praca huelva truskawki 4

Temat przeniesiony do archwium.
1621-1650 z 9714
KOBITKI! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA KOBIET!!!:)
Dziewczeta Wszystkiego Najlepszego Z Okazji Zyczen (:
Wszystkiego najlepszego z okazji otwarcia SELGROS we Wrocławiu . :-)))))
wszystkiego naj dla nas kobitek, a jak tam wyjazdy???
Mam male pytanko .Czy ktos orientuje sie gdzie mozna zobaczyc zdjecia z tamtego roku ze zbiorow truskawek w Palos Dela Frontera.Jesli ktos chcialby sie podzielic bede wdzieczny .Jestem zainteresowany jak to wszystko wyglada .Praca czas wolny ogolnie wszystko.Dzieki
Do roberto -spróbuj na yu tubie moze cos znajdziesz...
Tam nic nie ma ,.same szczatkowe informacje ale dziekuje.
A te osoby ktore byly w tamtym roku w Palos nic nie wiedza ?
WITAJCIE OD 2 DN PRÓBUJĘ DODZWONIĆ SIĘ DO DROMADERA I NIKT NIE ODBIERA MAM 2 NR JUTRO MÓJ AKTUALNY NR TEL BĘDZIE WYŁĄCZONY WIĘC W RAZIE CZEGO CHCĘ IM PODAĆ NOWY JADĘ20.03 Z SAMYCH MAZUR A TO NIE BLISKO I MARTWIĘ SIĘ BO NIE BĘDĄ MIEĆ ZE MNĄ KONTAKTU JEŻELI KTOŚ MOŻE TO PROSZĘ O POMOC LUB PODPOWIEDZ POZDRAWIAM
Tu masz linka :
Fajno Dzieki
No niestety nie moge sie do niego w zaden sposob dostac Mozesz mi to wytlumaczyc Jak dziecku (:
moze mi ktoś napisac jaka temperatura jest teraz w Mazagonie?
zaznacz , wklej ...i enter :-)

