praca huelva truskawki 4

Temat przeniesiony do archwium.
1741-1770 z 9714
33431160
jesli z ich winy to powinni kase oddac ja juz mam dosyc takie bagno ten dromadrr ze szok mogłam na swoją reke sie wystarac to by bym juz dawno robote miała a tak to kicha,chociaz z drugiej strony jechac i siedziec to tez lipa...
ja tez juz mam tego dosyc, ile tak mozna czekac i czekac az sie laskawie ktos odezwie, przeciez w kwietniu tam sie nie oplaca jechac bo zarobi sie tylko na powrot, wyrzywienie, ubezpieczenie, gaz itp i zwroci sie kasa wydana na wyjazd i tyle wyjdziemy na 0 zł ! uwazam ze jesli nie dojedzie do wyjazdu w marcu to droamder i pan Mario powinni zwrocic zaliczke pobrana w wysokosci 300 zł., inaczej to jest nie uczciwe, jak mozna tak postepowac obiecac ze wyjedziemy w lutym, najpozniej polowa marca, a teraz co? po co zapisuja tyle ludzi na liste jak i tak wiedza ze nie wszyscy pojada...
masz racje morena najlepiej to jechac samemu na wlasna reke, a nie liczyc na tych cwanych pośrednikow, oni tylko patrza pobrac zaliczki od kogo sie da i ile sie da ! a potem maja nas wszystkich w d... !
ja jade w poniedziałek z dromadera wkońcu sie doczekałam od stycznia.
HEJ DZIEWCZYNY JA SIE DOCZEKAŁAM W PONIEDZIAŁEK WYJEZDZAM Z DROMADERA HURAAAAAAAAAAAAAAA
CZEMU TAK PISZESZECIE ŻLE O DROMADERZE TRZEBA CZEKAC JA TEZ CZEKAŁAM OD STYCZNIE NA KAŻDEGO PRZYJDZE KOLEJ
kto jedzie w poniedziałek z dromadera
hej morena a do ciebie zadzwonili ze masz przesunięty na poniedziałek czy wogóle odwołany?Kurcze jak bym juz chciała jechac i kase zarabiać! ;00
babeczki kto jedzie w poniedziałek z dromadera o 21.30 dajcie znac
ewcia 74 to się doczekałaś ,świetnie co za radość !!!!!
Pytacie dlaczego zle piszemy o DromaderzE-juz mówie...a jak mam pisac skoro najpierw czekam jak głupia na termin a kiedy go juz dostaje to zmieniają mi date wyjazdu z 13/3 na 14/3 a na koniec odwołują mi wyjazd, kiedy jestem spakowana i czekam z nadzieją bo nie długo jakas kasa wpadnie...i gada mi baba bardzo przepraszm prosze czekac na telefon odnas ,w przyszłym tygodniu napewno zadzwonimy z nowa datą wyjazdu...a co ja panienka jestem ze mi kasa na dyskoteki i ciuchy potrzebna,jezdzimy zeby naszym dziecia jakąś przyszłosc zapewnic i zeby miały wszystko co potrzebne do życia.I pytam was jak mozna po takich manipulacjach dobrze o owej firmie pisac...pozdrawiam wrazie cos jestem pod tym num.[gg]
morena przecież miałaś już jechać , tak się cieszyłaś jasny gwint , a w ogóle to Mario mógłby zabrać głos i wyjaśnić co i jak- tak konkretnie ,bynajmniej trochę spokojem by powiało .
morena przecież miałaś już jechać , tak się cieszyłaś jasny gwint , a w ogóle to Mario mógłby zabrać głos i wyjaśnić co i jak- tak konkretnie ,bynajmniej trochę spokojem by powiało .
Do ewcia- te co dzis dostały wiadomosc to własnie dlatego ze nam odwołali, bo czesc z nas miała jechac w poniedziałek o 21.30 a dzis zadzwonili ze odwołują a w nasze miejsce wzieli nastepne...dobrze ze chociaz wy macie sie z czego cieszyc ja czekam juz bardzo długo i mam jebitnego pecha,przez tyle lat jezdze i zawsze było ok. a teraz z tymi chachmentami pierwszy raz i dupa na starcie nawalili...
