praca huelva truskawki

Temat przeniesiony do archwium.
1621-1650 z 1857
najłatwiejszy, swieży towar? co za głupie określenie! Świeży towar, to jest w sklepie. nie uogólniaj. niektóre Polki mogły poczuc sie urażone!
TY JEDZIESZ DO ROBOTY A NIE NA WCZASY WIESZ JAK GESTAPOWCY WOZILI WIEZNIÓW DO OBOZÓW ? TO SIE CIESZ ZE JEDZIESZ TAK JAK JEDZIESZ BO JAK BYM MIAŁ NATO WPŁYW TO BYS JECHAŁA NA WOZIE DRABINIASTYM
Dlatego placimy 55zl poniewaz ten autobus jest dodatkowo podstawiony dla was aby dowiezc was do walbrzycha z katowic.Jak wam nie pasuje to dojedzcie sobie wlasnym transportem do Walbrzycha z skad odjezdza autobus JUVENTUR WALBRZYCH do Hiszpanii.Wam nawet nie mozna isc na reke bo wiecznie wam sie cos nie podoba i narzekacie.
oj kobity kobity jak dobrze że mnie macie:P
a jak drogie kolezanki mozna was zawiadamiac. z tego co sie dowiedzialam, to same rowno mieszacie. sama do nch nie moge sie dodzwinic, bo caly czas dzwonicie, to jak oni maja odbierac??
Do kogo była skierowana twoja wypowiedź?
a jak do mnie dzwonil, to byl bardzo mily. a swoja droga ile mozna wam mowic to samo?? czekajcie spokojnie. jak pierwszy raz czeklam na numer nei to wyjechalam w kwietniu??
Masz specyficzne poczucie humoru. To, że ktoś narzeka na dodatkowe opłaty, to znaczy, że zależy mu na zaoszczędzeniu pieniędzy. Dopiero teraz zostało wyjaśnione za co to 55 zł. Twój sarkazm był nie na miejscu. Poza tym to forum jest po to, żeby wyjaśniać różne sprawy związane z wyjazdem do Hiszpanii. Więc jeżeli chcesz kogoś obrażać, to wyloguj się stąd i poszukaj ofiar wśród najbliższych.
nie badz smieszny, taka kasa to przegiecie my nie jedziemy na wczasy tylko do pracy to skad takie z twojej strony oburzenie A to jest forum wiec kazda ma prawo swoja opinie napisac i nie masz prawa nawet poddawac jej krytyce Pozdrawiam! Czekajaca na Wyjazd
no tak to fakt ale ja ciuchy i te buty "wyjsciowe" zabieram moga sie okazac przydatne chyba ze do Hiszpanii wracasz co sezon ja jade ! raz i chyba ostatni bynajmniej narazie nie przewiduje. Pzdrawiam
Do k.ola: Jadę 1 i ostatni raz. Ciuchy w których będę pracować pewnie się zniszczą, a gumowce nie będą mi w Polsce potrzebne. Nigdy nie jechałam tyle godzin autokarem i trochę mnie to przeraża. W jedną stronę jakoś wytrzymam, ale pewnie od razu po przyjeździe do Hiszpanii padnę. Z powrotem na pewno będę wracać samolotem, bo jest wygodniej i szybciej.
Ja też jadę w czwartek o 10.30 z Guliwerem, jadę z UP w Bielsku- Białej (Śląskie)
Tenia , czy to Ty pisałaś do Joli z Częstochowy? Odpowiedz. ika jadę pierwszy raz i nie będę ukrywać, że jestem martwa ze strachu, jestem nudna, ale nic na to nie poradzę, wiem , że nie jestem z tym sama.
Ja też sie boję bo jadę pierwszy raz. Mam nadzieję,że wszystko będzie dobrze.Głowa do góry,.życzę szybkich wyjazdów.Dziewczyny pakujcie się.TE które mają umowy, co do reszty nie mam pojęcia.Kto ma podpisaną umowę to pojedzie 100%.Do zobaczenia.Niektóre wpisy na forum to bajki.Trzeba wierzyć, a wiara czyni cuda.POZDRAWIAM
Co z tymi wyjazdami? Kupiłam juz zeberka i kurczaki.Jeszcze troche poczekam i mi sie zepsuja
prosze sobie tu nie robic jaj i nie siac fermentu :-)) a tak powaznie to dziewczyny są juz bardzo zestresowane czekaniem na telefon o dniu wyjazdu i ma potrzeby rozdrażniac jeszcze bardziej. Pozdrawiam
Witam i pozdrawiam ja juz nie jezdze ale sluże radą ,czytam wszystko co do wyjazdów to zawsze jest zamieszanie jest kilku przewożnikow ktorzy nie odpuszczą takiej fuchy i jeszcze dorabiają dowożąc np; do Wroclawia czy Legnicy{swoimi busami stąd dodatkowa dopłata]a z powrotem trzeba szefowi odpowiednio wczesnie powiedzieć ze leci sie samolotem Hiszpanie nie robia trudności zawsze tak wracalam z Faro do Drezna liniami airberlin bo tanio.Od kwietnia będzie samolot z Faro do Warszawy za ok100euro tylko trzeba wybrac dzień promocji i bedzie taniej ,albo z Malagi do Katowic.trzeba poszukac tanich linii .pozdrawiam Fresowke moze warto by bylo zainteresowac program UWAGA oni moze wyjasnia pare rzeczy .sprobuj
Jechałam w 2004r.z Katowic ale musiałam doplacic 50zł.za autobus ktory nam załatwili z Urzedu i zawiezli do Legnicy.Tam była przesiadka na drugi autobus zawiozł nas do granicy francusko-hiszpanskiej.Potem przesiadalismy sie na trzeci autobus ale juz hiszpanski ktory zawiozł nas do celu czyli do przedsiebiorstwa Cory w Palos.Potem tam juz nam przydzielali campa i dowozili samochodzikami szefowie lub ich pracownicy.
