku co drugi dzieñ, bardzo zadko zdaza sie pole gdzie sie pracuje kazdego dnia ale sa takie pola owszem, ale to zadkosc, wiekszosc idzie wolno, bardzo wolno, nie znaczy to ze wyjazdy zostana odwolane, nie, poprostu sa opoznione z powodu pogody i malej ilosci truskawek.
Ja bede na miejscu w Huelwie w poniedzialek wiec wrazie potrzeby to postraram sie byc na forum jutro i równierz na gg ale nie objecuje. Milego weekendu. Pozdrawiam,Mario