praca huelva truskawki 4

Temat przeniesiony do archwium.
to ile osób jeszcze czeka? w tym roku to niewypał z tymi wyjazdami;((
witam - ico tak tu cicho helllo jest tu kto???
hala, a ty nie pojechałas teraz?
Pisze za żonę ! Witam miłe panie:-) Pojechała i jest na miejscu
to napisz jeszcze czy sie zonie tam podoba i czy wszystko ok.
Mieszka w domku z 3 innymi osobami ,łózka piętrowe,czysto. Za płotem ma już pole . I stacja paliw nie daleko lub obok . Do miasta 4 km. Zadowolona ....a jest czasem wybredna:-). Ale to pierwsze wrażenia. Jak by co mogę pisać jak coś więcej będę wiedział. Pozdrawiam
Nawiasem sam bym pojechał :-) Tylko na coś innego co nie wymaga schylania sie
witam wszystkich no niestety ja ze znajomy też wpadlismy na mine i wpłacilismy po 40zł na ich konto ,,DUNEAGENCY,, bez odzewu wpłaciliśmy ponad tydzien temu. wyjazd miał być 10kwietnia z dworca we wrocławiu ale ja już zaczynam wątpić w to wszystko macie morze jakies namiary na nich ??? bo mam ochote komuś twarz przerobić!!!
piter08 pani Anna Mróz organizuje wyjazd ...chyba jutro ! Wiec może będzie miejsce wolne ,a 40 zł to jeszcze do przełknięcia ,gorzej jak bys wpłacił parę stów!
a jakies namiary masz może na panią mróz ?? był bym ci bardzo wdzięczny
daj mi chwile
oki czekam ;)
Witam serdecznie,

autokar wyjezdza 6 kwietnia o godzinie 12:00 z Dworca Glownego PKS w Krakowie,autokra koloru bialego z niebieskim paskiem, marka pojazdu NEOPLAN, nr. rej. GA 7965L

Bagaz:

1 duza torba badz walizka i 1 mniejsza ktora mozna zmiescic na polce w srodku autokaru (nad siedzeniem)

Prosze byc 30 min przed odjazdem.

Na miejscu bedzie dziewczyna z lista pracownikow.

Jada Panstwo 2 dni prosze zabrac jakis prowiant.

Koc lub spiwor.

Prosze nie zabierac garnkow, patelni, talerzy, kuchenek mikrofalowych.

Prosze o potwierdzeie wyjazdu dzis do 24.00 na e-maila: [email] wystarczy imie,nazwisko tak lub nie.

Pozdrawiam i do zobaczenia w Moguer :)

Dzien dobry,

praca legalna, gwarantowane 3 miesiace, jesli malina skonczy sie wczesniej, przechodza Panstwo na borowke, szczegoly:

6.5 godziny platne 36 euro (obowiazkowo)

nadgodzina 7 euro (nie wiecej niz 4 godz dziennie)

mieszkanie oraz media na koszt pracodawcy - finka

wyzywienie we wlasnym zakresie

wyjazd z Polski na koszt wlasny, autokar kosztuje 170 euro i placa Panstwo w chwili wyjazdu

umowe podpisywana jest bezposrednio z pracodawca w Hiszpanii

jednorazowa oplata za karte chip 10 euro - oplata bedzie potracona z drugiej dwutygodniowki

wyplata jest co 2 tygodnie na konto lub czekiem
znajomosc jezyka nie jest wymagana, przez caly okres pracy opieka osoby polskojezycznej ( moja :) )

miejsce zbiorow Moguer - andaluzja
rozpoczecie zbiorow - kwiecien 2011

telefon tez miałem ale nie zapisywałem go i jak znajdę to ci napiszę
a ten wyjazd jest pewny?
Noo pewnie TAK!!! napisz do tej pani . Poda ci nr.tel . Ale pewnie odbierze dopiero po południu!
oki dzięki;)
kurcze 170euro troche sporo;/
czy to ja zle czytam i to jest 170zł?
170€
Witam dzwonilem do pani Anni wczoraj caly dzien i nie odbiera mielismy wyjechac z trojke ale rezygnujemy bo mam wrazenie ze to wal
Tel do pani Anny Mroz to [tel]powodzenia
p.Mróz odbiera dopiero koło 20 !
no co ty do 22 sie dobijalem i nic a wy jakies pieniadze placicie za co tyle sie pisze zeby nic nie placic a wy swoje ludzie ogarnijcie sie
Ja zrezygnowałam z tego wyjazdu od Pani Mróz, ponieważ jest bardzo duże ryzyko i wiele wątpliowści
Wydaje mi sie ze ta EDYTA EVA to osoba z tej firmy ktora napedza narybek zeby tylko zarobic pare "groszy"
Paulla22 probowalas tam zadzwonic i porozmawiac z ta pania?
Tak, ale niestety nie odbierała. Tylko e-mailem napisała treśc tego ogłoszenia i że wyjazd 6 kwietnia, będzie tam jakaś P. Magda i będzie miała listę z imionami i nazwiskami i bedzie pobierała te 170 euro. Dla mnie to wyjazd na wariackich papierach i dużo nie jasności
Dla mnie to nie ma sensu taki wyjazd jeszcze miesiac i na Niemcy blizej i te pierwsze miesiace bedzie mozna popracowac
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Egzaminy

»

Brak wkładu własnego