praca huelva truskawki 4

Temat przeniesiony do archwium.
1201-1230 z 9714
Śpicie?
Las niñas no duermen!
Ja nie palę więc nie wiem ile tam laski biorą papierosów , jeżeli chodzi o konto , no to chyba wam pracodawca założy , przecież osoby które jadą pierwszy raz nie mają pojęcie o co tam w ogóle chodzi
jeżeli chodzi o kartę , to polska w romingu niestety do najtańszyc nie nalezy , ja raczej kupię sobie movistar a poza tym są locoturia więc można do rodzin zadzwonić za grosze
adixa ! Super ! Wielkie dzięki jeśli masz gg to napisz nr!
A z tymi Marokanami to żartowałam ...nie mają do kolan :-)
mi nie przeszkadza moga nawet ciśgnąc je po ziemi hehe
napisałam jest na 40 stronie moje gg
zresztą ty chyba już bylaś w hiszpani ? prawda chyba pisałaś coś wcześniej więc na pewno wiesz jak jest:)
Jeszcze raz ci dziękuje ...sorki ale stronę 41 miałam otwartą i czekałam na odpowiedz
Byłam ,Byłam ale nie mieszkałam jak inni tylko u jakiegoś Pablo z 2 facetami....szkoda gadać
moje [gg]
heij edyta ewa tak jadę z wrocławia
SUPER !!! Gosia daj gg
adixa masz wył.gg pisałam do Ciebie
Ja mam dobrze mieszkam blisko PKS u we Wrocku!!! nie natargam się waliz
Dobrze że same dziewczyny tam będą i ciekawe jak nas upakują w pokojach
[gg]
Materac odpada ...jeśli łózka nie będzie 96 kg ważę:-(
ja mieszkam na sanockiej tesz mam blisko do pksu
Pero sí las niñas! Soy el tipo
hej dziewczyny nie odpisujcie edyta eva bo to mu szurnienty mąż sie dzi w drugim pokoju i się na bija
ma specyficzne poczucie chumoru
Super masz męża,pozdrawiam edytko!:)
edytka tesz pozdrawia
do Truskawka777 nie wiem jak ty ale ja podpisywałam kontrakt praktycznie jako pierwsza w tym roku , z tego co mówił to jestem na początku listy a jak są dalej rozplanowane wyjazdy to wie tylko on ,najlepiej zrobisz jak sama do niego zadzwonisz podasz mu nazwisko i on ci powie kiedy na pewno jedziesz :)))nie pamietam dokładnie ale kilka stron w tył {3-4} podawałam jego numer ..pozdrawiam
Dzieki serdeczne adixa za wiadomosc sa jeszcze ludzie zyczliwi na tym ziemskim padole .Zaryzykujemy pojedziemy na miejsce moze nam sie powiedzie predzej tutaj chyba nic ni wskoramy .Milej spokojnej i owocnej pracy ci zycze i wszystkim ktorym sie udalo byc moze do zobaczenia Pozdrawiam
wpierw do Adixa-- dzięki za info w sprawie ciuchów. a teraz mam info dla wyjeżdzających pierwszy raz od Mario -- znalazłam na YouTube przed chwilą ha ha pozycję -- truskawki Hiszpania , Andaluzja ,Proces selekcji pracowników jak chcecie to sobie wejdzcie . szukam tej listy może ktoś wie namiar na nią .
Hej nata dzisuiaj będę miala włączione cały dzień :)
buuu hahhhhahhhhhhh fajnego maz męża buhhhhaa a
Temat przeniesiony do archwium.
1201-1230 z 9714

« 

Egzaminy

»

Brak wkładu własnego