praca huelva truskawki 4

Temat przeniesiony do archwium.
szkoda, że p. mario nic nie napisał, a moze ktos się kontaktował???
olcia ktura jesteś na liscie bo ja jak się okazało 136
Pewnie sie odezwie ! SPOKO ! Słowny jest
nie mam pojęcia, która jetem na liście...
jak mogę się dowiedzieć?
Napisz na gg do Mario podaj imie i nazwisko !!!
Cytat: hala1
prima Vera co to jest bo tam potrzebują do pracy ,znalazłam na hiszpańskiej stronie www.JnfoJobs.net zarobek do 800euro

Do hala1
Musze Cię zmartwić,ale na truskawce nie spodziewaj sie większego zarobku.Chyba,że bedziesz miała szczęście i codziennie pracowała.Ale sama sobie oblicz i odejmij ubezpieczenie.
zadzwoń do dromadera i tam powinni mieć
lunes co masz na mysli wiekszy zarobek?
Edyta
Chodziło o większy od 800 euro.Jak się trafi gdzie duzo osób a mało truskawek to nie pracuje sie w kazdy dzień.
olcia ja juz napisalam na poprzedniej stronie ze rozmawialam z nim i mamy czekac wyjazd moze byc w niedziele nawet powiedzial ze bedzie dzwonil do nas a na razie czekac czekac czekac;)
podacie mi gg do Mario?
a niech bedzie i 800 ale przez 2 pełne miesiące . Jade zarobić
proszę...npisze do niego....bo az ciekawa jestem jakie pozycje z mama zajmujemy...
popatrzcie wczesniej juz podalam ten nr gg na wczesniejszej stronie bo ktos chcial
Numer gg do Maria ,tel i mail to obowiązkowy zestaw !!! OLCIA:-)))
Tylko nie pomyl nr z szalonym Piterem! Bo tez był pisany! hahaha
nie moge znaleźć tych postów z numerem gg P. Mario....prześlijcie prosze...
pamietam, ze podawałyście, zle mamy juz tyle tych strona na forum, ze zapadlo sie to pod ziemie
olcia strona 101 czyli wczesniejsza na samej gorze prawie ;)))))
hahah dzięki, tyle sie wpatrywalam i nie widziałam
32915830 nmer gg p.Mario
dziewczyny ja czekam wciaz na wyjazd moja kuzynka pojechala 6.03 z dromadera jak mi pisze to pracuje codziennie w pelnym wymiarze godzin nie pytalam o nadgodziny ale wazne ze jest tam praca i dla nas nadzieja na wyjazd oczywiscie
witajcie truskaweczki.dzwoniłam dzisiaj do Maria i powiedział że szykuje autokar na niedziele ale brakuje mu 20 osób do autokaru i że wrazie wyjazdu będzie dzwonił więc dalej czekamy.
witajcie truskaweczki.dzwoniłam dzisiaj do Maria i powiedział że szykuje autokar na niedziele ale brakuje mu 20 osób do autokaru i że wrazie wyjazdu będzie dzwonił więc dalej czekamy.
hej kobitki
niech napisze na forum co i jak, i w ktora niedziele jest wyjazd, bo jak w ta to powinien juz dzwonic do nas i mowic ze wyjazd na 100% i o ktorej godz., a jak mu brakuje jeszcze 20 osob, to cos czuje ze w ta niedziele wyjazd sie nie odbedzie
ja nie jadę
malgorzata zrezegnowalas? ja tez juz zaczynam powazie myslec nad rezygnacja
dziewczyny przeciez ten wyjzd jest panowany na niedziele i dlatego wlasnie nie dzwoni bo nie jest na 100% przeciez jak bedzie wyjazd na 100% to zadzwoni do nas...
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Egzaminy

»

Brak wkładu własnego