praca huelva truskawki 4

Temat przeniesiony do archwium.
1531-1560 z 9714
Hej laseczki ma któraś numer telefonu do Mario ? Widzę że tu robertto próbuje się skontaktować z Panem M , chyba lepiej było by do niego zadzwonić więc jeśli ma ktoś numer to może mógłby pomóc?
Miłego dzionka:)
adixa gratuluje fenomenalnego poczucia rzeczywistosci .Po raz kolejny dziekuje.
Aha dla zainteresowanych Praca w Portugalii.www.InterKadra.pl
po to jest to forum aby oprócz doradzania , móc sobie też pomagać o ile to możliwe , wiem że są laseczki które mają nr do Mario i może będą mogły Wam go udostępnić .Wiem również że gdzieś jest strona wraz z ogłoszeniem pracy do Mario był podany nr tel i gg , ale mi nie był potrzebny więc nie zapisywałam , no widzisz a teraz by się przydał . Ale poczekaj chwileczkę , może ktos będzie mógł Wam pomóc podając numer:)

Pakowanie owocow
Kwota: 8,00 EUR
Numer ID: 141481 / 232695
Operacja: dam pracę
Wykształcenie: inne
Opis: Hiszpania. Zatrudnie do pracy przy owocach i warzywach.
Praca na magazynie: mycie, sortowanie i pakowanie.
kontakt: [tel]
Poczekam moze odezwie sie Pan Mario (:
Dzieki adixa bedziemy probowac (:
nie ma sprawy:)
Jesli jednak Pan Mario bedzie na forum Prosze o jakiekolwiek informacje .Dziekuje Uprzejmie.
Witam, jestem pierwszy raz na forum i znalazłam tu wiele ciekawych informacji. Jestem młoda, pierwszy raz jade do takiej pracy i nie wiem czy sobie poradze? boje się, że po okresie próbnym moga odeslac mnie do Polski, bo czytalam, ze tak sie tez zdaza...to prawda? zalezy mi na tej pracy...jade z biura pośrednictwa pracy dromader razem z mama...wiem ze wyjazd ma byc w ciagu 2-3 tyg...prosze o jakiekolwiek rady osob, ktore tam byly...wiem, ze praca nie nalezy do lekkich, ale chyba nie traktuja tam personelu jak niewolników? czekam na rady i opinie...Pozdrawiam wszystkich
kto z dromadera czeka jeszcze na wyjazd?
ja czekam jestem ze Szczecinka jadę z koleżanką ale jeszcze nie mamy konkretnego terminu czekamy na telefon z dromadera
KTO JEDZE Z DROMADERA NA TRUSKAWKI Z POMORZA
ja jade a dromadera i tez czekam jeszcze pozdrawiam jestem z włocławka
telefon do p. Mario [tel]lub [tel]powodzenia
Hej olcia na tym forum znajdziesz odpowiedz na chyba wszystkie pytania i obawy , które Cię nurtują , tak że wystarczy poczytać:nasz forum ) gośka dzięki za nr do mario :) na pewno roberto się przyda .
hej truskaweczki;)
HE HE :)
no hej wsztstkim kobitkom,ja to juz jak dzierba sie czuje a nie truskaweczka,chyba ze pudryja...
juz mam dośc tej roboty a jeszcze nie wyjechałam...
bu hahhha :)
heheeehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhe atu cisza i nic się nie dzieje :)
Witam wszystkie truskawczki jadące do Hiszpani mam pytanie czy wy też jeszcze czekacie na termin wyjazdu z DROMADERA bo jak ja dzwoniłam to mówiono mi że 10 marca jest wyjazd a wam co powiedziano .
Morena nie strasz:P:P ja też dalej czekam na dokładny termin.Próbowałam się nauczyć troszkę hiszpańskiego,ale ciężko. Angielski to mój język,inne mi nie leżą ..ale myślę,że nie będzie zle i już bym tam chciała być ,,,
hej podają rózne terminy i nawet juz na 12-go
denerwujące to jest takie czekanie ale mam nadzieję że to się nam wynagrodzi jak tam bedziemy
denerwujące to jest takie czekanie ale mam nadzieję że to się nam wynagrodzi jak tam bedziemy
witam serdecznie, widze ze sie o mnie pyta nik Roberto, nie wiem co chce sie zapytac ale moze przeciez napisac na gg lub zadzwonic, widze nawet ze podajecie mój telefon, ok, nie ma sprawy: 658 643 913 a ten drugi co zostal napisany to lekko ktos go zmienil :) powinno byc 6[tel]. Wyjazdy z Dromadera sa takie same jak i nasze czy z OHP czy z Primo, bo sa organizowane dla nas i dla naszych pracodawców a wujazdy odbywaja sie naszymi autokarami wiec terminy 10i 12 marca sa blednymi, wiec nie wprowadzajcie w blad osoby czekajace na info o wyjezdzie.
Wyjazdy sa teraz 2 na dniach, czyli 6/3 i 8/3, nastepny 13/3, potem 20/3 a czy w miedzy zcasie damy dodatkowe kursy to zalezy tylko i wylacznie od pracodawców jak beda uwazali za stosowne.
Teraz przyjechal autokar z dziewczynami nowymi oraz powtórkowymi i co, maja 3 dni przestoju bo jest narazie malo truskawek i sie zbiera po kilka godzin i w dodatku co drugi dzieñ, bardzo zadko zdaza sie pole gdzie sie pracuje kazdego dnia ale sa takie pola owszem, ale to zadkosc, wiekszosc idzie wolno, bardzo wolno, nie znaczy to ze wyjazdy zostana odwolane, nie, poprostu sa opoznione z powodu pogody i malej ilosci truskawek.
Ja bede na miejscu w Huelwie w poniedzialek wiec wrazie potrzeby to postraram sie byc na forum jutro i równierz na gg ale nie objecuje. Milego weekendu. Pozdrawiam,Mario
Dzien dobry jamam taki dylemat odnosnie wpisu Mario-jesli ohp i dromader organizują wyjazdy razem to dlaczego przedstawiciele firmy DROMADER podają nam błędne informacje odnośnie dat wyjazdu nikt z nas tych terminów nie wyssał sobie z palca takich informacji dowiadujemy się dzwoniąc do owej firmy i jeszcze jedno może p.Mario mogł by nas uświadomic i napisac jaka jest kolejnosc wyjazdow czy jest to alfabetycznie czy według daty zapisu bo wiem że powtórkowe jadą na zaproszenie szefów ale co z mami?pozdrawiam...
WITAM WAS ZAINTERESOWANI I PYTAJACY, WCZORAJ ZOSTALAM POINFORMOWANA SMS-EM O WYJ.20.03 O 15 GODZ. PISZE O WYJ. Z DROMADERA MOJA KUZYNKA WYJ. JUTRO T.J. 6.03 O 15 GODZ.CHCIALYSMY RAZEM, ALE NIE UDALO SIE;( JEZELI KTOS W TYM TERMINIE DOSTANIE PRZYDZIAL PROSZE O ODP. POZDRAWIAM
też dostałam wczoraj telefon z firmy DROMADER. wyjeżdżam razem z koleżanka 20 marca o godz. 15stej!!!
Temat przeniesiony do archwium.
1531-1560 z 9714

« 

Egzaminy

»

Brak wkładu własnego