praca huelva truskawki 4

Temat przeniesiony do archwium.
:D morena siejesz postrach w oczach innych ;D uuuu powialo groza ;D
Cytat: ekgonina
nie bądźcie głupie i nie jedźcie, niech ten chuj Mario poszuka sobie frajerów np. w Rosji wśród kobiet mafii, ciekawe jak długo pożyje.
Moreny nie słuchajcie bo to kobieta naganiacz- członejk mafii zajmujacej się handlem niewolnicami do domów publicznych
to mialo byc w smie do tego ;D
No tak ze dziewczynki uważajcie ....hehehehehehe
*sumie
Po drodze was SPRZEDAM... wezmę kasiorę , podzielę się z Mariem i wystawie sobie chatę na plaży w Mazagonie...
edytowany przez morena7236: 02 mar 2012
A wiec jak to zwyklam mawiac "myjcie sie dziewczyny bo nie znacie dnia i godziny " ;D hahaha;D
edytowany przez kokusia22: 02 mar 2012
I to są moje słowa tez tak zawsze mówię moim córką....hahahahaha
;D
Moze ja tez doczekam sie kiedys corki.. :(

W sumie to nie ma co wyśmiewać takich postów. W trakcie "Procesu decyzyjnego" byłam zdecydowana do momentu jak natrafiłam na forum i tego typu posty... Nawet moje 1 pytanie dotyczyło tej właśnie kwestii. Uspokoił mnie fakt, że babki w OHP dały mi namiary na kobitkę, która już tam była. Parę telefonów i jednak się zdecydowałam. Jednak takie wpisy jak powyżej biorę do siebie - stąd wyższe kieszonkowe, żebym nikomu nic nie musiała dawać...

Oby nie po pracy w Hiszpanii...
boreczek ja nie kwestionuje tego bo sama biore pieniadze w razie w na powrot bo nigdy nic nie wiadomo.. aczkolwiek mam nadzieje ze mnie nic takiego nigdy nie spotka bo mysle ze do tej pory to juz wystarczajaco dostalam w dupe od zycia i moze wkoncu wypadaloby zeby nadeszlo slonce wreszcie..

Inna kwestia - gdyby to były takie maksymalne przekręty, to OHP by tego nie sygnował swoim logo...
Amen - niech sie stanie :)

A to żeby zaświeciło słonko to tylko nasze pobożne życzenia...
Masz racje fakt faktem :) ale ja chce slonka doslownie i w przenosni..
Oki dziewczynki ja bede uciekac.. papatki :)

Czyżbym została sama z Moreną vel Mario?:)

Na forum świerszcze słychać, więc ja też lecę. A tym, które jeszcze tego nie zrobiły polecam przeczytać poprzednie fora - 1, 2, 3...
szukam pracy pilne. w srode wyjezdzam do alicante . czy ktos pomoze mi jak tam jest i co z praca? aktualne gg.prosze o kontakt
adrian(22l.)
morena,to jak bedziesz do jakiegos burdelu naganiac dziewczyny to ja sie zglaszam na ochotnika hahaha
to ja też na ochotnika a mąż może w razie czego robic za ochroniarza dziewczyn hehehe
to super Kamila,ze bedziemy mialy alfonsa wlasnego :)
a dicharachero chcial/a cos dodac od siebie??
hehe tak więc zaklepany, no proszę nawet dla niego praca sie znalazła hehehehe
Cytat: dicharachero
Cytat: amadorka
to super Kamila,ze bedziemy mialy alfonsa wlasnego :)
a dicharachero chcial/a cos dodac od siebie??

Tylko na zwieracze uważaj.

wszystko jest pod kontrola
:D
hej truskaweczki _ widze , że sporo mnie omineło i

...albo jest coś nie tak z moim kompem, albo ze mną, ale jeden wpis widzę do góry nogami...
To odwróć monitor
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Egzaminy

»

Brak wkładu własnego