praca huelva truskawki 4

Temat przeniesiony do archwium.
571-600 z 9714
a jeszcze pytanko jestes z wrocławia? wiesz skąd odjeżdżają autobusy? bo ja będę jechała pociągiem i mam nadzieję że nie będę musiała przejeżdżać jeszcze pół miasta :)
własnie się przeprowadziłam z Wrocławia. a wyjazd to pewnie z PKS'u choć nie pytałam..
a pks jest gdzies kolo stacji pkp?
tak tak:) obok siebie są
No hej kobitki właśnie dostałam tel .wyjazd jest w środę z Wrocławia nawet sie nie zastanawiajcie bo z zielonej większe grupy nie będą wyjeżdzały z zielonej-powodzenia:-)
a wyjezdzasz z dromadera??
Witam ja Dziś dzwoniłam do Pana z OHP z Wrocławia .Skontaktował się z Mariem i niestety wyjeżdzają te osoby tylko z numerem NIE a pozostałe to mogą tylko czekać na jakiś cud.Chodzi mi o firme Cora do Palos
Jeśli o mnie chodzi to wyjeżdzam z OHP i jadę pierwszy raz:-)
hej wlasnie mialam telefon z dromadera wyjazd w srode o 13.30 jedzie ktos jeszcze?? pozdrawiam
Witam wszystkich.Czy wsród oczekujących na wyjazd jest ktos z ohp z Katowic?
hej jedzie ktoś z tego forum na truskawki bez numeru NIE?? dzwonilam dziś to nawet nie wiadomo czy pojedziemy w tym miesiącu dzwonila do mnie kolezanka ktora już tam jest i mowila ze tam wode z beczki piją bo z kranu ochydna
hej, ja nie mam numru NIE i własnie czekam na telefon..jak dzwoniłam, to powiedziano mi, że potrzebują jeszcze 8 osób bez nr NIE..namawiam kolezanki ale wszystkie się boją..ja już siedze na walizkach od pond 3 tygodni:)
aaa4 a jedziuesz z Dromadera w ogole?
Witam ja jestem z Bytomia Odrzańskiego i nie mam N>I>E jade z koleżanka pociagiem jutro na wroclaw jedziemy z OHP i jeszcze w pociągu z Nowej Soli dołączą do nas 2 koleżanki
Na kiedy potrzebuja te 8 osob? bo z tego co wiem to na jutro juz maja komplet.
ja dzisiaj dzwonilam to mówily ze brakuje im jeszcze osób do autokaru ja też siedze na walizkach:)bez przesady ile można czekać a wogole to jak tam dzwonię to ciągle mówią to samo że dzisiaj albo jutro przedzwonimy kiedy będzie wyjazd tylko nigdy niema telefonu..
noracom tak jadę z dromadera
Do zobaczenia i powodzenia dziewczyny:-)
Do zobaczenia i powodzenia dziewczyny:-)
no natychmiast potrzebuje Dromader osoby bez numerów NIE, bo muszą cały autobus zapełnić..
no ja własnie też co chwile tam wydzwaniam bo boje sie ze mnie olali, to jak bedziesz cos wiedziała to daj znac kiedy wyjazd, a jedziesz sama aaa4?
noracom nie jadę sama zebrałam pare koleżanek jeszcze z powodu tego ze są jeszcze wolne miejsca w autobusie ale to i tak nie wystarczy bo jeszcze poszukują osób
Z Dromadera szukaja chętnych ,a ja z OHP od 8 stycznia siedzę na walizkach i żadnych konkretnych wiadomosci niemam.
nie przejmuj się ja też siedzę na walizkach i też z ohp,masakra,tylko że ja jestem z gdyni
Jestem w szoku, że jeszcze tyle osób czeka na wyjazd, a jak już wyjadą to pisza do mnie na gg "błagamy" nie mamy pracy. Nie wiem co się w tym roku dzieje, od kiedy N.I.E jest takie ważne? jak to załatwia się w pare minut.......Ktoś po prostu niezle ściemnia a ktoś inny niezle na tym zarabia :((( jakie tosmutne ze polak polaka okrada.

zycze Wam ciepliwości w tym czekaniu , bo pracodawcy na WAs czekają
Cos mi tu nie pasuje przeciez nieraz bylam swiadkiem jak ludzie z Dromadera jechali tym samym autokarem co ludzie od Mario do Cory.Oni sie miedzy soba chyba jakos dogaduja.Tym bardziej ze zaplaciliscie i nadal czekacie a czas ucieka i pieniadze tez bo ludzie juz tam dobry miesiac zbieraja i zarabiaja.
OHP Biała Podlaska też nadal czeka........
ale ile można.............................
z dromadera mnie miesiąc temu namawiały przez telefon żebym się zapisala na ten wyjazd bo powiedzialy ze jak się zapisze za miesiąc to juz się nie oplaca tam jechać a ja i tak już czekam miesiąc i pewnie i tak się nie oplaca już tam jechać bo konczy się tam sezon truskawkowy
Myslałam,że tylko my z OHP tyle czekamy.Też zastanawiałam sie nad tym czy opłaca sie jeszcze tam jechać ale przecierz sezon truskawkowy w tym roku zaczął sie z opóznieniem z powodu pogody więc jeszcze nie traćmy nadziei.
czesc,ja dzisiaj rozmawiałam z panią z ohp ponoć mario nie odbiera telefonów i mówiła ze dziś wyśle maila do nich i jutro mam zadzwonić,jesli nie bedzie odzewu to chyba jednak nici z wyjazdu,pozdrawiam wszystkich
Temat przeniesiony do archwium.
571-600 z 9714

« 

Egzaminy

»

Brak wkładu własnego