lipa jakas z tymi wyjazdami :( czekanie z miesiaca na miesiac w niczym nam nie pomaga a mozna by bylo w tym czasie zalapac sie na cos innego. Z tego co sprawdzalam pogode to tam dopiero od 18 marca ma przestac padac wiec moze cos sie ruszy. Ja czekam dalej nerwowo i pozdrawiam wszystkie czekajace
no widzisz hala jak to nie mozna sie cieszyc za wczesnie tak mnie i inne dziewczyny w hu..a zrobili...normalnie cała buzuje zeby nie post to chyba bym sie spiła...waliza spakowana a tu dupa...
no ale jak teraz , co nici z wyjazdu?? przecież jeszcze jest termin na 20mar.
ale na wyjazd 20.03 juz sa osoby poinformowane
ciekawe co z reszta co z nami ?
jak wyjedziemy w kwietniu to na zycie i powrot tylko zarobimy :(
sama nie wiem jak to bedzie
mamy niby umowe ze tyle i tyle kasy za tyle i tyle godzin dziennie
a co sie stanie jak nie bedzie na tyle zbiorow ? pracodawca placi za zbiory a nie za to ze nam ktos cos tu obiecal
no niewiem jaki termin bo maja dzwonic
dziwczyny jak wiecie jak wyglada sprawa jak zbiory sa slabe to piszcie prosze
z gory dzieki
ale moze byc tak ze podstawią dodatkowy autokar juz nie mam siły na to wszystko jest mi wszystko obojetne sram na to...przepraszam dziewczyny za słownictwo ale mam dość...
morena dokladnie to jakies popaprane odwolanie wyjazdu itp jak bym wiedziala to bym sie spakowala i pojechala gdzie indziej odrazu a nie teraz czekac na walizkach czy pojade a moze nie, to jest dziwne ze niektore osoby jada aniektore nie bo nieby nie potrzebuja wiecej osob to po co zapisuja tyle ludzi na liste:) ja juz niewiem co sie dzieje na tym swiecie;)
ale co dokładnie chcesz wiedziec o tych zbiorach jak coś to pisz na moje [gg] odpowiem ci na twoje pytania-DO EULALIA990
no ok ale nas odwołali a na nasze miejsce wzieli kogos innego bo widze tu wpisy niektórych dziewczyn ze dostały dziś powiadomienia na poniedziałkowy wyjazd,tak ze nas do południa poinformowali ze nie jedziemy teraz a inne ze jadom w poniedziałek a autokar był juz skompletowany...
A w ohp dalej zbierają ludzi więc oco chodzi poco następni jak my jeszcze tu siedzimy
NI.E MRTWMY SIĘ TYM BO TO JEST NIC W PORÓWNANIU STYM CO SIĘ STAŁO W JAPONI;(.WIĘDZ DZIEWCZYNY MIEJMY NADZIEJE ŻE POJEDZIEMY TERAZ NIEMA POGODY I CO MIELIBYŚMY TAM SIEDZIEĆ I NIC NIE ROBIĆ JA SAMA MAM NADZIEJE ŻE 20 JUŻ POJADĘ
tak pada duzo deszczu i lepiej siedziec tu niz tam ale dlaczego w firmie kombinuja to mnie wkurza...a wiadomo ze pojedziemy tylko to czekanie
Hej dziewczyny , chciałam się pożegnać z Wami jutro wyjeżdżam , ja też czekałam , ponad miesiąc , 9go lutego byłam na rozmowie , tak więc , spokojnie myslę że niedługo na pewno wyjedziecie , przecież nie wezmą Was tylko na miesiąc prawda?:) głowa do góry laski .Życzę Wam abyście już od poniedziałku dostały telefon z datą i godziną wyjazdu , życzę wam zdrowia , wytrawłości i dużo kasy :)))
Temat przeniesiony do archwium.
1741-1770 z 9714

« 

Egzaminy

»

Brak wkładu własnego