praca huelva truskawki 4

Temat przeniesiony do archwium.
601-630 z 9714
mozna sobie tak dzwonic i dzwonic do OHP oni ciagle nic nie wiedza , wszystko zalezy od sytuacji na polach, pogody.Skoro macie kontrakty podpisane, to czemu nie miałybyscie wyjechac, wydaje mi sie ze owoców nie ma jeszcze tak duzo.
To prawda,że nie odbiera telefonów ani od nas ani z ohp.W ohp powiedziano mi,że odpowiada tylko na emaile więc napisałam.Odpowiedż dostałam w ciagu 30 minut ale nic konkretnego z niej nie wynika .Mario napisał,że w związku z pogodą jaka tam była zapotrzebowanie na pracownikow jest mniejsze i niestety musimy cierpliwie czekać.Taką odpowiedz otrzymałam 3 dni temu.
viktorio ,czy bys mogła mi podać tego maila do mario,bardzo bym prosiła,z góry dziękuje
Podaję Ci tego, na który ja pisalam [email] ,napisz proszę co ci odpisał.
dobrze victorio,jak mi odpiszą to ci napiszę,nie ma problemu,dziękuje
Z Białej pojechało 7 osób z numerem NIE.Reszta ma czekać, nic konkretnego nie wiedzą. Ja zrezygnowałam dzisiaj.
dzwonilam dzis to podobno w czwartek ma być wyjazd z dromadera a wszyscy do 15 napewno już wyjadą
ja też już zrezygnowałam i znalazłam sobie też prace za granicą wyjeżdzam jutro :)
witam wszystkich,no cóż wiktorio mi nie odpisali,takze nie wiem ,co jest grane,rozmawiałam dziś też z panią z ohp szczecin no i niestety brak jakichkolwiek wiadomosci,takze lipa z wyjazdu,czas szukać nowej pracy ,pozdrawiam
Dzisiaj za 4 razem sie dodzwonilam do ohpu.dzisiec osob na 5 kwietnia potrzeba,ale....trzeba bedzie dojechac do torunia lub wroclawia na swuj koszt,tam nas chyba podczepia pod jakas inna grupe.
moze pani powiedziec z jakiego ohp jest wyjazd ,i może pani podac numer
ja podam moje [gg]
don torunia to nie daleko
z gdyni
Ja jestem z Katowic ale moge jechać tez z Wrocławia bo to niedaleko,tylko przecież są chyba jakies listy z nazwiskami według ,których nas zabierają.
Do izkawa:Biała Podlaska.[gg] .
tam są upały wiem bo koleżanka już tam jest więc o jaką pogodę chodzi?
Witam lece do Hiszpanii w Srode moze mi ktos powiedziec jaka jest pogoda w mazagonie bo tam sie udaje.Dziekuje i pozdrawiam serdecznie wszystkich .
Dziewczyny i chłopaki,może ktoś z Was orientuje się ile euro by starczyło na tydzień skromnego przerzycia bez fajek i alkocholu dodam.Prawdopodobnie to będzie Huelva.
Witam ponownie.Jeśli tokogoś urządza to jest wyjazd z Torunia o godz. 9 rano,z mojego miasta miało być 10 osób a na dzień dzisiejszy to 2.data wyjazdu 6 kwiecień,dzwońcie pytajcie może są miejsca i się ktos załapie.pewnie do huelvy.
do paciary , w goglach jest takie coś ze wpisujesz nazwe miasta i państwa gdzie możesz sprawdzić pogode,i do przyszłego czwartku temperatura ma utrzymywać się do 24 stopni ,miła pani
Z ohp Katowice nie wyjechało jeszcze 30 osob.W czwartek Mario kontaktował sie z nimi i brał liste nazwisk tych co jeszcze czekają.
miło,może my coś jutro bedziemy wiedziały,pozdrawiam
no 5 i 6 kwietnia dziewczyny jadą ,a my dalej nic nie wiemy,pozdrawiam
Siemka!! Mam pytanko Jedzie ktoś 6 kwietnia z Wrocławia na truskawki do Huelvy????
Siemka!! Mam pytanko Jedzie ktoś 6 kwietnia z Wrocławia na truskawki do Huelvy????
siema!! jedzie ktoś z dromadera 6 kwietnia z Wrocławia???
Siema!!!! Jedzie ktoś z dromadera 6 kwietnia na truskawki do Huelvy?///
Siema!!!! Jedzie ktoś z dromadera 6 kwietnia na truskawki do Huelvy?///
hej ania, ja czekam na wyjazd z dromadera ale nie zadzwonili do mnie. miałas numer NIE?:> kiedy do Ciebie dzwonili?;>
no i biala ma byc na 10.30 w toruniu we wtorek za tydzien,
Hi .Mam zamiar jechac do Hiszpanii mam tam kuzyna wiec mam gdzie mieszkac, czy procz zbieranie truckawek mozna jakomsz inna prace znalezc??jako opiekunka ,w barze itd?i wogole jak teraz jest w Hiszpanii z praca ?
Dzieki z gory
Temat przeniesiony do archwium.
601-630 z 9714

« 

Egzaminy

»

Brak wkładu własnego