praca huelva truskawki 4

Temat przeniesiony do archwium.
żyje na wesoło ;) a tak na serio to to co i w hiszpani pracuje tylko z pewniejszym rezultatem i transport tyle nie kosztuje bo tylko 190zł chcę otworzyć piekarnie w holandi
wczoraj był jakis reportaż w tv o polakach zaginionych w hiszpani 2 łebków i 18-latka ślad po nich zaginą
Cytat: piter08
wczoraj był jakis reportaż w tv o polakach zaginionych w hiszpani 2 łebków i 18-latka ślad po nich zaginą

a mowili gdzie?
piter77 wiem o niemczech ,austria też otwiera granice dla nas moją takie plany aby zastąpic turków nami mi to tam rybka abysmy wychodzili na swoje i aby był szacunek za tą prace
na jakim programie i o ktorej to bylo
nie pamiętam wiem tylko że mają wysłac ludzi z polski na poszukiwania bo tam to praktycznie polak jest pozostawiony sam sobie
masz racje bo tak jest ale ja to wiem
na tvn24 jakoś popołudniu
sora pomyliłem sie to było na tvp1 wczoraj o 10.50. w programie ktokolwiek widział ktokolwiek wie
faktycznie w celach zarobkowych nie opłaca się do Hiszpanii..;/ ale transport nie jest taki kosztowny, w zeszłym roku zapłaciłam 120 zł z ryanair'a z 25 kg bagażem;)
a tu macie akcie z poprzednich lat jak polacu znikali w hiszpani

http://www.ehiszpania.com/forum/viewtopic.php?t=573
no bo samolotem sie oplaca oni pojechali autokarem a to raz ze mordega bo dwa dni w autokarze a dwa ze drogo
gdzie 120zł do hiszpani????
moze podpadli ciapatym ci co zagineli
gdzie 120zł do hiszpani????

samolotem
a samolotem jest taniej niz autokarem
bynajmniej było kiedys
poważnie, w dwie strony wyszło mnie 440 zł, z czego większość poszła na dodatkowe opłaty; bagaż, opł administracyjna, odprawa etc. i podróż nie trwała 2 dni ale 3h i 15 min;) w tym roku uderzam znów!;)
Cytat: noracom
poważnie, w dwie strony wyszło mnie 440 zł, z czego większość poszła na dodatkowe opłaty; bagaż, opł administracyjna, odprawa etc. i podróż nie trwała 2 dni ale 3h i 15 min;) w tym roku uderzam znów!;)

no i taka podróz to ja rozumiem a nie tluc sie w jedna strone dwa dni za prawie 700zl
tylko wiesz, jeśli nie ma się kontaktów, jedziesz tam pierwszy raz to lepiej ze zorganizowaną grupą. ale wyszło jak wyszło;/;/
KOCHANI CZY JEDZIE KTOS Z WAS W TE NIEDIELE Z DROMADERA?
pojechali grupÄ… i siedzÄ… na dupach
itus77 olej ich zaoszczędzisz kase nie nabawisz sie nerwicy
piter77 a ty czym sie specializujesz ? jaki zawód
Cytat: itus77
KOCHANI CZY JEDZIE KTOS Z WAS W TE NIEDIELE Z DROMADERA?

poczytaj sobie co napisala iwonka90 ktora pojechala tam w niedziele
Cytat: iwonka90
ludzie nie przyjezdzajcie tutaj jest masakra!
mario juz sie smieje ze placice 170 euro i zamierzacie potem do niego dzwonic o pomoc w razie czego
,y wyjechalismy w niedziele mario zaczal cwaniakowac po przyjezdzie jakie to polki sa i wogole jak sie zachowuja i stwierdzil ze sam jest kawal hu... przez nasze zachowanie
a vco my jestesmy win ne ze chcialysmy zarobic
i oczywiscie zaczal sie tlumaczyc ze glñupoty pisza na niego na forumçale juz teraz wiem ze dziewczyny mialy racje
on ma nas w dupie
na slowo mario to kazda polka tyle moze powiedziec ze szok
ludziom zabieraja po 100 euro za niby dojazd

dziewczyny nie jedzcie w niedziele!!!!!!!
bo wiem ze ma byc wyjazd on bierze same mlode dziewczyny po 20 bo mowil ze kazdy rezygnuje i dobrze
ja tez moglam zrezygnowac ale chcialam zobaczyc co i jak to zobaczylam
polski siedza i nie pracuja w takich warunkach ze jeszcze takich nie widzialam
jesli chcecie jechac to zrobcie ksero wplaty ze zaplacilyscie 300 zl bo oni w autokarze zabieraja dowod wplaty i pracodawca pobiera jeszcze 100 euro niby za dojazd
mario tak pomagasz niby ludziom, ze telefonu nie odbiera jak ktos potrzebuje pomocy ja ziekuje bardzo
dziewczyny nie jedzcie mowie wam to tylkio po to nie zeby odradzac tylko wiem jak tu jest stracice tylko kase nikt wam nie pomoze nikt

itus77 to jest post z dzisiaj
starczy Ci???
piter08 zaden tylko liceum skonczone
ale checi do pracy sa tylko brak kontaktów
piter77 widze że ogarnięty jestes podaj mi swoją poczte staram sie nagrać robote w holandi na rozbiórki i jak wszystko pójdzie oki to ekipe będę kompletował to ci dam znac jak bys sie pisał
piter77 widze że ogarnięty jestes podaj mi swoją poczte staram sie nagrać robote w holandi na rozbiórki i jak wszystko pójdzie oki to ekipe będę kompletował to ci dam znac jak bys sie pisał

podaj mi swoje gg.
no ja sie moge pisac mi to nie przeszkadza wazne zeby robota byla pewna
a skad jestes
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Egzaminy

»

Brak wkładu własnego