praca huelva truskawki 4

Temat przeniesiony do archwium.
to nic a zawiedzione nadzieje?, przeciez oni sie tak cieszyli na ten wyjazd.płatne posrednictwo jest nielegalne !!!!!. ja pierwszy raz zapłaciłam za wyjazd od 8 lat jezdziłam i tez wróciłam z niczym, ale chociaz tam mozna było sie umyc przespac, zjesc no i na bilet powrotny zarobic. ot po prostu legalne oszustwo, które tez trzeba tępic.
juz jest wszystko jasne nawet przewoznika oszukali po czesci bo dostal tylko zaliczke a wiec oszusci zarobek mieli przedni
no faktycznie wzbogacili sie w prosty sposób, miejmy nadzieje ze ich schwytają, niech porobią portret pamięciowy tej kobiety.
jedna byla w hiszpani a druga w polsce i nie sadze zeby anna mróz to bylo jej prawdziwe imie i nazwisko
mogla sie podłozyc pod jakas Bogu ducha winna kobiete albo poprostu wymyslila sobie imie i nazwisko
wyglada na grupe przestepcza
a moglo byc tez tak ze dzialała tylko jedna kobieta i najpierw byla w hiszpanii a potem zjechala do polski pozbierac kase
juz samo to ze ciezko sie bylo do niej dodzwonic i przewaznie pisala maile o czyms swiadczy
nie wiadomo czy kobieta o imieniu magda de facto nie byla ta sama kobieta co anna
pewnie sie policja kryminalna juz tym zajeła
i dlatego od poczatku to wszystko bylo dla mnie podejrzane
ja nie jestem w ciemie bity
to sa tylko moje przypuszczenia ale tak moglo byc
sam chce pojechac do pracy za granice ale jak bede mial jechac to bede wiedzial na 100% z kim jade gdzie jade i do kogo i czy praca bedzie napewno i na to maja byc papiery prawdziwe a nie wariackie
i zostali wpuszczeni w maliny, tak jak chcieli.a jak sie im tu pisało jak jest i zeby nie jechali to sie smiali, hehe.przeciez ta anna mróz tu nawet pisała i zachecała do wyjazdu, była taka miła....
póki co my nie wiemy czy rzeczywiscie byla to anna mróz i czy rzeczywiscie było to jej prawdziwe imie i nazwisko rownie dobrze mogl ktos posługiwac sie falszywymi danymi
i tak samo ten speedzik byl podejrzany
jakos mnie nie zachecala do wyjazdu i nie chciala ze mna gadac i co dziwne miala problemy z zalogowaniem ale jak opuscilem forum nagle ona weszla i zaczela z ludzmi pisac
piter77 .....poza tym juz samo to ze on pobiera jakies oplaty wpisowe jest podejrzane.Nie ma takiego prawa.Co innego Anna Mróz (i zreszta to mnie dziwi ale ja to obadam) Jak narazie to oferta Anny Mróz ma sens no i tutaj nie ma zadnego krecenia tak jak to jest u tego Mario tylko kobieta mówi wprost co jak i k...
no nie wierze Edyta i Ty sie wkoncu przekonałes ze Mario to krętacz? przedtem go broniłes.
cati !!! masz mnie za idiote? to wpis twojego kolegi Piter!!!
Na miejscu tych osób co wracają to napluł bym w ryj takim jak Piter
Cytat: Edyta_Eva
piter77 .....poza tym juz samo to ze on pobiera jakies oplaty wpisowe jest podejrzane.Nie ma takiego prawa.Co innego Anna Mróz (i zreszta to mnie dziwi ale ja to obadam) Jak narazie to oferta Anny Mróz ma sens no i tutaj nie ma zadnego krecenia tak jak to jest u tego Mario tylko kobieta mówi wprost co jak i k...

jak czytam takie cos to mi rece opadaja
a czy ty wiesz co sie wogole stało?
bo zachowujesz sie jak bys przed chwila zlecial z kosmosu na ziemie
Cytat: Edyta_Eva
Na miejscu tych osób co wracają to napluł bym w ryj takim jak Piter

ty jestes czlowieku psychicznie chory
idz sie leczyc
tak czy owak piter i pare innych osób na szczescie sie nie zdecydowało i przemyslało to dobrze, bo kazda oferta na pierwszy rzut oka wydaje sie uczciwa i w porządku, to jest system opracowany przez oszustów i manipulanctwo, a ze inni sa mniej lub bardziej podatni na manipulowanie to juz nic sie nie poradzi.
nastepne złote mysli pitera: .....A niejaki Mario który tam przebywa i rekrutuje kobiety na truskawki napisał ze życzy mi powodzenia z ta osoba tj.z panią mróz.
Jak mam to rozumiec?
Edyta a czy piter ich zachęcał do wyjazdu do Hiszpanii i zeby sie wkopali w bagno jakie tam mają?? poczytaj sobie co pisza tu rodziny tych co wracają. to jest nauczka. ale ty fałszywy jestes.
z poczatku tak jak kazdy wierzylem annie bo byla wiarygodna skoro dalo sie nabrac az 70 osob ale obadalem to i zrozumialem ze cos nie gra i wypisalem sie z tej wycieczki

najpierw popatrz co napisalem w nawiasie pentaku a pózniej obijaj wary
edytowany przez piter77: 09 kwi 2011
no i dobrze mario napisał bo wiedział chyba ze to przekręt i mógł tez przestrzec tutaj to by wykonał dobrą robote heh.
cati28 po co ty wogole z nim dyskutujesz
Po pierwsze bęcwale jeden, nie wszystkie osoby które były na tym forum tam pojechały ,i nie czytały twoich wypocin bo nie jesteś ani osobą wiarygodną ani zdrową . Po drugie czytając twoje wypociny i pomówienia o MARIO ! To nie zdecydowały by sie jechać do tej babki ! Tylko Cordialką ! Więc kurwa mać ,wypierdalaj chuju z tego forum! Bo przez takich jak TY ! Dzisiaj inni mają zajebiste problemy !!! I nie nazywaj ich czasem naiwniakami!
jak wroca to napluja tutaj tobie w ryj bo ja ich przekonywalem zeby nie jechali i gdyby mnie posluchali to by dzis siedzieli w domu
Ja tak samo się cieszę że na szczęście zrezygnowałam z tego pieprzonego wyjazdu na maliny i borówkę do Moguer z ogłoszenia
nikt przezemnie nie ma zadnych problemow przydupasie bo nie ja kazalem im jechac tylko wrecz przeciwnie kazalem im zostac w domu i popierdolic ten wyjazd a ty sie kurwa nie produkuj bo nie ty decydujesz o tym kto tutaj moze byc a kto nie.
sam stad spierdalaj
wszyscy czytali moje wypociny i teraz sie ciesza ze mnie posluchali a ciebie to kurwa boli bo ciebie tu nikt nie slucha kazdy jest po mojej stronie i mnie popiiera
Edyta dlaczego jestes taki ordynarny? zeby posłuchali pitera i innych to by sobie w domu siedzieli spokojnie to piter wykonał kawał dobrej roboty uprzytomniając tych ludzi do cholery. i to forum to materiał dowodowy. zadnych posredników i zadnej wpłącanej kasy. mario tez nie ma czego tu w polsce juz szukac w przyszłym roku.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Egzaminy

»

Brak wkładu własnego