praca huelva truskawki 4

Temat przeniesiony do archwium.
na takie cos tez sie znajdzie paragraf
Cytat: piter77
lacinta ty tez ode mnie ???? ;)
ale burza byla fest[/quot

Bez podawania miasta !!! Sztywniak przy Kraszewskiego mówi Ci coś?
nie ma co rozkminiac nad tymi co juz pojechali
mleko sie juz rozlalo
wazne jest zeby to byla dla innych przestroga na przyszlosc
piter77 nie bądz sędzią za innych ! Skoro ktos nie zgłosił tego jako przestępstwo to pewnie tylko tak gada lub pisze! Jak by mnie ktos skrzywdził to nie wypłakiwał bym sie tu tylko w 30 min zgłaszam sprawę ,podpierając dowodami oczywiście ! A skoro dziewczyny jezdzą to nic się nie dzieje!! Nie ma łamania prawa! I tyle w temacie!
Cytat: lacinta

no jasne ;)
czy ktos w niedziele jedzie na te truskawki??/
piter77 ..tak jak byś kodeks karny poczytał to bys sie dowiedział że na ciebie akurat znalazłby sie paragraf za pomówienia! Więc jak ktoś tu łamie prawo to na razie TY no i jeszcze by się ktos znalazł.
Cytat: lacinta

no jasne ;)

:D Ciekawe z jak daleka się komunikujemy :D
ja juz o tym pisałam ze to legalne oszustwo, płacisz za wyjazd , jedziesz, a ze nie ma pracy wracasz, ale taki proceder ma kótkie nogi. wogóle za posrednictwo jest nielegalne pobieranie wpłaty.
i zadne pomówienia bo wszystko udowodnic.
Cytat: Edyta_Eva
piter77 ..tak jak byś kodeks karny poczytał to bys sie dowiedział że na ciebie akurat znalazłby sie paragraf za pomówienia! Więc jak ktoś tu łamie prawo to na razie TY no i jeszcze by się ktos znalazł.

a co to jeden Mario w Hiszpanii?
Tutaj chyba już wszyscy pojechali a część zdążyła już wrócić z tych truskawek...)
Cytat: Edyta_Eva
piter77 nie bądz sędzią za innych ! Skoro ktos nie zgłosił tego jako przestępstwo to pewnie tylko tak gada lub pisze! Jak by mnie ktos skrzywdził to nie wypłakiwał bym sie tu tylko w 30 min zgłaszam sprawę ,podpierając dowodami oczywiście ! A skoro dziewczyny jezdzą to nic się nie dzieje!! Nie ma łamania prawa! I tyle w temacie!

to postaw sie teraz na miejscu iwonki
dziewczyny jezdza i nic sie nie dzieje?czlowieku co ty piszesz prosze cie nie pisz bzdetow
jakby sie nic nie dzialo to by sie nie skarzyly tutaj tak jak iwonka
jakbys tam pojechal i zostal zrobiony w bambuko i nie znał bys jezyka to bys mugl sobie zglaszac
ty bys czlowieku nawet nie wiedzial co masz robic
nie byles nie przezyles tego to nie wiesz uwierz tym co to przezyli na wlasnej skorze
Kto płaci? i kto bierze? i ile? a dasz radę bez pośrednika? np. W Danii jest robota przy truskawkach ! Wsiadasz w niedziele w autobus ,tam wysiadasz i co robisz? Łatwo ci będzię? Będziesz się bała? Czy wolałabyś aby tam jakiś Polak był i czekał na ciebie?
radze uwazac na zone i lepiej zeby nigdzie nie wybierała sie samotnie bo gwałty sa tam na porzadku dziennym i to tez ciezko udowodnic nie znajac jezyka jestes przegrany.
Ty piter znasz kogoś prócz Iwonka90??? Bo mówisz o niej jak o jakimś Bogu?
cati28 hahahah moja zoncia by dorosłego faceta powaliła w chwilę ! Współczuję takiemu ...no ale przypadki się zdarzają
czlowieku ty mnie nie strasz paragrafami bo ja mlodziak nie jestem i na paragrafach znam sie lepiej niz ty gdyby chcieli na forach scigac za pomowienia czy za wyzywanie kogos to by musieli pol polski wsadzic i setki forów zamknac
poczytaj sobie na interii komentarze do tematów politycznych jak tam ludzie jada po tusku i innych pseudopolitykach
po za tym ja nikogo tutaj nie pomowilem a wielokrotnie pomowiono mnie np. TY
Ja byłam w takiej samej sytuacji jak iwonka90
zreszta co ja ci bede tlumaczyl
hmm, nie badz taki pewien. tam jest bardzo niebezpiecznie i zdarzały sie naprawde gwałty z morderstwem, takze wszedzie trzeba chodzic razem.
ja tez byłam w sytuacji co iwonka , pierwszy raz od 8 lat.
a po za tym wiele kobiet tutaj wprost nazwalo mario oszustem wiec wszystkie te kobiety mario pomowily
Widzicie Viko dołączyła do pokrzywdzonych
piter77 jest 21.21 zaraz przyjdzie twoja mama i wyłączy ci komputer! Więc zdąż się jeszcze pożegnać ,zmów różaniec i idż spać ,rano jak co dzień odprowadzą cię pod klasę w twojej szkolę . Aha śniadania nie zapomnij :-)))
z tym facetem szkoda dyskutowac
ja mysle ze sprawa jest na tyle powazna ze twoje komenty edyta eva mozna puscic bokiem.
czlowieku gdybys byl choc odrobine inteligentny juz dawno po niku bys stwierdzil ile mam lat
moze to ty jestes dziecko bo zachowujesz sie jak dziecko
jakos wszyscy tutaj popieraja mnie a ciebie nikt bo twoje argumenty sa zbyt cienkie
wiec pozwol ze skoncze z toba ta jałowa dyskusje bo ona nie ma sensu i to mija sie z celem nie masz co wymyslic to piszesz głupoty
cati28 Kurfa mać !!! nie chce używac brzydkich słów ! Ale skoro czujesz się oszukana idz to zgłoś ! Bo jaja robisz sobie ty i parę osób tutaj z forum! Albo takie niedojdy życiowe jesteście że nie potraficie sobie z tym poradzić nawet w Polsce ! Ja tego nie rozumiem !!! Ukrywacie się pod nickami ! Bo inaczej role by się odwróciły ! Mario ma imię i nazwisko ! Śmiało !!! Prawo jest po waszej stronie! Piter77 je zna i wykorzysta! PRAWDA PITER77 . Pomóż paniom !!! Albo zamknij dziób !!!
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Egzaminy

»

Brak wkładu własnego