praca huelva truskawki 4

Temat przeniesiony do archwium.

Cytat: Edyta_Eva

Eulalia już pisałem wcześniej dlaczego tam pojechała ! Jej małpki jej cyrk! Chce niech jedzie!

wybacz,ale ona pisała wczesniej,że jedzie spłacić dług a nie kupowanie wacików.
widocznie jest typem czlowieka co sie nigdy nie przyzna do porazki
nadal nie rozumie jak mozna sie chwalic ze jest dobrze ze ma dzialalnosc ( niby jednoosobowa to tez dzialalnosc) a zona jedzie zarabiac kase bardzo ciezko pracujac z naciskiem na bardzo ciezko !!!
mam taki powód jaki maja tez inne osoby. ja ci zycze zeby ci sie udało trafic na dobrego szefa.
Hejka wszystkim oszukanym...i oszukujacym. Pisalam juz o tym procederze,wiec nie bede sie powtarzala. Prosze tylko zgloszenia osob,ktore czuja sie oszukane przez mario,lub dromadera. Dopieprzymy im i odzyskamy swoja kase...pod warunkiem,ze sie zorganizujemy. Moj adres; [email]
Umowy o pracę podpisujecie z jakiej firmy?
abstrachując od tematu, nas edyta nazywasz nieudacznikami a sam to co nie potrafisz zarobic na tyle zeby zona nie musiała jezdzic za chlebem taki kawał i do tego dzieci jej nie widzą tyle czasu, to jest w porządku ??, co nam tu chcesz udowodnic?? narzekasz na państwo , bronisz cwaniaczków posredników , masz tez pomysły na biznes to je realizuj, a nie tu nam próbujesz wmawiac ze czarne to białe, polak taki jest ze jak mu sie w twarz napluje, to powie ze deszcz padał.
czy ktos oprócz mnie jedzie w niedziele i zagląda na to forum? dajcie znac na gg (mam pewne informacje) moje [gg]
edyta jest typem cwaniaka niby chce uchodzic za osobe inteligentna i zaradna .... no coz jego zaradnosc sie skonczyla .... zona musi podreperowac kase domowa... ale on jest bez skazy
dziwnie dlaczego dalej nie podyskutuje ze mna o prowadzeniu dzialalnosci w obecnych czasach
Eulalia zadałaś za trudny temat......
jaki cel macie w krytyce "Edyta Eva" ?
moze tak
ty i edyta nie byliscie w hiszpanii i moze bym tez broniła pana edyte, gdybym tam nie była.
ja ci zycze naprawde zebys nie musiała tego przechodzic co nie niektóre z nas musiały przechodzic w tym roku i uwazaj na siebie . hiszpanie to rasisci.
a jaki on ma cel w zapewnianiu ze jest wszystko ok tam w hiszpanii ?
Cytat: cati28
abstrachując od tematu, nas edyta nazywasz nieudacznikami a sam to co nie potrafisz zarobic na tyle zeby zona nie musiała jezdzic za chlebem taki kawał i do tego dzieci jej nie widzą tyle czasu, to jest w porządku ??, co nam tu chcesz udowodnic?? narzekasz na państwo , bronisz cwaniaczków posredników , masz tez pomysły na biznes to je realizuj, a nie tu nam próbujesz wmawiac ze czarne to białe, polak taki jest ze jak mu sie w twarz napluje, to powie ze deszcz padał.
cati od czytania twoich bredni ...oczy mnie bolą ! Masz problem to go zgłoś albo poproś kogoś kto to zrobi za ciebie
weekend sie zaczał zycze wszystkim udanego weekendu
ale radze wam pojechac tam turystycznie wowczas role sie odmieniaja :D sa ulegli i poddani takie poprostu sprzedawczyki... sorry jak kogos obrazilam ale to jest moje zdanie po pobycie tam ponad 2 miesiecy turystycznie
dokładnie sa niebywale mili dla turystów, co jest naturalne bo wiadomo biznes.
a tak prywatnie to nienawidza emigrantów i sa niestety rasistami, nie uogólniam bo znam tez wspaniałe osoby ale wiekszosc to rasisci, ich dzieciaki obrzucaja nas wyzwiskami i kamieniami na ulicach.
i to jest smieszne bo ich dzieciaki w porownaniu do naszych "to dopiero schodza z drzew " bynajmniej w edukacji :)
edyto evo a jeszcze jedno. ostatnio ci pytanie zadałem i niedostałem odpowiedzi !!! skoro twoja żona pisze do ciebie a ty przekazujesz inforacie tu to dlaczego niepisze bezpośrednio w tym temacie?
i to o czyms swiadczy, wiecie ze w andaluzji ponad połowa ludnosci nie umie czytac i pisac ?? tej starszej ludnosci.
Tak,dziadek zadał mi pytanie :czy w Polsce lataja samoloty.
a babcia na to a co cie to obchodzi kupuj bilet ;p
I polecieli...
a po przylocie w hotelu im powiedziano iż nie mają zarezerwowanych pokoi;( dziadek dzwonił do biura podroży ale usłyszał tylko nima takiego numeru.........
żaden problem,zabrali sie z powrotem autobusem z dziewczynami co jechały na truskawki i tak szczęśliwie wrócili do domu....
Na poprawienie humoru....
hej witam wszystkich
dzis rozmawialam z kierowcami autobusu ktorzy przywiezli polki do pani mroz ale nie mogli sie do niej dodzwonic wspomne ze mieszkam w moguer :) ludzie dlaczego wy sie nabieracie na takie numery?? nie dosc ze nie ma pracy to teraz bedziecie siedziec w domu albo pracowac po 3 , 4 godziny hahahhaha i z tego co wiem to placicie za posrednictwo po 100 euro a po dwoch dniach zjezdzacie do polski bo szefowi nie podoba sie wasza praca.... sama pracuje przy zbiorach wiec wiem ze nie jest latwo a coraz wiecej ksiezniczek przyjezdza ktore nie sa w stanie wytrzymac dnia w pracy.... czasami trzeba pomyslec zanim zdecydujecie sie na wyjazd. pozdrawiam ania
Cytat: Edyta_Eva
Dług spłaciłem za nią ....a ona teraz mi musi to odpracować !

Madre mia :))) Jak pisaliśmy wcześniej - ciapaci rozumieć po polsku :P
hehe;)
ciapate bardzo lubiec polki
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Egzaminy

»

Brak wkładu własnego