praca huelva truskawki 4

Temat przeniesiony do archwium.
2821-2850 z 9714
piter77 mozesz nam walizki ponosić?
ja chociaz nie jestem taka bezczelna jak ty zeby wyppisywac na kogos obelgi i mowic ze jest oszustem skoro u niego nie pracowalam i tyle mam do powiedzenia pojade zobacze i ci opiwem potem a ty siedz na dupie i czekaj az praca przyjdzie do ciebie papa pozdrowionka koniec tej konwersacji bo nie ma z kim:) hehe
zastanawia mnie tylko jedno dlaczego on chce być taki fajny i wszystkim chce dobrze doradzić jak nikt nie chce jego rad albo jest głąb albo jeszcze gorzej
to dobrze ze sie wreszcie zastanawiac zaczelas to juz dobrze wrózy
piter77 jestes tak obleśny że nie możesz normalnie pogadać twarzą twarz a nie siedzieć na forum i szukać przyjaciółki do zapięcia??? Liczysz że któraś zrezygnuje i z toba się gdzieś zabierze?
nie wypisuje co mi sie podoba, ale mam powod zeby tak pisac, bo widze ze niektorzy sobie nie zdaja sprawy co sie w hiszpanii dzieje, jezdze od wielu lat i zmienilo sie na gorsze, zostaly na Kampach polki lizuski i nie powiem jeszcze co robia zeby utrzymac ta prace. domyslcie sie sami. ktos na tym procederze zarabia zerujac na naiwnosci polakow, dlaczego wczesniej NA TRUSKAWKI mozna bylo jechac za darmo? a teraz zadaja 650 zl za wyjazd syfiastym autokarem. toz samolot jest tanszy. i nie wrocilo 20 osob ale duzo wiecej
Miej tyle odwagi i podaj swoje imię i nazwisko ! Namierzymy cie na jakimś portaliku i dowiedziemy racji
haha dobre dziewczyny nie zwracajcie uwagi na niego bo nie warto ej piter namowiles mnie wladco i nie jade nigdzie!! poczekam az praca sama przyjdzie :D:D wiec idz juz z tego forum naraska ehhehehe
nie źle mnie zrozumiałeś powiem w prost dlaczego z ciebie taki młot a czy ja pojadę od maria czy od kogo innego wcale nie powinno ciebie to interesować jesteś na to za głupi
piter77 - weż się uspokój -- zdradz ile masz lat
piter77 wiesz że bez różnicy jest czy ktoś pojedzie z Mario czy od p.Anny .Bo to są pośrednicy lub organizują wyjazdy . ALE NIE PLANTATORZY ! I jak pojedziesz od p.Mróz to też trafisz na plantacje na której albo będziesz chciał pracować (w co wątpię) albo wrócisz ....tylko jak? i z kim?
A to że dziewczyny w inny sposób gwarantują sobie prace ...to mnie to gówno obchodzi! Wali mnie to !
Zagwarantuj sobie też w podobny sposób ,zaciśniesz zęby ,zamkniesz oczy,wstyd na bok!!!:-))) Po co nam to piszesz?
i to mu przeszkadza że nie z nim tylko sobie radzą jak mogą i to mu chyba bardzo przeszkadza
Piter nie znasz mnie ! Może jak byś mnie zobaczył i ja ciebie ...może bym ci pomogła! Gwarantuję że się zdziwisz jak wyglądam! :-) Startujesz? podaj gg!
to biuro matrymonialne czy forum o pracy po za tym nikogo nie szukam zeby byla jasnosc
no to co dziewczyny i chłopaki na ring to by było widowisko powiedźcie gdzie i kiedy a się zjawię
i ty sie nie martw czym ja wróce bo tobie pozostaje tylko powrot z mario
a guzik prawda
Płaci ci ktoś za pisanie ? ile? Jaki masz w tym cel? ...i pytanie najważniejsze ...ile masz lat i czy nie powinieneś już spać?
Występujesz tu za OJCA ! MATKĘ! za Administratora forum ! Za organizatora wyjazdu ! KIM TY JESTEŚ DO CHOLERY!
Napisz co masz do napisania ,do zakomunikowania ,podeprzyj dowodami zarzuty i ...:-))) wiesz co chciałam napisać
aha dziewczyny :
http://www.hiszpanski.ang.pl/forum/zycie-praca-nauka/207741/page/7

Macie dowód że ktoś tu dobrze gra
cati28 - piter77
cati 28 aty i piter to razem jakas zakochana para czy co bo tak razem się wspieracie na forum
matym i na tym drugim
widzicie dziewczyny jaki to kretacz teraz ich tam chce przekabacic ze pani anna mroz to oszustka przedtem mowil ze to mario to juz jest smieszne pogubil sie w zeznniach nie ma co zawracac obie glowy takim kims :))
jak byłam w Niemczech-- to spotkałam sie z czymś takim -- mówmy ,ze tu jest bardzo żle ,że się nie opłaca dłużej tu być , narzekajmy -ludzie szybciej wyjadą , dobre nie -- ale prawda też jest taka ,że polacy za granicą nie myślą sugerują się tym co mówi np. osoba obrotna ,kreatywna ,odważna -- jakby nie mieli swojego rozumu , i takie gadanie jw. robi swoje .
i piter robi swoje , jak kret , nie powiedziałeś jak dotąd --ile masz lat pytam nie w celu matrymonialnym
kazdy ma swoj rozum i sam bedzie decydowal ja napewno nie bede sluchac kogos kto mysli ze pozjadal wszystkie rozumy jak bede chciala to pojade jak nie to nie i sama sie przekonam na wlasnej skorze
Temat przeniesiony do archwium.
2821-2850 z 9714

« 

Egzaminy

»

Brak wkładu własnego