praca huelva truskawki 4

Temat przeniesiony do archwium.
jest tu jeszcze kto?
dobranoc i do jutra :P
Cytat: kochamTruskawki
pytałam sie tylko czy jest tu ktos z warminsko-mazurskiego?bo w razie czego smutno tak samemu do Wrocławia jechac

widocznie jeszcze tutaj nikogo nie bylo z Twoich stron,wiec sie nikt nie odezwal...
Dzien dobry wszystkim widze że nie tylko mi nerwy puściły na tym forum ..hahaha
wiecie co dziewczyny tak czytał cały czas te forum i aż głowa mi peka od tego co niektóre osoby wypisują, mysle że lepiej by było je zignorować bo po co nam niepotrzebne nerwy ..każda z nas ma swoje prywatne problemy wiec nie potrzebne nam jakieś zmyślone bzdury...dostał ktoś może sms kidy najbliższy wyjazd ? pozdrawiam :D
A co tu wszyscy jeszcze śpią? Czy wszyscy dostali już smsa i się pakują?
haha kamila niestety chyba nie chodzi o smsa :D
Dzien dobry Wszystkim.Pewnie spią,albo zmęczeni wczorajszymi wrażeniami z forum.
hehe ja tam zaczynam się niepokoić. Może raczej niecierpliwić. Chciałabym wiedzieć jesli mam jeszcze czekać tydzień czy dwa to wolałabym wiedzieć a tak człowiek zaczyna się denerwować czy teraz cytrusy też już pojadą czy jeszcze nie...
ja tez czekam z niecierpliwoscia juz na smsa.Mam nadzieje ,że dzisiaj czegoś się dowiemy.Sobota się przecież zbliza a z tego co pamiętam z wczesniejszych wpisów dziewczyny w soboty wyjeżdzały.
Emilka a Anusiak sie jeszcze odzywał?dobrze jej tam w miarę?
hej co do wcześniejszych wpisów masakra az głowa mnie rozbolała miałam zaległości 3 dni wiec sie oczytałam:/:p
a co do wyjazdu mam nadzieje ze w sobote juz pojedziemy ja musze bo nie wytrzymam w domu :(
No w środe dziewczyny dostały smsa jak wyjeżdżały w sobotę,, ja też czekam może też dziś dostaniemy na cytrusy? Ciekawe
dzis środa wiec od 12:00 sie zacznie esemesowanie:P niech tak sie stanie
a ty boreczek odezwij sie co
oby tak było i oby już nas wszystich zabrali, truskawki i cytrusy
ja wytrzymam ale juz mnie ciągnie w truskawkowe pole.Człowiek lubi tam jezdzic jak ma fajna ekipe normalnego szefa i to jest najważniejsze.
ja nie mogę się już doczekac, mój mąż też niecierpliwy jest hehe chcielibyśmy juz pojechać...
forumka napisalam Ci na priv. ogolnie niby to zadna tajemnica ale jak jutro bede pisac do anusiaka to sie zapytam czy ona wogole chce zebym ja na forum to pisala. ale w sumie dobrze trafila wiec..:) ja chce smsa! :D
oby tak było( byle by praca była) naprawde na ty licze
Cytat: bassbb
dzis środa wiec od 12:00 sie zacznie esemesowanie:P niech tak sie stanie
i juz nie czuje jak rymuje :P;D
a to T y na cytrusy jedziesz?byłam kiedys,nie bylo tragicznie nawet mi sie podobalo to skakanie po drzewach niekiedy.Oby tam deszcz Wam nie padał tylko
:)
no oby deszczu nie było, tylko ciekawa jestem kiedy w końcu pojedziemy , bo zaczynamy się niecierpliwić
kurcze moze jest szans na cytrusy sie załapac bo ja na truskawki jade moze po zbiorach truskawek na cytrusy sie uda??
o tez bym tak chciala. zostac potem :)
ale dobra. narazie pasuja na truskawki wyjechac :D
Emilia odp Ci.ale cytrusy to tak najbardziej to od pazdziernika do maja gdzies.pozniej sa ale bardzo malo jakas tam odmiana
Czesć dziewczyny co tam minęło mnie coś?ach nic mnie nie minęło a która ma umowę do Jezusa bo wiem ze Katarina a jeszcze ktoś?
Odzywać się prosze...bo może któraś ma do cora to tez piszcie
ja mam z cory
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Egzaminy

»

Brak wkładu własnego