praca huelva truskawki 4

Temat przeniesiony do archwium.

Może uściślę - oby wtedy jak będzie praca:)
no raczej boreczek raczej :P

Nie Kokosia, nie byłam. Uzgadniałyśmy z babkami, że do końca tygodnia się zadeklarujemy.
acha to nie bede Cię kojarzyc ;(nad czym bardzo ubolewam rzecz jasna :D

ehe, ubolewasz:) No nie wiem jakby Ci tu tłumaczyć... Przyszłyśmy ostatnie...
kurcze nie gniewaj sie ale chocbym jak chciala to nie pamietam ;( masz juz wszystko? na wyjazd?

Jasne... Plecak mam i śpiwór - wszystko pożyczone. Jak dostanę sms to wtedy na zakupy pójdę:)
e to ja mam juz torbe spakowana i wazy prawie 29 kg ;D spiwor ja tez mam pożyczony ;D
Bea ,uparłaś się jak dziki osioł, ile razy będziesz się powtarzac, każdy tu umie czytac i możesz byc spokojna każdy to forum czyta od deski do deski,a nie na wyrywki. Tak,więc dziękujemy Ci bardzo za informacje,przyjęłyśmy je do wiadomości i pozwól teraz,że każda dziewczyna z osobna sama zdecyduje,czy chce uczestniczyc w tej loterii czy nie !!! A same duże dziewczynki tutaj są i decyzje podjąc umieją,uwierz mi. Daj już spokój temu :/
Katarina zgadzam sie z Toba w 100%
hahahah cos wam pokaze wlasnie odebralam wiadomosc od bea pisalam do niej 2 dni temu i tak mi dzis odpisala :)
jak mozesz to napisz mi o co chodzi z tym oszustwem albo zespamuj bo nie chce mi sie tego szuklac a nie wiem czy nie chcesz pisac czy nie masz cvzasu :)- to pisalam ja :)
sory tyrafiłes na kogośą twardegi i nie popuszcze dam ci w dupe Aż ci uszami wyjdzie ĆWANIAKU LEPIEJ ODDAJ MI KASE BO ZNISZCZE CIE I BEDZIESZ MUSIAŁ SPRZEDAĆ CHATE W MAZAGONIE I W PALOS HEHE DUPKU
brawo za inteligencje :)
oki ja uciekam, mam nadzieje ze dostane tego smsa na ktorego tak czekam ;( pozdr dla wszystkich:)
naprawde nie jest dobrze z ta kobieta...
Boziu niech ten świat się zatrzyma ,ja wysiadam ;) kto to wogóle jest ta bea, skąd się wzięła i na jakim świecie ona żyje ???

Czyli na forum jest 3 ujawnionych Mario...
zyleta ;d
cos mi mowi ze ta osoba ma jakies osobiste zatargi z mario i poprostu chce go zniszczyc

Bea obawiam się trafiła na nie takie warunki o jakich marzyła. Mało tego - pojechała w lutym kiedy nie było roboty i wróciła z niczym. Nie ma się co dziwić, że daje upust złości...
i niekoniecznie musi tu chodzic o zalatwianie pracy
To już zaczyna być jak obsesja. Bea idź do lekarza jak nie umiesz sobie z porażką poradzić.
Bea ty ze mnie zejdz bo forum jest dla wszystkich i tam gdzie bede chciała tam bede pisała a i niczyich postów nie usuwam bo nie mam w tym celu usunęłam tylko jeden rasistowski wpis i teraz to podejrzewam ze to ty się kryłaś pod tym nickiem skoro wspomniałas usunieciu tego wpisu...
zaraz pewnie znowu bede jasnowidzem ogloszona ale mysle ze jest tak jak mowie :)
Cytat: Boreczek11nightwish1
Czyli na forum jest 3 ujawnionych Mario...
No a ja dla niego pracuje hehehehehe a moze i mi chate w Mazagonie postawi...
ja juz nie bede wypowiadas sie na jej temat... to co mi napisala wystarczy mi w 100% .... jestem swiecie przekonana ze nie bez powodu podziekowali jej za prace... szczerze to teraz nawet nie jest mi jej szkoda

Albo do sądu skoro masz dowody, bo pisząc na forum to raczej nikogo nie zniszczysz... Inna inność faktycznie dziwne słownictwo jak na matkę dorosłego syna...
Może już ktoś wie czy teraz jadą tylko truskawki czy będą też jechać cytrusy już?
boreczek mowie Ci :) a jak mowie to wiem. na forum niby nie zniszczysz ale obrobic dupe zawsze mozna

Morenka, co do Ciebie to ja też miałam wątpliwości, zresztą dlatego Ci pisałam na priv:) Ale skoro ja jestem Mario to Ty już sory, ale nie możesz...
kamila wytrwale czeka na odpowiedz :)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Egzaminy

»

Brak wkładu własnego