praca huelva truskawki 4

Temat przeniesiony do archwium.
2851-2880 z 9714
o oj tam będzie dobrze . czytając nasze wpisy Mario wie jaka teraz grupa lasek chce jechać , w jakiś sposób dałyśmy sie poznać i nie zeche sobie z nas żartować tylko poważnie do nas podejdzie . praca bedzie ta i następna jeśli sie chce pracowac to sie ją znajdzie
ja tez jestem takiego zdania pisanie czarnych sceniariuszy nic nam nie da
a ja to do Robertto , --- Robertto raz już pomogłeś Hali teraz potrzebuje twojej pomocy -- otóz dostałam 3 wiadomości na adres e-mailowy , w 2óch wiadomosciach są zalaczniki ,za cholere nie mogę odczytać żadnej z tych wiesci , jakbyś mógł udzielić mi cennych info tu - dla mnie te wiadomosci są bardzo ważne - dziękuje Ci bardzo -- ps mam nadzieje ze przeczytasz w najbliższym czasie i dasz mi odp. ok.
http://www.gowork.pl/forum/forum_posty_tematu,2617,0,0

postudiujcie sobie
ciekawa lektura szczegolnie do poduszki
szczegolnie ostatni post ale ktos dowalil hehehe
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2[tel]:08 odpowiedz | cytuj
moja żona po powrocie ze zbiorów nie zdążyła się nawet rozpakować bo wywaliłem ścierwo na zbity pysk. wychowuję sam dzieci a ona może sobie na nie popatrzeć. Tak już jest od pięciu lat i nie zanosi się na zmianę.

SZCZEGOLNIE TO JEST CIEKAWE
lecz sie zboczony jestes pilnuj swojej zonci masz racje nara
truskawka - 11 minut temu odpowiedz | cytuj
witajcie widze ze macie wiele obaw co do pani anny mroz ja tez wyjezdzam od niej na maliny i nie mam watpliwosci trzeba zaryzykowac nie pobiera zadnych wiekszych oplat jak tylko za przejazd wydaje sie byc wiarygodna wiele osob od niej wyjezdza
a teraz uwaga uwaga na forach grasuje oszust niejaki piter 77 to jego [gg] sam sie wpisal na liste do pani mroz a kazdemu opowiada ze to oszustka wypisujac na nia rozne swinstwa w internecie myslac ze ona sie o tym nie dowie to niewiarygodne jacy ludzie potrafia byc cyniczni i pisac takie glupoty nie dajac nikomu mozliwosci wyjazdu racze wiec myslec rozsadnie i samemu podjac decyzje niz sluchac kogos kto niewie nawet co to malina i borowka pozdrawiam
ale zianie ty to piter wez sie wkoncu zajmij swoim zyciem wez sie za robote chlopie anie interesujesz sie truskawkami co ty pan dobra rada jestes
Dzień dobry ! Czytam i piszę w chwili nieobecności mojej kobity .
PITER77 .Jeśli moja pani tam wyjedzie wróci i zarobi pieniądze,mało tego nie będzie narzekała to ,za te straszenie i jej i innych na forum znajdę cie i zrobię z twojej dupy to co rzekomo tam robią innym kobietom.
ha ha ha ha znajdziemy go mieszka kolo Jaroslwia
bede na to czekal i nie musisz podszywac sie pod meza o ile go masz
i najpierw jego postrasz tzn daj mu poczytac to forum co ci wkleilem to napewno bedziesz widziala zbiory jak swinia niebo
i nie osmieszaj sie bo idiotke z siebie robisz jestem inteligentniejszy niz ci sie wydaje
ha ha ha ha - to sie robi ciekawie ha ha ha
Piter77 słoneczko :-) to był mój mąż !!! Więc słucham co masz do powiedzenia! Siedzi obok mnie tym razem !
cudownie a dalas mu juz lekture na noc czy mam ci jeszcze raz link wkleic
uuuuuuuuuuuu ktos sie wkurzyl meza juz mam ale na ciapatego nie mam poki co ochoty ahhahaha puterze ty nasz kochany wszyscy internauci cie znienawidzili lepiej wez sie za to kopanie rowow ahhha;D
i co poczytał? puszcza cie na zbiory?
nie rozsadnie oj bardzo nie rozsadnie ale jego zona jego wybór
jeżeli ten nr gg jest twoim nr gg to osoba ze średnio wykształcona wie jak po tym że komunikatorze wyświetlić nr.IP. następną czynnością choć żmudną jest odczytanie miejscowości i po nitce do kłębka
tak sie sklada ze to nie jest moj nr ;) straszyc to ty sobie mozesz ale nie mnie bo mnie twoje straszenie lata wiesz gdzie a o moja siec sie nie martw jest doskonale zabezpieczona
bede tu na ciebie czekal i zycze owocnych poszukiwan
naprawde sadzilas ze bylbym na tyle tepy zeby podawac swoje gg?
Zostawiasz chłopie ślady po sobie ,pamiętaj . Jeżeli myślisz że siedzą tu same kobiety bez facetów lub ich faceci wg ciebie są nic nie warci ! Zaczyni coś robić ze swoim życiem ,bo dziś jest ci fajnie siedzieć i klikać w klawiaturkę, jutro możesz już nie mieć czym :-))) Pozdrowienia od Marka '-)
jak ja cie zaczne straszyc to ci sie zycie nie oplaci zreszta po co cie straszyc juz wystarczajaco cie nastraszylem huelva
powaznie?
to zapraszam zobaczymy czy geba to twoja jedyna mocna strona

piter - 2[tel]:09 odpowiedz | cytuj
TEZ ROZMYSLAM NAD WYJAZDEM NA MALINE I BORÓWKE.KTO PLANUJE NIECH DO MNIE PISZE GG.107671

niestety jestes tepy:)))
tak nas nastraszyles ze sie boimy jechac naprawde ja od jutra nie wychodze nigdzie bo sie boje kolesia z jaroslawia ze szpitala dla oblakanych:))
tak nas nastraszyles ze sie boimy jechac naprawde ja od jutra nie wychodze nigdzie bo sie boje kolesia z jaroslawia ze szpitala dla oblakanych:))
cos jeszcze iwonka?
potrafisz cos jeszcze oprócz powtarzania za kims jak papuga i obmywania ludziom dupy?
iwonka nie placz juz pojedziesz na truskawki
zwiedzisz swiat poznasz ciapatych
Tchórz boi sie podać imienia i nazwiska . Na wyjazdy do Hiszpani nie ma juz co liczyć bo mam przeczucie że jak by wyszło na jaw komu on dupę obrabiał to wrócił do Polski mocno poobijany przy dobrych wiatrach
Temat przeniesiony do archwium.
2851-2880 z 9714

« 

Egzaminy

»

Brak wkładu własnego