praca huelva truskawki 4

Temat przeniesiony do archwium.
1831-1860 z 9714
jesli ktos bedzie mial jakies info na temat wyjazdu 20 to prosilabym o zamiszczenie tutaj czy z kims sie juz kontaktowali?? a ty roberto to anioł stróż>>//? czy kto ehhe:)
Mam taką sugestie !Biorąc ze sobą tel.komórkowy który posiada simlocka ,może się okazać że zakupiona karta w Hiszpani nie będzie działała . Dlatego warto chyba ściągnoć go przed wyjazdem . Jako przykład podam że mam tel zakupiony w Plusie a kiedy chciałam przejsc na Play musiałam simlocka zdjąć.
Siemka nie jesteście same my tak samo czekamy na jakieś informacje i doczekać się nie możemy.
Czekamy tak samo długo i nie powiemy bo się zaczynamy wkurzać bo wiecznie szanowny pan Mario podaje inne daty. No my już spakowane od miesiąca a w autokarze jeszcze nie siedzimy ;)

P.S.
Tak z ciekawości jest ktoś ze Świdnicy ;D
powinien ktoś zadzwonić i powiedzieć co i jak stym wyjazdem jedziemy czy nie
Myślicie że nie pojedziemy bo ja nie dopuszczam takiej opcj :( w wy powinni dać już znać
My mamy nadzieje że do wyjazdu dojdzie i to jak najszybciej nawet dzisiaj pisałyśmy do szefuńcia żeby napisał nam konkretnie kiedy wyjazd ale niestety jak narazie echo ;/

robimy zakłady jedziemy czy nie
AWY JAK OBSTAWIACIE
Hej dziewczyny poczytajjcie sobie posty z tamtego roku dziewczyny dopiero wyjezdzały w połowie kwietnia,praca z tego co wiem jest do konca maja jak dobrze pojdzie,juz sie zastanawiam czy jest sens jechac,bo jak sie okaze zarobie tylko na podroz to jest tylko strata czasu i pieniedzy
Nadodatek z masiaciscar pojechały juz wszystkie osoby zapisane wydaje mi sie ze na drugi rok trzeba postarac sie jechac z tej firmy bo inaczej bedziemy czekały do .....popatrzcie sobie www.masiaciscar.es
A czy z dromadera ktoś jeszcze jedzie czy tylko od p Mario
Ja jade z Dromadera ale to wszystko idzie przez maria oni daja mu osoby on robi listy
A jeśli się okaże że nie pojedziemy to czy Mario nam zwróci pieniądze które wpłaciłyśmy na konto?
Nas jedzie 4 osoby i powiedział nam że jesteśmy wpisane na wyjazd w drugiej połowie marca tylko ta druga połowa marca to w dniu dzisiejszym się rozpoczęła ale konkretnego dnia nie znamy co nas bardzo wpienia i pozostało nam spać i siedzieć z telefonem w ręku ;/
ja już śpie z telefonem
Mam pytanie czy ktoś z tego forum pracował w Bonares?? W 2010r. Napiście czy wam się podobało, a może kogoś pamiętacie? Jadę do znajomej, która tam mieszka, chciała bym się dowiedzieć jak tam jest z pracą. Ogólnie czy byłyście zadowolone.
witajcie dziewczyny u mnie wciąż cisza,nawe do Nich nie dzwoniłam bo to chyba nie ma sensu!?ktoś wżej pisał o postach z zeszłego roku-ja też je czytałam i tak samo kalkuluje czy to sie mi opłaca,biorąc pod uwage ze wyjazd odbedzie sie w połowie kwietnia.popracuję półtorej miesiąca i zarobię (po opłaceniu długów)ponad 1 tyś i co? czy to sie opłaca? Jestem zrezygnowana!@
witajcie dziewczyny u mnie wciąż cisza,nawe do Nich nie dzwoniłam bo to chyba nie ma sensu!?ktoś wżej pisał o postach z zeszłego roku-ja też je czytałam i tak samo kalkuluje czy to sie mi opłaca,biorąc pod uwage ze wyjazd odbedzie sie w połowie kwietnia.popracuję półtorej miesiąca i zarobię (po opłaceniu długów)ponad 1 tyś i co? czy to sie opłaca? Jestem zrezygnowana!@
To nawet sie nie zarobi na czysto 1000 E policz seguro 87e, zycie ,gazno i niewiadomo jak z podroza powrotna :(
jak do jutra nie będę miala informacj to rezygnuje a wy
do piątku czekam z informacą
my to chyba wszystkie zrezygnowane
dziewczyny co racja to racja ztej innej firmy tyle autokarow juz wyjechalo... ja tez czekam jesli nie wyjade 20 jak wyjazd jest planowany to nie bedzie sie oplacalo wogole jechac na miesiac czy poltora bo kazdy wie ze w Hiszpanii na zbiorach nie zarabia sie zbyt duzo sprawdzalam pogoda ma sie poprawic od jutra wiec mam nadzieje ze wyjedziemy gdyz nie moge sobie pzwolic na siedzenie w domu i czekania az ktos zadzwoni musze zaraniac na swoje utrzymanie ma nadzieje ze jutro nasze telefony zadzwonia:)
miejmy nadzieje że za dzwonią i pojedziemy
Witam!Tak sobie czytam te wasze wypowiedzi i zastanawiam sie po co tak przezywac i czy nie lepiej kupic sobie bilet na samolot i poprotsu jechac szybciej i wygodniej o ile ma sie stalego pracodawce!!!!
Ja zawsze latam samolotem mieszkam w miescie i nie narzekam!i jade kiedy ja chce i kiedy jest praca a nie kiedy ktos tam autokar wysle!
malineczka! my jestesmy przygotowane na wyjazd ich transportem a nie na własną rękę ,tym bardziej że jedziemy pierwszy raz. Ile napisz kosztuje cie przelot plus dojad na miejsce. Nie pytam już o miezkanie w miescie . I jaki ma sens na zbior truskawek popadać w te koszta które wygenerujesz wylatując i wynajmując! . Kiedy wylatujesz? My czekamy na autobus
Właściwie to Mario wyrażnie napisał o terminie 20/3 . Wiec tylko czekać na potwierdzenie i godzine odjazdu. Wrocław -peron 4 data:20.03 jesli sie nic nie zmieni . Tylko godzina jest nieznana.
Skoro nie pojechalam jeszcze i wy też to szykujcie sie na Niedziele
A tak w ogóle to u mnie pada ,jak taka pogoda jest ,lub była tam na miejscu to trudno sobie wyobrazić aby była praca . Hiszpania słynie ze słońca ,a truskaweczki lubią słoneczko! Zdarza sie jak w tym roku że pada. Wiec nie przejmujmy się tym że nie jesteśmy tam . Niedziela dziewczyny spotykamy się na PKS :-)
witam tylko ,że jak nie będzie żadnej info . do tego czasu ,to z skąd mam wiedzieć,że 20 marc to jest ta własciwa data
na str.60 cordialca napisał daty wyjazdu. I została tylko data 20 tego . Wiec jedziemy dwudziestego! Kwestia godziny to poinformuje nas jak wyjedzie autobus po nas ,ponieważ będzie mugł obliczyć mniej więcej godzine kiedy bedzie na PKS . Więc przypuszczam że jutro powinnismy sie dowiedziec o której !
Temat przeniesiony do archwium.
1831-1860 z 9714

« 

Egzaminy

»

Brak wkładu własnego