praca huelva truskawki 4

Temat przeniesiony do archwium.
511-540 z 9714
witaj. a z jakiej ty firmy jedziesz?
Widzialam dzis wiadomosci, wszystko pozalewane, nie bedzie truskawek chyba tej wiosny:(
WITAJ.tak ja jade w niedziele.Nie jade pierwszy raz.Ale to nie ma znaczenia.Napisz.gg znajdziesz wyzej.Pozdrawiam.Jade z Wroclawia o 16.
masz moje [gg]
do silvi:z jakiej firmy jedziesz z dromadera??jedziesz pierwszy raz?
Nie wiem jaka firma ma dowieść nas na miejsce i nie wiem czy ja w ogóle wyjadę. Sprawa wygląda tak, że załatwia to moja koleżanka i ona była już w zeszłym roku a ja mam pojechać z nią pierwszy raz w tym roku i jej siostra też. I spawa wygląd tak, że do niej już zadzwonili w piątek i ona już wie, że jedzie, właśnie w niedziele o 16 z Wrocławia a do mnie i do jej siostry nie zadzwonił jeszcze nikt. Pracować mamy w Agrosorino u Pepe. Dlatego pytałam czy ktoś z Was jedzie pierwszy raz i wyjeżdża w niedziele, bo w końcu nie wiem czy załapię się na ten wyjazd czy nie
ja tez mialam jechac w niedziele ze swoja koleznanka,ale ona jezdzila juz wczesniej a ja jade pierwszy raz.i jade w poniedzialek z dromadera.dzwonili do mnie we wtorek.niestety nie jedziemy razem :(
moj nr 11762158 odezwij sie na gadu
do silvi:jesli do ciebie nie dzwonili to nie jedziecie razem,bo nie masz tego nr NIE pewnie dlatego
DO WSZYSTKICH KTÓRZY WYJEŻDŻAJĄ Z WUP SZCZECIN- dzwoniłam dziś do urzędu i babka mi powiedziała, że wyjazd się opóźni do 3 kwietnia ze względu na pogodę, truskawek nie ma, nie dojrzewają tak szybko i jest kicha. Oczywiście nie wiadomo też czy tego 3 wyjedziemy :(
Silvi dzwonili do Ciebie?bo mi pani w Corze powiedziala ze lista na 14 jest juz zamknieta.
Widzę że ciężka przeprawa jest w tym roku jeżeli na kwiecień przekładają wyjazdy. Jednak z OHP itp co roku są problemy, a mimo to kolejnego roku nawiązują współpracę z tymi samymi pośrednikami.
Ale o czym innym chciałem napisać. Czytam wasze wpisy o oczekiwaniu na wyjazd, a tymczasem w tym tygodniu wyjechał autobus z Polski i kilka osób po prostu nie przyjechało. Pojechał z wolnymi miejscami, przepadły, a gdyby się odezwały to może komuś kto bardzo na to czeka, udało by się wyjechać do pracy.
mam pytanie do mieszkających tam a mianowicie czy jest dostępny tam internet w kafejkach jakiś??i jak wygląda sprawa z dzwonieniem do polski??czy są butki telefoniczne i jakie są opłaty?
Hola.

Ktos pytal o internet i telefony do polski,a wiec internet jest na kazdym rogu jezeli chodzi o Mallorce,a przede wszystkim Palme wiec mysle ze na kontynencie jest tak samo.Miejsca w ktorych mozna korzystac z INTERNETU nazywaja sie LOCUTORIO i znajduja sie tam rowniez kabiny z ktorych mozna dzwonic w kazde miejsce na swiecie o polowe taniej niz z budki telefonicznej na ulicy. Koszt 1h internet kosztuje 1euro,a 1min do polski 35-55centow w zaleznosci od "kafejki" czyli LOCUTORIA. Ceny ktore podaje obowiazuja na Majorce,a na kontynencie powinno byc taniej bo tam wszystko jest tansze.
Poza tym jezeli jestes w wiekszym miescie to wszystko masz za darmo bo lapiesz net przez wi-fi. A gdzie Wy w ogole jedziecie na te fresas - truskawki i za ile przede wszystkim :)
jadę w poniedziałek do huelvy ale nie wiem dokładnie gdzie,dowiem się na miejscu :)
Nie, nie dzwonił do mnie nikt :(
No wlasnie dlaczego ludzie tak robia a wystarczylo zadzwonic i powiedziec ze rezygnuje sie z wyjazdu a na to miejsce mogl pojechac kto inny.Ja mysle ze robia to osoby ktore jada pierwszy raz bo pewnie mysla ze poniosa jakies konsekwencje dlatego ze zrezygnowaly a moze sa inne powody ze nie stawiaja sie na wyjazd np losowe-trudno wyczuc.
Witam czy z lubuskiego ktoś wogóle wyjeżdżał już do pracy???bo widzę że my na szarym końcu mowa o tych którzy jadą pierwszy raz. Chodzi o to czy wiekrza grupa jakaś wyjeżdżała nie chidzi o jednostki??
Do Fresa4. Witaj ja bede miała wyjazd z zielonej góry,byłam na spotkaniu w ohp. dzwoniłam do ohp i powiedzieli ze wiekszy wyjazd dopiero przed nami. pare osób juz pojechało ale te osoby były podczepiane pod inne miasto(wrocław).
Do marcela 37 dzieki za informacje i zgadza sie z tym co piszesz bo właśnie przed chwilą do nich dzwoniłam i jest tak jak mówisz wyjazd przed nami tak że bądzmy dobrej myśli:-) ps :a zkad jesteś i jedziesz pierwszy raz?????
Sory marcela 27 to pośpiech robi błędy-pozdrawiam
Do Fresa4. Tak jadę pierwszy raz z moją koleżanką,do niej dzwonili 26 lutego,ale potrzebowali 1 osobę, a my chcemy razem jechac,to powiedziała jej ta pani ze pojedziemy w póżniejszym terminie. Mieszkam w Studzieńcu 18 km. od Zielonej Góry.
Do marcela27.to podobnie jak ja ,mialam jechac 3.03 i odmowilam bo nie chciałam zostawić koleżanki. jestem z Bytomia Odrzańskiego.
Do marcela27 bedziesz miała ochotę pogadać to moje [gg]
Do Magdy:)Ja także byłam na rozmowie wraz z koleżanką w WUP w Szczecinie i dzisiaj dostałam wiadomość że wyjazd przełożony na 3kwietnia.Jeśli będziesz chciała poklikać to mój numer [gg] -Kasia
Cześć:) wyjeżdżał już ktoś z Was do truskawek przez biuro Dromader? Bardzo proszę o odpowiedzi, bo bardzo chciałabym wyjechać jak najszybciej do pracy, a podobno można się jeszcze zapisywać na wyjazdy i nie wiem czy warto wpłacać 500 zł?
:-)
ja uważam, ze nie warto wpłacać kasy za posrednictwo pracy
Jesli w tej kwocie jest przejazd w obie strony i jeśli komuś zależy na pracy to myslę,że mozna sie skusić.No bo powrót i tak trzeba samemu płacić 100E(jak nie wiecej teraz).Ale czy wiecie za co sie płaci te 500zł?
Temat przeniesiony do archwium.
511-540 z 9714

« 

Egzaminy

»

Brak wkładu własnego