praca huelva truskawki 4

Temat przeniesiony do archwium.
2911-2940 z 9714
hej truskaweczki laseczki
witam a myślałyście jak spędzimy czas ,przecież tyle godzin będziemy się telepać - ja biorę karty od dwójki
ciapate ? to się powtarza w postach dwóch osób ! Co to? Kto to?
chyba jakaś odmiana truskawki
agdzie piter ja się pytam
...hala1 wyglądam przez okno i coś nie widzę autokarów ...hehehe
ciapate to ladnie ktos ujal tzn maroko i te inne narodowosci
Zejdźmy z Pitera ...bo zdaję się nie powinniśmy się ani śmiać ani wytykać mu. Chłopak chory jest pewnie i jego świat to internet! Chciał zaistnieć ,miał swoje 5 min . OKI! :-) Pozdrawiamy cię Piter77 i mamy nadzieję że wyjdziesz kiedyś na dwór!
Edyta juz są na zakrecie ha ha aha ,ale mi muza leci teraz super sie siedzi przy kompusiu z taką muzą aaachhh
Ja poważnie mam PKSa za oknem ....ale żadne Cordialkowozy
no wierzę Ci , narazie są na zakręcie ha ha ha w Hiszpanii musisz trochę poczekać a my razem z Tobą jak wypatrzysz to daj znać
a on ma jakies logo ,no wiesz że nie pchać się do jakiegoś innego
a on ma jakies logo ,no wiesz że nie pchać się do jakiegoś innego
a gdzie reszta kobit?
autobus ? taaaaaaaaaa ! Niebieski z napisem cordialca
Nie trudno znależc i autobus i miesce z którego się odjeżdza ,bo pełno tam walizek i same kobiety.
małgorzata ...też już gdzieś poszła
nigdzie nie poszłam jestem
niedzielne popołudnie , no ja to sie już przygotowywuję , drukuję sobie info na temat romingu i wiele innych cennych wiadomosci , nie będe czekać , bo jak zaskoczy nas Mario i we wtorek powie , dziewczyny les goł from Espania no
Wyjedziemy może faktycznie na Prima Aprilis hahaha
hala1 ale nie zapomnij simlocka ściągnąć z telefonu
Tel może nie przyjąć któregoś z operatorów :-(
tam będzie trzeba od razu kartę nabyć i załadować
zaras zostanie na dany śmieszny tekst prosze o uwagę w szystkie kobitki
Witam!Małgosiu adixa wiecej do Ciebie nie pisała?Nie wiesz jak tam u niej sprawy
jak simloka mam zdjąc ?? powiedzial mi facet w plusie ,ze roaming mam włączyć i tylko tyle to o co chodzi
wiem tylko że uniej w szystko okej
hala 1 Rozmowy pewnie droższe są ,dlatego kupuje sie tam kartę i piszę lub dzwoni do Polski . Ale jak nie zamierzasz zmieniać to oki!:-)
to dziś miały wrucić dziewczyny ?
wrocą to pewnie pojda spac ale jutro rano wstaną i forum ożyje nowymi niusami
Temat przeniesiony do archwium.
2911-2940 z 9714

« 

Egzaminy

»

Brak wkładu własnego