praca huelva truskawki

Temat przeniesiony do archwium.
1801-1830 z 1857
ja nie jestem z listy rezerwowej(katowice)i dalej czekam .Kiedy kolejny wyjazd.Ile można czekac?skoro 200 osób jedzie z Katowic w tym ok.50 rezerwy,30 osob juz pojechało tak jak Pan pisal to nierozumiem dlaczego mnie nie ma w tej liczbie 102?moje nazwisko na R.Moze ktoś o mnie zapomniał?
do bruxo mam jeszcze pytanko czy teraz jeszcze wyjade jak odmowilam dzisiaj ???? Bo nie wiem na co sie szykowac???? i czy sie szykowac???
Dzwonili do mnie dzis jade w poniedz.
Katowice
MASAKRA JAK NAS W H...JA ZA PRZEPROSZENIEM ROBIą LEPIEJ BY POWIEDZIELI JEDZIECIE ZA TRZY MIESIąCE I BY BYłO A NIE TAK CZEKAć JAK NA ZBAWIENIE PONAD DWA MIESIąCE. CHYBA SIE IM COś żLE POUKłADAłO W TYCH GłóWKACH. NA CAłE SZCZęśCIE MAM JESZCZE KASE NA CHLEB ALE GDYBYM WIEDZIAłA ZE TO SIE TAK UłOżY ZE BęDE CZEKAłATYLE CZASU TO BYM SOBIE JAKIEJś ROBOTY POSZUKAłA A NIE TAK LICZYć NA MANNE Z NIEBA.
Grażyna jak możesz to odezwij się na moje [gg]
bbbbbbbbbeeeeeeeeeeeee.............
bbbbbbbbbbbbbbeeeeeeeeeeeeeeeeeee..................
to takie niesprawiedliwe
W poniedziałek 06.03 jadę na te nieszczęsne truskawki, mam nadzieję że to już ostatni raz, żeby już był koniec maja i można było wrócić do Polski z zarobioną kasą, no ale najpierw trzeba sie tam trochę pomęczyć w bólu. Mam nadzieję że dam radę i wytrzymam do maja/czerwca. Zyczę wszystkim dziewczynom dużo zdrowia, dużo kasy, wspaniałych współlokatorek, jak najmniej kłótni, no i oczywiście rozsądku, co by hiszpańskie słoneczno rozumu nie wypaliło.
Czy mógłby pan nam napisać ile czasu ma czekać rezerwa z Katowic na wyjazd?Czy już cos wiadomo na ten temat?
w zeszlym roku byly wyjazdy do kwietnia i penie w tym roku tez tak bedzie bo od kwietnia zacyna sie wysyp truskawek do kwietnia pracodawcy maja swoje na kontrakty imienne i one sobie radza a jak jest wysyp to zamawiaja nowe czyli w kwietniu beda ostatnie transporty ale nie martwcie sie dziewczyny zarobicie tez bo jak wysyp to nadgodziny spore
i nie dzwoncie do bruxo bo chyba sie Pan obrazil bo nic nie pisze
Dziewczyny pociesze was piszecie ze czekacie 2 miesiące ja czekam od 9 grudnia już 3 miesiac i tez jestem zalamana tą calą sytuacją!Najgorsze w tym wszystkim jest to ze niekture pojechaly co byly na rezerwie a my co podpisalyśmy umowy dalej czekamy jak te warjatki!pozdrawiam serdecznie
Dziewczyny pociesze was piszecie ze czekacie 2 miesiące ja czekam od 9 grudnia już 3 miesiac i tez jestem zalamana tą calą sytuacją!Najgorsze w tym wszystkim jest to ze niekture pojechaly co byly na rezerwie a my co podpisalyśmy umowy dalej czekamy jak te warjatki!pozdrawiam serdecznie
AnaMonica jak czytam Twoj post to jakbym sama to pisala...ja wlasnie pije poranna kawe przy muzyce z radia hiszpanskiego...latam po necie szukajac wszystkiego co dotyczy tego pieknego kraju i moimi myslami jestem codziennie na plazy w Mazagonie...ech...ciezka praca jak cholera ale byl to dla mnie najpiekniejszy okres w zyciu..tam po prostu czulam ze zyje...chyba musialam tam kiedys w poprzednim wcieleniu...heheh
misie pysie nie denerwujcie sie tak...
jest weekend więc odpocznijcie troche od tych truskawek.
hej laski zauwazylam ze dziewczyny ktore jada przez alge jeszcze nie jada tzn. Szczecin, Torun, Gdansk, Poznan, Zielona Gora i Walbrzych chyba ze jest inaczej to piszcie!moze cos tu nie tak?pozdrawiam Kwidzyn pa
czy są tutaj jeszcze laski z Katowic? z listy podstawowej,które dalej nie znają terminu wyjazdu?
