praca huelva truskawki

Temat przeniesiony do archwium.
1711-1740 z 1857
nie moge teraz znalezc tego przewoznika ,jak go znajde to podam....
tanielatanie.interia.pl tam wpisac Faro-warszawa i zobaczycie...
Skąd jesteś i gdzie bylaś na naborze bo ja bylam 9 grudnia a jestem ze szczecina!
Ewayamaha :-) podziwiam Cie za twoj spokój, tyle czasu juz czekasz...ja jestem "swieża" bo 17lutego -pojade ostatnia-sni mi sie co noc wyjazd a dzis właśnie Szczecin :-D nomen-omen ! mieszkam w dolnosląskim. Na truskawki załapałam sie rzutem na taśme, całkiem przypadkowo. Jade bo skonczył mi sie zasiłek a tu pracy ani ani...
Ceny biletów z Faro (Portugalia) do Warszawy lub Berlina są dużo tańsze niż z jakiegokolwiek innego miasta w Hiszpanii. Na dodatek Faro jest blisko Huelvy. Bardzo dużo kobiet wracajacych z truskawek korzysta z tego połączenia.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ale jakimi liniami, bo jesli z air berlin to trzeba trafic na promocje bo cena biletu dochodzi nawet do 180-200 Euro plus ok. 25 te dodatkowe na lotnisku (taxes itd.) w promocji ok. 100 + dodatkowe
Czu mowisz o innych liniach?
BO wygodnie tez po hiszpanskiej juz stronie Jerez d.l. Frontera
Jak trafisz na promocje troche ponad 100 wszystkich oplat, i tez niedaleko od Huelwy. Lot tylko do Berlina
jak znacie jakies tanie linie to napiszcie zawsze moze sie to przydac, a tam moze nie znajdzie sie tak mila osoba zeby nam pomoc
ja czekam od 12 grudnia i mi sie nie spieszy .przed chwilą dzwoniły koleżanki z Moguer jest zimno i nie mają pracy-to po co mam teraz tam jechać
w tamtym roku leciałam zFaro do Berlina za 79euro,ale bilet rezerwowałam na początku kwietnia,a leciałam na końcu czerwca.Leciała zae mną kobieta która kupiła bilet na dzień przed wylotem i zapłaciła140e .leciała tymsamym lotemcoja a jaka różnica w cenie
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
patrzylam tez na central wings ok. 10 VI. cena biletu to ok. 140 euro, ale nic nie ma o "lotniskowych" oplatach. Lot do Warszawy
Jeśli wybrałabyś datę 6 czerwca 2006 to cena biletu wynosi ok. 80e no i masz rację nic nie pisze o opłatach lotniskowych itp. Może okazać się, że są one dość wysokie i co wtedy?
Witam wszystkich!!
Dzisiaj dzwoniła do mnie bardzo miła pani z Bruxo z informacją że wyjeżdzam w 06.03 w poniedziałek z Katowic z firmą Guliwer.Guliwer zawozi nas do Wałbrzycha(opłata 55zł), w Wałbrzychu przesiadka do autokaru Juventur i jazda do Hiszpanii. Będą przynajmniej dwa autokary oznaczone literami.Co do bagażu to zostałam uprzedzona że podstawowy 25kg i podręczny, ale w sumie nie więcej niż 30kg. Dziewczyny mam nadzieję że do was lada dzień też zadzwonią i spotkamy się w Hiszpanii.Pozdrawiam.
Gratuluje ! jestes chyba pierwsza osoba !
zapisywałas sie w Katowicach? o ktorej ten wyjazd?
Pozdrawiam
Jestem z Częstochowy i tutaj się zapisywałam, na rozmowie byłam 12.02 w Piotrkowie Tryb. Wyjazd jest o 10.30 z Katowic.
HEj dziewczyny, czy ktoras z was jest z dawnego wałbrzyskiego?mam wrazenie ze tylko ja tu jestem z tych okolic i jeszcze niepojechalam.Mialam nabor w Zielonej G. 9 grudnia. Czy ktos moze wie do jakiej kooperatywy sa wlasnie z tego naboru wyjazdy?
Skayla jedziesz pierwszy raz czy to jest Twój któryś z kolei wyjazd? Napisz proszę czy masz podpisany kontrakt czy jeszcze nie. Pozdrawiam chociaż nie będę ukrywać że trochę Ci zazdroszczę.
