praca huelva truskawki

Temat przeniesiony do archwium.
1651-1680 z 1857
ja tez bylam w tym toruniu czekam caly czas na telefon i nie wiem kiedy moge sie go spodziewac???/ moze ktos wie?/??? jade pierwszy raz i nie wiem co mam myslec. troche sie boje
mysza ty mialaś rozmowy 9 stycznia a ja 9 grudnia i też czekam a tymbardziej ze już zaczynaja wyjezdzać dziewczyny odemnie tzn zachodniopomorskie więc cierpliwości zycze
czy tam na miejscu można dostac bez problemu zieloną herbatę i pu erh, czy lepiej zrobić zapas.
dziewczyny.prosze was bardzo napiszcie jak tam jest,ale szczerze. jak jest z ta praca? czy to prawda ze pracuje sie po 6,5 godz, dziennie???????????? troche to nieprawdopodobne.boje sie sie ze bedziemy robic tam po 12 godz. nadgodziny sa platne????????????ile????????jade pierwszy raz i bede wdzieczna jesli ktoras z was odpowie mi na moje pytania!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ile kasy tak mniej wiecej mozna przywiesc na czysto po trzymiesiecznym podycie?????????????warunki mieszkaniowe sa takie w miare?????????????????????napiszcie konkretnie
do bruxo: czy nie prosciej byloby napisac jakie wojewodztwa beda po kolei jechaly wtedy dziewczyny nie denerwowalyby sie tak!!!ciekawa jestem kiedy woj. pomorskie rusza ktore bylo na rozmowie 3lutego!mialysmy czekam 2 tygodnie lub 3 tygodnie a tu juz miesiac!niech ktos nam to wytloomaczy.........
wyjazdy nei sa z list wg UP, tylko Hiszpanii. poniedzilek dotyczy tylko osob, z Katowic i okolic. co do olsztyna nie ma nadanych numerow NIE. jezeli będa, poinformujemy panstwa.
nie jest prosciej, poniewaz my nei dostajemy odgornie ustalonej listy jakie wojewodztwa wyjeżdzaja i w jakiej kolejnosci. wszystko zalezy kiedy Ministerstwo pracy w Hiszpani nada numery NIE. w Swidnicy koordynujemy wyjazdy tylko tych pan, ktore byly na naborze w olsztynie i piotrkowie trybunalskim.
do bruxo:a kiedy dziewczyny pojada ktore mialy rozmowy 2 i 3 lutego w gdansku?napiszccie cos bo juz trace nadzieje
hmmm zaskoczona jestem strasznie dziekuje bruxo ze zmilowali sie nad nami biednymi czekajacymi (mam tylko nadzieje ze to prawdziwi ludzie z tej firmy a nie ktos kto robi sobie z nas jaja )
ja spokojna moge sie powoli pakowac bo jak rezerwa ma jechac to wole byc przygotowana
i czekajmy dziewczyny na telefon od nich :)))))))
pozdrawiam
mam do Panstwa pytanie jakie sa szanse ze pojade ze swoja przyjaciolka? jestesmy obydwie na rezerwie ale nasze nazwiska sa na a i o czyli dosyc odlegle czy zgodza sie Panstwo na jakies male przesuniecia zebysmy obydwie jechaly jednym autobusem
pozdrawiam i zycze duzo cierpliwosci dla nas :)
DO NASA
my jedizemy z algi, dzwonilam do nich w zeszlym tygodniu to nic jeszcze nie wiedzial przewiduje ze na poczatku marca, szkoda ze tylko przewiduje a nie wie, pozdrawiam
czyli lista z Hiszpanii jest w/g alfabetu ?
do k.ola: kurcze ale marzec sie juz zaczal i msyle ze w ciagu tygodnia pojedziemy!pozatym myslicie ze tez bedzie wedlug alfabetu bo ja tez chce jechac z kolezanka ona jest na b a ja na p!hihihihi dajcie znac bo juz znosze zlote jajko :-0
wszystko zalezy od tego ile jest osob z rezerwy w danym UP. my panstwa nie znamy wiec nei mozemy wiedziec, kto z kim chce jechac. i dla pewnosci nikt sie pod nas nie podszywa. a do niektorych pan niech przeczytaja informacje o nr NIE wyzej. pozdrawiam
my zajmujemy sie tylko osobami, z naborow w Olsztynie i Piotrkowie Trybunalskim. prosze dokladnie czytac informacje:)
do bruxo
wiem ze z woj. slaskiego jst ok 46 osob na rezerwie czyli sa szanse ze pojedziemy jednym autobusem? i jeszcze jedno pytanie jakie macie Panstwo wymagania odnosnie bagazu?
no0 wlasnie... ale ja teraz nie dzwonilam, moze trzeba moze mily pan rzuci nam jakies info. bo ja nawet spakowana nie jestem. Alfabetycznie to nie wiem czy jest? W kazdym badz razie napewno malo skutecznie...
jezeli jest 41 osob to na pewno jeden autobus. to nei my mamy wymagania tylko Unia. bagaz do 25 kilo + bagaz podreczny. jednak lacznie nie moze przekroczyc 30 kilo.
