praca huelva truskawki 4

Temat przeniesiony do archwium.
Przypomniało mi się teraz jak bylo ostatnio.Czekamy w Katowicach na autobus,wreszcie przyjechał i co sie okazało było kilka osób za dużo.Wtedy Mario zadecydował,ze te co mieszkają najbliżej wracaja do domu.Nie chciałabym byc na ich miejscu.
kolezanki moge wiedziec cos o tej firmie
jakiej firmie?
Cytat: cati28
a jak wezmą kogos kogo nie ma na liscie?pewnie autokar bedzie na full, nie martwcie sie , ostatnio to "szczescie" ze dwie nie dojechały bo by nie miały miejsca, nie wiem jak oni to kompletuja, chyba biora na zapas w razie gdyby ktos nie dojechał.
spokojnej nocki zycze zebyscie sie wyspali przed długą podróżą;)

Cati28 jak moga wziąść kogoś jak nie ma na liście. Kierowca wyczytuje osoby do autobusu!!!
o to mi chodziło własnie, zle mnie zrozumiałas, ze na pewno nie wezma osoby której nie ma na liscie.
Ciekawe czy hala1 będzie na dworcu i czy dodzwoniła się do Mario?
Ja bym nie odpuściła ! Po za tym pisałam i dzwoniłam dużo wcześniej pytając o numer na liście
z tego co mi wiadomo to mario planuje jeszcze autobus, takze moze nastepnym pojedzie.
Ja myśle ! ale moge się mylić że ten ostatni wyjazd może miec mały odsetek powrotów ze względu na sezon i wysyp. Robota będzię więc ...no chyba że ktoś nie wytrzyma to wróci!
cati28 a ty nie jedziesz?
kolezanki nie wiecie czy moze oni sa oszustami
edtya eva a ty dawno temu zapisałas sie na liste
Cytat: anna49
kolezanki nie wiecie czy moze oni sa oszustami

kto???????????
no ta firma bo ja od grudnia czekam na odp.
i nie wiem co mam dalej robic
podaj nazwe firmy
a nie wiecie czego on nie odbiera tel.
dromader
czekasz na wyjazd? maja byc jeszcze wyjazdy, ale to juz chyba nie bedzie opłacalne, bo góra z miesiac sie porobi
ona pochodzi z wrocławia
dromader w niedziele nie pracuje, jutro zadzwon, skoro wpłaciłas zaliczke to musisz pojechac, akiedy to oni sami pewnie nie wiedza, autobus zawiezie i przyjedzie z powrotem i wezmie nastepnych
ty tez z tej firmy jedziesz?i tez opłacałas ten wyjazd a duzo opłacałas
ale oni nawet tel nie odbieraja masz moze jakis inny num. do tej firmy
???????????
Ja jechałam z Dromadera
Numer mają ten sam, pracują od poniedziału do piatku od 9.00 do 17.00
???
płaciłam tyle co kazdy płacił, ale w tym roku a mamy juz kwiecien to juz nie wiem czy takie opłacalne tam jechac zeby chociaz dniówki mieli wyzsze to tak. borówki i maliny sa dłuzej ale truskawki moga sie połowa maja skonczyc.
Sezon na truskawki jest przesunięty ze względu na pogodę
Edyta tak by sie wydawało,że powinno byc ale w Hiszpanii od drugiej połowy maja już kończą mimo, że jest ich jeszcze pełno na rajkach.Wiąże sie to z tym ,że juz nie idą na export a on jest dla nich najbardziej opłacalny.
KOCHANI, CZY KTOS JESZCZE CZEKA NA WYJAZD Z DROMADERA?
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Egzaminy

»

Brak wkładu własnego