praca huelva truskawki 4

Temat przeniesiony do archwium.
1051-1080 z 9714
mam pytanko czy wiadomo orientacyjnie w o jakich porach sa wyjazdy z Wroclawia ? mam na mysli godziny ranne lub wieczorne , czy moze kazdy wyjaz byl w innych porach dnia
ewaskup]mika lece samolotem 21 lutego a Ty/
Szkoda, ja lece 23 z krakowa, ty pewno tez?
nie mam rozkładu,popatrz w internecie napewno jest podany, pwinnas zdazyc na ten autobus o 16. Jak cos to pisz. Powodzenia.
A do jakiej miejscowosci sie wybierasz?
Hej ja jadę do lepe , udało mi się załapać na rozmowe z woj urz pracy oczywiście nie z mojej miejscowości ,musiałam jechac do olsztyna , ale jestem szczęśliwa:)no i od wczoraj mam kontrakt:)
adixa i kiedy masz wyjazd? pozdrawiam
Mika ja lece 21 z katowic i na miejscu bede o 19.55 bo lot mam o 16.25 patrzylam na rozklad i autobus z lotniska jest o 21:15 a nastepny cos przed 24, potem z huelvy musze jechac do palos a Ty??
Słuchajcie , a czy Wy coś płaciliście przy podpisywaniu kontraktów w Olsztynie? Jeśli tak , to ile? Do jakich firm jedziecie? Zechciałby mi ktoś udzielić odpowiedzi? Byłabym wdzięczna , pozdrawiam .
ewaskup.
Ja mam rozkład z socibusu z dworca w Madrycie. 22 i nastepny o 23.59. A czym ty jedziesz z lotniska?
no wlasnie ja jade tym autobusem o 22 tylko ze z lotnska on jest 21:15 a potem chyba na dworzec jedzie
Denise,w Olsztynie była rekrytacyjna rozmowa z UP nic nie płaciliśmy,a praca w MASIAS CASCAR
sorry Masia Ciscar
To spokojnie ty na dworcu sie tylko przesiadziesz ,nie masz sie czym martwic.Powiedz mi ,masz moze rozkład autobusów które odjeżdżają z lotniaska.?
koleżanka jedzie 14 stego z Wrocławia
Cytat: nata929
Denise,w Olsztynie była rekrytacyjna rozmowa z UP nic nie płaciliśmy,a praca w MASIAS CASCAR

Bardzo dziękuje za odpowiedz kochana
Mika, sa 2 odjazdy tylko z lotniska i jest to godzina 21:15 i 23:15 a Ty dokad sie wybierasz?
ewa
Dzieki , ja jade do Moguer
a ile płaciłas za bilet? bo ja jezdziłam metrem.
nie placilam biletu mam zamiar kupic u kierowcy jesli bedzie mozliwe ale mysle ze bedzie a na rozkladzie pisze ze bilet do huelvy koszytuje niecale 24 euro
danielek90 - Jak tam byles juz na tym spotkaniu? podaj swoj nr gg jak mozesz.
do danielek90 sprawa pilna !!!!
andi001 tak byliśmy na spotkaniu. niestety nas oszukano. wpłaciliśmy po 200 zł na konto kobiecie i ślad po niej zaginął. było bardzo dużo osób i zonk. kobieta już nr tel nie odbiera. gdzie mieliśmy mieć to spotkanie pani z recepcji mówiła że już nie 1 raz taka sytuacja miała miejsce. na spotkaniu właśnie byliśmy z Danielkiem, z tego co wiem to raczej się nie wybiera. nic już nie mogliśmy zrobić, jedyne co wezwaliśmy policję, spisali dane nasze, zeznania i to wszystko, potem jakiś prokurator. mam nadzieję, że Wy macie sprawdzonych pracodawców, pośredników i miejsca. powodzenia i udanych zbiorów.
ewaskup.
dzieki.Do Huelvy to wiem ile kosztuje, .nie jezdziłam autobusem na dworzec ,tuylko metrem i dlatego pytam.poz
a metro jest z lotniska? ??? i w jakiej cenie bilet
Tak z lotniska około 2e, jak znasz jezyk to spokojnie poradzisz sobie metrem.
do olekk czy mozesz podac rysopis oszustki ja rowniez zglosilam sie do pewnej kobiety w sprawie pracy w hiszpanii i przestala odbierac tel; pozdrawiam
tylko 2 zl to tanio ale moj jezyk niestety nie jest takie perfect hehe
mialam na mysli 2 euro!! :D:D:D heeeh
savor jak jej nikt na oczy nie widział.
savor a Ty skąd jesteś? i skąd miałeś namiar na nią? bo my z ogłoszenia.
Cytat: Denise_
Słuchajcie , a czy Wy coś płaciliście przy podpisywaniu kontraktów w Olsztynie? Jeśli tak , to ile? Do jakich firm jedziecie? Zechciałby mi ktoś udzielić odpowiedzi? Byłabym wdzięczna , pozdrawiam .

Hejka nic nie płaciłysmy:) jedziemy do MASIAS CASCAR. Z tego co widziałam jadę z bardzo fajnymi dziewczynami , więc na pewno bedzie dobrze , teraz tylko ciekawe kiedy wyjazd , ja już prawie wszystko mam kupione:)
Temat przeniesiony do archwium.
1051-1080 z 9714

« 

Egzaminy

»

Brak wkładu własnego