Mam pytanie DO WAS DZIEWCZYNY!!!!!!!!

JAK RZECZYWISCIE CO NIEKTORE CHCIALYBY WRACAC SAMOLOTEM DO POLSKI TO CZY DO MADRYTU (STAMTAD CHYBA NAJLEPIEJ) MUSIMY DOSTAC SIE NA WLASNA REKE CZY MOZEMY ZABRAC SIE Z DZIEWCZYNAMI KTORE EWENTUALNIE WRACALYBY AUTOBUSEM, PRZECIEZ NIBY MY PLACIMY ZA AUTOKAR TYLKO OD HISZPANSKIEJ GRANICY, CZY STAC NA TAKA UPRZEJMOSC PRZEWOZNIKA JESLI W AUTOKARZE BYLOBY MIEJSCE RZEBY NAS PODRZUCIC. a JAK Z BILETAMI CZY TAK NA OSTATNIA CHWILE MOZNA ZLAPAC LOT CZY TRZEBA ZAMAWIAC WCZESNIEJ? ALE PRZECIEZ NIE ZNAMY TERMINU DOKLADNEGO NASZEGO POWROTU. jAK TO JEST???
nie wiem jak to bedzie niektorzy znajomi to juz sie podsmiewaja ze nie pojade bo ile to czasu mozna czekac!ja juz chce jechac dlaczego tak dloogo tzreba czekam mozna sie zalamac i wpasc w depreche heheheh pozdrowionka ps-wogole cos mi sie zdaje ze wczesniej jakos wiecej dziewczyn pisalo a teraz taka mala garstka denerwuje sie
nie wiem jak to bedzie niektorzy znajomi to juz sie podsmiewaja ze nie pojade bo ile to czasu mozna czekac!ja juz chce jechac dlaczego tak dloogo tzreba czekam mozna sie zalamac i wpasc w depreche heheheh pozdrowionka ps-wogole cos mi sie zdaje ze wczesniej jakos wiecej dziewczyn pisalo a teraz taka mala garstka denerwuje sie
Nie przemuj się Nasa mi to wogóle nic się nie chce pisać ile można wkoło jedno i to samo wałkować.Pozdrowienia
Dziewczyny dajcie sobie na luz piszecie ze czekacie od 3 czy 9 lutego pociesze was ze ja czekam od 9 grudnia i podpisywALAM UMOWE NIEJESTEM NA REZERWIE.
bo juz mam dosyc jak to mozna tak sie nie liczyc z ludzmi ze my siedzimy jak na szpilkach i sie martwimy czy moze wogole nas oleja i takie tam!przeciez mogli nam powiedziec ze to potrwa nawet 2 miesiace a nie lali nam wode ze gora 3 tygodnie!a my jak takie debile czekamy jak na zbawienie mam juz dosyc, ale nie chce rezygnowac
Skąd jesteś? Nie przypadkiem z okolic Krakowa?
a pomyśl teraz co ja czuje siedze i czekam od początku grudnia i jak czytam ze (bylam na rozmowie 12 lutego to na kiedy mam się szykowac)To mnie bierze a kiedy niezadzwonie do Algi to slysze tylko no niestety niema pani na liście no to mozna wyjść z siebie i stanąć obok.Tymbardziej ze odemnie dziewczyny już pojechaly w sobote i dzisiaj a ja to co pies zapomnieli omnie czy jaka cholera!!!!!!!
hej ja jestem z kwidzyna to jest kolo grudziadza a bylam na rozmowie w gdansku!!!
skoro dziewczyny od ciebie pojechaly tzn ze ty tez pojedziesz lada moment a ja kiedy ?w maju ?bez sensu jechac tak na jeden miesiac!zeby pojechac i zaraz wrocic?a najgorsze jest to ze musze wrocic pod koniec maja bo zaczyna mi sie sesja dostaje szalu!
A skad jesteś napewno tez pojedziesz teraz będziemy sie nawzajem pocieeszać hihihih ale to jest dobre bo wiesz ze niejesteś sama i inne ciebie wspierają i tak trzymać!!!!!pozdrowiontka dla wszystkich dziewczyn
dziewczyny jak myślicie czy do tego wyjazdu katowickiego(wyjazd w poniedziałek) zalicza się tez np.kraków albo częstochowa?
Temat przeniesiony do archwium.
1651-1680 z 1857