praca huelva truskawki 4

Temat przeniesiony do archwium.
zeby ich ktos tak potraktowal kiedys mowi sie ze wyrzadzone krzywdy podwojnie wracaja do krzywdzącego.naprawde przykro sie to wszystko czyta.ja nie mialam jak do tej pory przykrych przygod z pracodawca hiszpanskim(odpukac ).i trzymam kciuki za te dziwczyny co teraz wyjechaly i wyjada zeby mialy ta prace
to co pisze beat... to prawda... przykra ale tak już jest jak ktoś się dorabia na ludzkiej krzywdzie
jest tam jak jest my nic na to nie poradzimy.zgodze sie ze trafiaja sie okropne miejsca .nawet do toalety nie mozna isc a wiadomo kobieta ma te swoje dni i musi bo nie zawsze te 6.5 godz na sucho przetrzyma i wraca do somku po pracy cala czerwona ,a tym barzdiej ze teraz na wiekszosci pol pracuje sie bez przerwy

Ej baby, baby, chyba nie będziemy tu dyskutować o studiach itp. Ten, kto nie poszedł okazał się mądrzejszy bo mu kasa za czesne została w kieszeni...
powiem szczerze ze jak zobaczycie te okolice palos,moger to wszystko te prace to pewnie pomyslicie sobie ze to taki dziki kraj ta hiszpania naprawde ale jak juz sie wybierzecie do huelvy a wybrac sie radze koniecznie bo czasami trzeba sie odchamic to zobaczycie ze tam jest juz inaczej normalniej ogolnie hiszpania jest piekna tylko trzeba troche pojezdzic po rejonach turystycznych i oddalic sie od tego truskawkowego szalenstwa chocby tylko po to zeby doladowac sie psychicznie .

No i wychodzi na to, że zmieniam intencję modlitw - z dobrego męża na dobrego szefa:)))
jak bedziecie miec troche wolnego czy tam popoludniu to starajcie sie w miare mozliwosci troche pozwiedzac okolicznych miasteczek a wolny dzien wybierzcie sie do sevilli ,huelvy na plaze tak zeby sie choc troszeczke odstresowac to naprawde bardzo pomaga.
albo na hiszpańskie wyspy kanaryjskie np Teneryfe tam to dopiero jest pięknie wiem bo byłam :D
nie robcie smaka na takie rzeczy ;d. trzeba by najpierw bylo na to zarobic;d
bylas tam bea ja chcialam sie rzucic kilka lat temu na pomidory tam ale bilet lotniczy byl strasznie drogi i balam sie ze jak cos mi tam nie wyjdzie to nawet na bilet powrotny nie bede miala ale chcialabym tam poleciec do jakiejs pracy ,no bo mnie tak zeby na wakacje tam leciec i zwiedzac to niestac.bea a ty tam pracowalas ?
ale do pobliskich miasteczek czemu nie. trzeba bedzie :)

o ile w ogóle nas tam zatrzymają... chociaż jak będzie sezon i owoce to może pracodawcy nie będa takich jaj robili, bo ktoś im musi zbierać...
wogole dziewczyny w piatki w mazagonie jest targ i ja tam zawsze tyle ciuchow sobie kupowalam byly tam fajne i tanie ciuchy .niewiem jak teraz czy jakosc sie nie popsula ale jakies dwa lata temu niezle ciuchy tam mieli.jak bedziecie w huelvie koniecznie idzcie do ZARY.BERESHKI ,MANGO tam tez czesto maja jakies obnizki i fajne ciuchy tam sa i nie zapomnijcie o tej dwu pietrowej drogeri w centrum huelvy tam fajne kosmetyki maja i tez duzo promocji.
koko zebysmy tylko mialy za co kupowac te wszystkie rzeczy :) ale dzieki za rade jak bedzie za co napewno skorzystam

...najpierw odliczyć ile na długi...
Wyspy Kanaryjskie sa piekne .Jest naprawde co zwiedzac.Ale jesli chodzi o prace to niestety jej niema.Na wyspach obecnie jest 30%bezrobocia,a jesli chodzi o plantacje pomidorow to wszystko upadlo.Pomidory exsportuja z Maroka.
no wlasnie heh odliczyc dlugi kase na szkole na nastepny rok i poszaleje haha;d;ld;ld
Cytat: iwanek74
do aniaOr dobrze wiedziec że któraś też jedzie do Cuna , że nie zostałam sama

Iwanek a Ty skąd ?

a gdzie się uczysz Emilka (albo planujesz się uczyć?)?
KOKO33400 jezdziłam na wyspy 7 lat było super normalna praca , normalni pracodawcy , a o mieszkaniach to nie wspomne bo nie uwierzyłabys .Tam jest ślicznie - isla bonita- tez ludzie sa inni uśmiechnięci i zyczliwi .Jak miałaś okazje to trzabyło leciec nikt by cie w bambusa NIE ZROBIŁ
boreczek u mnie sytuacja ze szkola zagmatwana. chodzilam na masazyste ale nie skonczylam :)i sama sie teraz bije z myslami czy pojsc w tym kierunku jednak czyli na fizjoterapie czy troche bardziej na latwizne i do szkoly medycznej na asystentke stomatologiczna. wacham sie :)
Witajcie !!
własnie wróciłam z wymarzonego miejsca pracy jakim wydawała sie Hiszpania czyli ze zbioru truskawek z oklicy Moguer, chcecie to zapraszam aczkolwiek nie polecam , wiem- powiecie no tak robić im sie nie chciało!!!, myślcie co chcecie same sie szybko przekonacie , pamietajcie jednak o tym , że my polki traktowane jestesmy jak śmiecie , wiec zastanówcie sie dobrze no chyba że chcecie dać zarobić na transporcie szanownemu panu M ,pozdrawiam
NIKA1970 własnie wszystko tam padło i dlatego wybralam sie tym razem na ląd
przeciez biznes pana M. musi sie kecic, i na wasze miejsca pojada inne osoby , o to tu chodzi.robienie ludzi w bambuko, ze nikt tego nie ukróci?w zeszlym roku to samo było

Słuchajcie Nabrana i Bea, działacie coś w tym temacie żeby było mniej oszukanych czy tylko wypowiadacie się na forum?
nabrana witaj napewno jechałas i wracałas tym samym autobusem co ja opisz jak tam było bo mi chyba niebardzo uwiezyli
nabrana dlaczego wrocilas? jesli mozna wiedziec. znowu ten brak pracy?;/
bea3211 wracałyśmy razem tym samym autobusem pamietasz ??? przed Toba siedzenie
Do Emilia24 bbb, szkoda słów ale jak chcesz jechac to jedź ja jestem zdania nie przeknasz sie nie uwierzysz, pozdrawiam
Cytat: Boreczek11nightwish1
Słuchajcie Nabrana i Bea, działacie coś w tym temacie żeby było mniej oszukanych czy tylko wypowiadacie się na forum?
ja napewno i to fest przez adwokata on juz bedzie wiedział jak zadziałac
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Egzaminy

»

Brak wkładu własnego