praca huelva truskawki 4

Temat przeniesiony do archwium.
2941-2970 z 9714
dziewczyny kupcie sobie karte lebare sa tanie rozmowy do polski .na polskiej z roamingiem drogo.w locatorio kupcie lebara za 10 euro nastepne doladowania 5 euro .
a ile minuta do polski?
zależy w którym locutorio, na stacjonarny to od 9 do 12 centów, tak więc ja gadałam po 20 min za niecałe 2 euro :)
a to locutorio to co to jest?
To są budki telefoniczne skąd możesz dzwonić
ok dzięki
ale tu dzisiaj cichutko
locutoria,to nie tylko budki, tam czesto jest sklep, maja przelewy money gram, i kafejki internetowe.
Witaj hala przypomnij o co chodzi ? To ci Serce Pomoge.(:
witaaj Robertto fajnie ,ze się odezwałeś -- słuchaj otrzymałam 3 wiadomości na adres e-mailowy dwie są w załącznikach jedna nie . problem jest taki ,że nie mogę w żaden sposób je przeczytać wyskakuje mi , że jakieś ukryte znaki są w tekście , -co robić??? -- te przesłane informacje są dla mnie bardzzo ważne .
wejdz na poczte .napisz do adresata .wyslij wiadomosc aby .przeslal tobie jeszcze raz email z dokladnymi i nformacjami ,to powinno pomoc(:
dziękiiii
Prosze uprzejmie(:
co taka cisza na tym forum może już wszyscy walizki pakują?hehehe
witam , hala moze poprostu nie masz programu??? ja tak kiedys mialam ze mi cos wysylali w zalacznikach i tez nie moglam otworzyc bo mialam zly program i musialam pobrac drugi
a co do walizek to ja juz od dawna spakowana do polowy oprocz jedzenia;P
ja jestem
witajcie - Iwonka to jaki zainstalowałaś wtedy program
ja mam adobe reader niektore wysylaja tez w exelu a i jeszcze mam Microsoft word w tym najczesciej wysylaja
najlepiej to zapytaj w jakim programie ci to wyslali to sobie sciagniesz
juz nie moge sie doczekac jutrzejszych informacji od Mario...ehhh ten czas do wyjazdu dłuży się jak nie wiem co:/
jest tu ktoś?
Cześć jedzie ktoś przez firme DUNEAGENCY?? (szparagi,truskawiki,borówki,maliny)
a ty jedziesz?
Tak.
Cięzko cos o tej firmie znaleźć, dlatego pytam.
tutaj to raczej fromaer iohp od maria popytaj na drugim forum Moguer tam jada na maliny i borowki
no ciekawe co nam napisze lepiej jak by wyjazd by juz w tym tygodniu ajjc
sorki dromader hehehe
lepiej żeby tak...bo jak nie to będziemy mocno wkurzone.....wierze w uczciwość i mam nadzieje, że to nie kolejna sciema!
myślę, ze jakby ktoś chciał nas oszukać to na pewno nie udzielałby się na forum. A p. Mario jednak to zrobił, prawda? więc myślę, że bedzie dobrze...czekamy z mama na telefon do konca tygodnia:)
no a ja znalazłam oferte pracy w tunelach do hiszpanii dyspozycyjność do 8 -iu miesięcy -wysłałam do nich smsa ciekawa jestem czy to prawdziwa czy fałszywa oferta powinni sie do jutra odezwać
Ta Anna Mróz to sciema totalna jak czytałam jej ogłoszenie -takie odniosłam wrażenie -ładnie ułożone ogłoszenie ubrane w słowa
z tego co widze to ludzie odrazu sie zapisuja bez sprawdzenia nawet a tyle sie o tym czyta
Temat przeniesiony do archwium.
2941-2970 z 9714

« 

Egzaminy

»

Brak wkładu własnego