Hej niech ktoś napisze jeszcze z łódzkiego!!!!Czy jest jakaś osoba,która była 12 stycznia w Piot. Tryb. i może już jakaś osóbka znajoma wyjechała.Kurcze nie mogę się już doczekać kiedy wyjadę i czy na 100%.Nie jestem z listy rezerwowej.Straszne jest to czekanie.Jednak myśle,że coś nie coś ruszyło się bo co niektórzy piszą,że do nich zadzwonili.Piszcie!!!!
o wlasnie nie pomyslalam o faro a tez slyszlam ze jest dobre polaczenie ja lecialam z malagi bo mojemu szefowi brdziej to odpowiadalo choc do faro mial blizej ale wazne ze nas wtedy zawiozl i moglysmy wrocic samolotem
Do Aquq.
Twoja zazdrość jest w pełni uzasadniona-czułam to samo jak dziewczyny pisały że już jadą. Nic się nie martw napewno też pojedziesz i mam nadzieje że to nastąpi szybciutko.Jadę pierwszy raz, a kontrakty podpisywałyśmy od razu na rozmowach w Piotrkowie.Pozdrawiam i życzę szybkiego wyjazdu.
panie z lodzkiego nei maja jeszcze nadanych numerow NIE. wiec zadna pani jeszcze nei wyjechała. jezeli beda nr NIE poinformujemy.a panie z katowic prosimy o odbieranie telefonow, bo komorki albo sa wylaczone albo nikt nie odbiera, to samo ze stacjonarnymi.
Samolot z Faro do Warszawy kosztuje 79,89 euro + opłaty lotniskowe 24,89 euro. Mozna zarezerwowac promocyjny lot z Barcelony do Krakowa za 39 euro. Tylko, że z Huelvy do Barcelony jest trochę daleko. Strony na których szukałamto: www.zarezerwuj.pl i www.tanielatanie.interia.pl
mam pytanko co z okolicami trojmiasta nabor II luty w gdansku dzwonilam do WUP mowili ze nadane sa juz nasze nr hmmm a dzwonie do algi i mowia ze iche jeszcze nie ma ciekawe ile mozna czekac skoro na rozmowie mowili ze pod koniec lutego na 100 wyjazd a tu niby nr jeszcze nie ma kiedy w przyblizeniu ruszaja okolice trojmiasta
Hej dziewczyny .Jestem z podlasia ,kontrakt podpisałam w Białymstoku 12 grudnia i tesz jeszcze czekam.przewoznikiem jest panorama .Na tym forum nie słychać żeby ktoś wyjeżdzał z panoramy
Pytanie do pana bruxo wlasnie jesem z okolic trojmiasta czy onas zapomnieliscie kiedy wyjazd z innych wojewodz z naboru 12 lutego juz wyjechali my jestemy z II lutego a niby jeszcze nr nie mamy ciekawa jestem jak to jest umowe podpisujemy niby na 3msc a zbiory koncza sie 10-20 czerwca hmmm a tu nic sie nie rusza a to juz marzec
Mam do Pana pytanie?ile osób dzisiaj zostało poinofrmowanych o wyjeżdzie i ile osób zostało do powiadomienia jutro?jestem z Katowic(na literę R jest moje nazwisko )i boję się ,że dowiem się o wyjeżdzie jutro po południu i nie zdąze pozałatwiac sobie swoich spraw..... Z góry bardzo dziekuję za odpowiedz.
Z Huelvy za 8 euro dojedziesz autobusem do Faro,do Barcelony za daleko a Madryt nie po drodze.za 2 euro na lotnisko autobus albo taxi za 5 euro.zbiory kończa sie w przłomie maja-czerwca mysle ze rezerwacja na 5 czerwca bedzie dobrze Centerwings leci do Warszawy za ok.100E z oplatami.bilet kupisz w Moguer.pozdrawiam
okolo 30 osób. 13 nie odbiera telefonow, badz ma wylaczone. jutro do polodnia powinna byc powiadomiona reszta. i prosze nie dzwonic, bo my nie mozemy wykonac telefonu, i z tad problem z informowaniem.
godzina 10.30 plac szewczyka, kolo pkp, autobusy firmy guliwer.
trojmiasto?? a gdzie byl nabor?? jesli olsztyn to prosze czytac wczesniejsze informacje
nie chodzi o GDANSK nabor II luty na rozmowie mowili ze wyjazd bedzie pod koniec lutego a tu nic wiem ze to wszystko sie przeciaga ale chociaz tak w przyblizeniu w UP mowia ze nadali juz nam nr i zalezy to juz tylko od przewoznika
do iwona-aa: czy Ty wiesz do ktorego stowarzyszenia jedziesz?? Frehuelva, ktorej przewoznikiem jest Alga-zlocieniec i to oni informuja o wyjezdzie (warto sluchac tego ,co sie mowi na prezentacji). Firma BRUXO (pozdr) organizuje przejazdy dla osob z rekrutacji w Olsztynie i PT (lodzkie, slaskie i czesc opolskiego), pozdr
Temat przeniesiony do archwium.
1711-1740 z 1857