Pogoda dla Mazagon, 21800 Moguer, Hiszpania
11 °C
Aktualne: Deszcz
Wiatr: wsch. o prędkości 11 km/h
Wilgotność: 100%
wt.
Deszcz
12 °C | 9 °C
śr.
Możliwe opady deszczu
17 °C | 9 °C
czw.
Bezchmurnie
17 °C | 9 °C
pt.
Możliwe opady deszczu
17 °C | 9 °C
Witam laseczki:))) WSZYSTKIEGO DOBREGO Z OKAZJI NASZEGO ŚWIĘTA:) A teraz do rzeczy
:) Robertto:)) pytasz jak wyglada praca i zycie poza pracą ,w pięknej hiszpani: he no to jest tak
;idziesz rano do pracy zbierasz truskawki 6,5 godz zazwyczaj praca trwa do godz 13 lub 14 zależy gdzie , pózniej są bądz nie ma nadgodziny , no a po pracy zaczyna się życie tzn , starasz się jak najszybciej wrócić do domu aby się wykąpać bo jest jedna łazienka na np 10 osób u mojego byłego szefa były 3 łazienki na 68 osób to sobie wyobraz....... a więc prawo dżungli kto pierwszy ten lepszy , jak się zmieścisz w pierwszej piątce osób to masz szanse że wykapiesz się jeszcze w ciepłej wodzie .No jak juz dasz radę się umyc , to jelśli masz blisko do miasteczka to idziesz sobie pochodzic po sklepach , lub do baru ewentualnie do locoturio , aby zadzwonić do rodzinki , a pózniej bar piwo , bar wódka , jak masz daleko do miasteczka , pijesz na miejscu w domu hehe . Dodatkową atrakcją na jaką można sobie popatrzeć to sa polki w wieku od 19-50lat (nie wszystkie , ale większość czyli 80 %) , prowadzające się lub obmacujące z 18 letnimi marokańcami , i to jest całe życie w hiszpani można się napić wykąpać w oceanie , opalić zarobić i napatrzeć na kurestwo. Przepraszam za słownictwo , ale taka jest prawda .I nie zobaczysz tego na you tuba , tylko w realu nikt ci nie wstawi zdjęć z tego co wyprawia.
do itus77 jak w dromaderze nie odbierają to wyślij im maila , a prócz tego próbuj dzwonić do nich może akurat ktoś odbierze ta firma nie istnieje od dziś , tak że na pewno się dodzwonisz , a skoro i tak masz już termin i miejsce gdzie masz dojechac i skoro masz potwierdzony wyjazd to nie ma się o co martwić pozdrawiam:)
itus77
masz tu adres emaila do dromadera [email]
do itus77 a próbowałas na ten nowy num. dromadera dzwonic?bo oni mają zmieniony na czas przeprowadzki...
witam wszystkich miłego ,dnia dzisiejszego , to nieżle se poczyniają polki -rokendrolki --jaki wstyd ..
no nie zle , bez powodu nie mamy zszarganej opinii:;;;\ , mnie jakoś nigdy nie ciągnęło do latania za jakimiś brudasami , aleprzyznaję się bez bicia ...kocham piwo:)))
wiecie co to ich sprawa czy sie obsciskuja czy nie z kim chca,kazdy ma swoje zycie. ale juz widzialam nieraz jak to wlasnie jedna o druga jest zazdrosna i tylko plotkuje i wymysla jakies bzdury tylko zeby drugiej zaszkodzic takze trzeba zyc swoim zyciem a nie wtracac sie w czyjes sprawy .
IWONKA90 popieram co piszesz niech każdy pilnuje swojego tyłka NIENAWIDZĘ BAB KTÓRE PLOTKUJĄ :-(((((((((
Iwonka masz rację ,ale Polki /ak wyjezdzajacy za granicę ,reprezentuje całokształt ,czyli nas wszystkich ,prowadzenie się polek w Hiszpanii jest żenujące i krzywdzące dla PORZĄDNYCH POLEK ROZUMIESZ I TU JUZ NIE MA ,ZE TO KAŻDEGO SPRAWA . Jak Cie widzą tak Cie piszą. Trzeba się szanować a nie du.. dawac na każdym rogu .
Ja tylko przedstawiłam fakty jak jest , na nikogo nie plotkuje bo nie podaję imion i nazwisk piszę i calokształcie , roberto się pytał jak wygląda zycie w hiszpani więc mu przedstawiłam .Iwonka i reszta które są swięte najwyrazniej nigdy nie były wyzywane i nie dostaly w łeb kamieniem od hiszpanek
Azresztą pojedziecie zobaczycie , najwyrazniej niektórych prawda w oczy kole tylko dlaczego przez czyjąś dupę inni musza cierpieć?
Zgadzam sie,że tak jest jak pisała koleżanka,tylko może w 60%.Pewnie,że każdy robi co chce ale ja uważam że o wizerunek POLKI-jako kobiety powinnyśmy dbać wszyscy.Ja np.będąc na zbiorach przeczytałam 4000stron książek,z aparatem w ręku zwiedziłam wszystkie najbliższe okolice i nie tylko.Pobyt wspominam bardzo dobrze.
do ADIXA dzięki za pomoc wysłałam do nich sms-a a chodziło mi o to że jutro podany nr tel w zgłoszeniu wyłączą i w to miejsce będę miała nowy nr więc tak dla pewności wolę by go mieli jadę 1-szy raz z samej góry polski i to sama w głowie z wrażenia mi huczy.Ale odpisali sprawa załatwiona pozytywnie pozdrawiam
no właśnie , już na starcie będę mieć przypiętą łatkę ,przez takie lafiryndy ,sezonowe panienki.W Niemczech też takie są .
axida chcesz powiedziec ze dostalas kamieniem haha???
nie mowie ze jestem swieta, wszedzie jest jazda na Polki Anglicy nawet nagrywaja filmiki ktore mozna obejrzec na youtube .. przeciez nie zmienicie swiata teraz!! tak i nie dostalam ani razu kamieniem i nikt mnie nie zwyzywal bo podczas moich wyjazdow szanuje sie i dbam o swoja reputacje, jade zarabiac ani zajmowac sie plotkami czy tez tym kto z kim dlaczego,
Temat przeniesiony do archwium.
1621-1650 z 9714

« 

Egzaminy

»

Brak wkładu własnego