praca huelva truskawki 4

Temat przeniesiony do archwium.
Poważnie pytam bo w niesmak mi wywalić reszte pieniedzy na nic
dziewczyny co mymślicie otym bo dla mnie lepiej jest stracić 300 zł niż drugie tyle
Traktuje te pieniądze jak inwestycje która ma mi sie zwrócić. Jeśli nie to mam kupę długów które moge pokryc
Hej dziewczyny jat tak samo niedawno wróciłam z Hiszpanii. W tym roku jest totalna lipa z truskawkami.
jeszcze jedna cos napisze i czara goryczy mi sie przeleje
Ja mam kontakt , co chcesz wiedziec? Moje koleżanki pracuja codziennie, ale mój szef ma małe pole, truskawek jest mało, szef im wymysla różną prace jak nie mają co zbierac, żeby zarobiły coś, inny pewnie połowe by posłal do polski .Mnie martwi to, że jeszcze nigdy na gg nie miałam tyle osób, które proszą o pomoc, bo szef ich wysyła do pracy, bo pracuja 1 dzien w tygodniu!!! to masakra jakaś.Dzisiaj pisałam z osoba która jest od 20 lutego zarobiła do dziś 200 euro .......niech te truskawki zaczną szybko dojrzewac o to tzreba się modlic :)
Dokładnie truskawek mało a za dużo osób do zbierania.
Rubia a ty co myslisz?
to po jaki czort sporzadzają listy dla Mario a on wysyła autobusy????
dziewczyny piszcie te kture teraz jadą co robimy jedziemy czy nie czekałyśmy tyle i wiem że by było szkoda jak by się okazało że wszystko było dobrze ? A jak okaże się to prawdą co tu piszą i stracimy wiecej nisz zarobimy
Cholera jakby to były Niemcy ...pal licho przejade się najwyżej wróce ....ale to jest 3500 tys km!!!
Mi się to przestaje podobać
tyle czekałam na ten wyjazd atu takie coś że truskawka nie rosnie że nie ma pracy i wdodatku wielka lipa
Cytat: Edyta_Eva
to po jaki czort sporzadzają listy dla Mario a on wysyła autobusy????

Bo truskawka to loteria, za 2-5 dni może byc taki wysyp, że szef bedzie brał wszystkich z ulicy, a może byc tak, że niestety ten rok będzie do d...y .Niestety raz jest dobrze raz żle, ten rok niestety jest fatalny.
Nie wiem co mam Wam napisac :(
hala1 jesteś?
Truskawki nie dojrzewają więcej jest czyszczenia truskawek zgnitych niż zbierania.
Truskawka loteria? Hmmm . Tytuł forum !
Nawet Hiszpania ma pecha ,nie dość że kryzys to jeszcze natura sprawia im psikus. Biednemu wiatr w oczy
witam , poczytałam sobie i nieciekawie to wygląda oj bardzo . dla tych co jadą w niedziele a pojawiły sie wątpliwosci - spytac Mario ,bez ogrodek jaka jest prawda , a on powinien uczciwie wam odpowiedzieć tak myslę -- bo to nie jest jazda na jeden przystanek tramwajowy
hala aty jedzesz?
niewiem
ja się Mario pytała NIE BĘDE- nie jestem małą dziewczynką, tylko poważną kobietką -- teraz to on ma do mnie zadzwonić lub na gg podać konkretne informacje , rzekł słowo - niech dotrzyma
a poza tym jutro piątek dla mnie jest już jazda na łapu -capu mam sprawę nieskonczoną bo czekałam ,kiedy dokładnie wyjazd , 4 dni podana info,by mnie bardziej urządzała bo wtedy bym zapięła spraweę na Amen. a tak
DZIEWCZYNY CO WY WYPISUJECIE?NIE STRASZCIE INNYCH KOBIET WY MIELISCIE JUZ SZANSE W TYM ROKU KTUREJ NIE WYKORZYSTAŁYSCIE,JEZDZICIE TAM LATAMI I POPROSTU RUTYNA WAS ZGUBILA A SEZONU JESZCZE NIE MA I DOBRZE O TYM WIECIE,ZJECHAŁYSCIE BO WIDOCZNIE CIERPLIWOSC NIE JEST WASZA MOCNA STRONA A ZMIANA KLIMATU NP.NIEMCY DOBRZE WAM ZROBI.JA POWIEM KRÓTKO-ZNAM MARIA PRACOWAŁAM U NIEGO I NIE POWIEM ZŁEGO ZDANIA.JA JADE DO ZOBACZENIA NA DWORCU PA.
Nikogo nie straszymy, jaka cierpliwość i jakiej szansy nie wykorzystałyśmy to miałyśmy tam siedzieć bez pracy i z czego żyć?
JA JESTEM PEWNA ZE BEDZIE DOBRZE,ZNAM MARIA I WIEM ZE MOZNA NA NIEGO LICZYC.POZDRAWIAM WSZYSTKICH DO JUTRA PAPA :) BEDZIE DOBRZE.
wiecie co ja jade naj wyzej zwiedze sobie hiszpanie a cotam raz sie żyje jak moja babcia mawiał ,, nie taki diabeł straszny jak go malują"
OLCIA A TY SIE NIE ZAŁAMUJ Z MAMUSIĄ,I NIE SUGERUJ SIE TYM CO PISZA LASKI KTORE PRZESIEDZIAŁY TAM KILKA LAT,I WRUCIŁY Z NICZYM BO TO NIE ZNACZY ZE PISZA PRAWDE UWIERZ ZE BEDZIE DOBRZE BUZKA PA.
dziewczynki ja jade nie zwracam uwagi na to co pisza inni w hiszpani jest bardzo ladna pogoda musi byc dobrze jak sie wezmiemy w garsc to pokazemy hiszpanom jak polki potrafia pracowac nie zalamujcie sie tyle czekalyscie na ten wyjazd a teraz co.. chcecie sie wykruszyc?
z ktorego dworca jest ten wyjazd tak apropo bo z tego co sie orientuje to w Wroclawiu jest kilka
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Egzaminy

»

Brak wkładu własnego