Jestem ze Słubic-województwo lubuskie. Również czekam od dnia 9 grudnia. I też mam już tego dość!! Pocieszam się tym, że moje znajome z miasta też jeszcze nie wyjechały, zatem chyba chwilowo wszystko jest ok?! Nie zostałam tylko ja. Pozdrawiam Was ciepło!
A co najlepsze: nie jestem z rezerwy...:)
Do myszy:

Witaj !!!Również jestem z Olsztyna,spotkanie w Wup-ie miałam 10 stycznia,a teraz czekam i czekam... Jedziesz po raz pierwszy czy już byłaś na zbiorach?
Mój nr [gg]
Do Aruni! ja nie jestem z Olsztyna ,ale tam miałam spotkanie.W Hiszpanii juz byłam na frezie,ale dwa lata miałam przerwy.Teraz sie dostałam i mam nadzieję,że pracodawca będzie o niebo lepszy!!! mój num.G.G.22 35 814.Jak chcesz pogadac,to nie ma problemu.
do Anna 18: dopiero wczoraj lubuskie (nabor w grudniu) otrzymalo nr NIE, wiec teraz powinno byc juz ok. Pozdr
ja też jade niedługo ....w tym roku chyba w marcu bo pani z Urzedu sama nie wie i strasznie sie boje po tym co tu przeczytałam. Jade sama więc noge mieć Bonanze jak trafie na jakieś zgagi-cichodajki
do nasa22: wyjezdza i Freshuelva czyli Alga, i UPA CORa czyli Panorama i Asaja czyli Bruxo...Cierpliwosci bo jest was wiele i sa opoznienia na policji hiszpanskiej, ktora nie nadaza z nadawaniem nr NIE. Poza tym pogoda nie sprzyja i mimo, iz niektore wojew. maja nr NIE to dziewczyny czekaja bo nie ma zapotrzebowania. I jescze jedno - niekoniecznie najpierw wyjada te dziewczyny, ktore byly na rekrutacji w grudniu'styczniu a dopiero potem te z lutowego naboru. To zalezy nie tylko od nadania nr NIE ale i biezacego zapotrzebowania pracodawcow z danego stowarzyszenia. Pozdr
ja też czekam i czekam, dzwonie dopani z Urzędu Katowickiego a ona mówi że nic nie wie, a teraz dopiero troche przejrzałam na oczy...dobrze że ta strona istnieje ...można sie dużo dowiedzieć...A propo jedie ktoś z Sosnowca .....????bo ja jade sama...kurde...boje sie troszke
no właśnie ja jestem, też nikt do mnie nie dzwoni ta kobieta mi powiedziała że wyśle mi list polecony, bo ona musi mieć pewność że wiem ale ona na razie nic nie wie o wyjeździe,taka historia, dzwoniłam do niej do urzedu już ze sześć razy nieźle jest już zestresowana tymi telefonami ale kurde jak sama nie umie sie dowiedzieć dokładnie to niech ma....
a skąd takie rzetelne informacje?
wlasnie sie dowiedzialam ze jade 07. we wtorek z torunia jesli ktos tez jedzie i chce pogadac to moje gg 2[tel]jade pierwszy raz
do nasa hej ja jestem tez z okolic trojmiasta i nic nie wiadaomo niby nie ma jeszcze nr ale dziwi mnie tylko to ze mowia ze w marcu maja wszystkie wyjechac tzn pod koniec marca nawet hmmm a co ciekawe umowe podpisalismy na 3msc wiec jak zjedziemy tam na kwiecien a zbiory koncza sie czerwiec 10- 20 to niecale 3 msc
mka; dzieki za informacje ja tez jestem z lubuskiego i czekam, narazie wiem ze pogoda w przyszlym tygodniu w w huelvie ma byc super ok 22-25stopni takze truskawek wiecej i wyjazdow miejmy nadzieje tez pozdrawiam
hej laseczki !!!! To jest przesada ze wyjazdy sa w poniedzialek a oni dzwonia w piatek i to kolo 17:00 kto jest w stanie tak wszystko zalatwic przez sobote i niedziele. Mi tak dzonili i podziekowalam im. A mam pytanko czy jak teraz zrezygnowalam to moge jechac w nastepnym terminie albo juz jestem skreslona !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
napewno pojedziesz w następnym terminie.Mogli troszkę dłuzej posiedzic w pracy i powiadomić więcej osób w czwartek a nie piątek o 17,00.Dużo osób z katowic nadal czeka na wyjazd ........................
Temat przeniesiony do archwium.
1801-1830 z 1857