Lepiej jakbysmy nie musiały tych opłat robic skoro w umowie stoi ze w jedna strone zawoza nas na koszt pracodawcy a powrot opłacamy same.
Wiem ze napewno nie musimy wracac autobusami ktore organizuja za 100 euro.Mozna zglosic ze wraca sie na własna reke i bez problemu wypłaca kase i nie pobiora z wypłaty na autokar.
Pozdrawiam Slask-tez czekam.Jak dzwoniłam do Wup to dowiedziałam sie ze wszystkie mamy numery i wszystkie pojada.Mamy czekac na telefony lub list .
Easyjet ma tanie loty. Np. z Malagi do Berlina 65 euro razem z opłatami lotniskowymi. Nie znalazłam jeszcze taniego połączenia z Hiszpanii bezpośrednio do Polski. LOT ma połączenie z Madrytu do Warszawy, ale wychodzi trochę drogo. W promocji około 270 euro.
drogie Panie, dajcie nam pracowac. albo bedziemy odbierac telefony, i nie bedziemy w stanei was o niczym informowac, albo przestaniecie dzwonic, a my bedziemy dzwonic i informowac o wyjazdach. dzwonicie z pretensjami, ze nikt nie dzwoni o wyjazdach, a wyłączacie komorki. to pop co je podałyscie?? i przestancie siac nieprawdziwe plotki, bo jak widzicie nie tylko Wy czytacie to forum, ale tez firmy, ktore organizuja wyjazdy. a jesli chodzi o doplaty do transportu. dla nas to nei problem. jesli chcecie, to nei musimy podstawiac autobosow. Bedziecie Panie musialy sie stawic w wyznaczonym miejscu o okreslonej godzinie, i to juz nie bedzie nasz problem, czy ktos ma polączenie, czy nie. a jezeli ktos chcialby zarobic na tych dojazdach, to ceny byly by kilka razy wyzsze. umowa neich bedzie taka. panie oprzestaja dzwonic, a my będziemy w miare mozliwosci umieszczac na forum informacje dotyczace wyjazdow. pozdrawiam Ten niemily pan z Bruxo
ha.ha. to WY niby w czynie spolecznym ludzi wozicie?
No to może ktoś z firmy udzieli informacji kiedy jedzie rezerwa ze Śląska i napisze czy wogóle jedzie?
rezerwa pojedzie, jak urzad pracy w katowicach dostanie umowy z ambasady. numery nie caly slask lacznie z rezerwa juz ma. nam, płacą do wałbrzycha, a reszta nie powinna nas obchodzic. wiec jezeli ktos chce, moze na wlasny koszt dojechac na miejsce odjazdu autobusu, tj walbrzych lub wroclaw.
Słuchajcie dziewczyny chodzi o pobór co był 30.01 w Toruniu.Dziś konkretnie powiedziała pani z WUP, że dzwoniła wczoraj do ambasady co z numerami,(bo jeszcze dziewczyny z tego poboru nie mają),powiedzieli że trzeba czekać.Śmiechu warte aby tak długo czekać,znając hiszpański temperament to na wszystko mają czas.A może wiecie jak tam jest obecnie z truskawkami,czy zapowiada się udany sezon?Czy warto jest zostawić dziecko,rodzinę i jechać tam.Szkoda, że tu na forum nie pisze nikt z Algi podając konkretne wiadomości,przynajmniej jak twierdzą nikt nie zawracałby im głowy.Zawsze znajdzie się ktoś niemiły komu ciężko jest udzielić informacji.To po jaką cholerę zgodzili się na taką pracę gdzie trzeba udzielać informacji przez telefon,skoro im tak cięzko.Pozdrawiam wszystkie czekające dziewczyny. :-)
To niezły pomysł.Jestem z Łódzkiego czy wiadomo kiedy ruszamy?
Do Bruxo: Z jakich UP organizujecie przewozy?
Nie wiem jak długo mamy jeszcze czekać? Ja dzwoniłam do Torunia do WUP w zeszłym tygodniu. Pani która zajmuje się wyjazdem do Hiszpanii jest na urlopie. Ktoś ją zastępuje, ale nie potrafi udzielić żadnych konkretnych informacji. Numerów nie mamy i trzeba czekać. Też zaczynam się zastanawiać czy warto. Przestałam szukać innej pracy i marnuję czas oczekując telefonu z Algi. Nie spodziewałam się, że to wszystko będzie tak długo trwało.
Z Katowic do Wrocławia dojazd kosztuje mnie 20zł.
wiec duzo taniej niz mam dac 55 zł.na autobus.
Ale musze jechcac z Katowic bo mowili ze stamtad beda wyjazdy wiec dodatkowe koszty musze poniesc.
Druga sprawa najłatwiej powiedziec ze mamy komorki wyłaczone.
Jesli nie moga sie dodzwonic niech wysla listy polecone.
wojewodztwo łódzkie nie ma jeszcze nadanych numerow NIE. nadanie numeru trwa okolo miesiaca, dwoch. to jest odpowiednik naszego NIPu. hiszpanie musza dokladnei sprawdzic kazda osobe, czy nei jest karana na terytorium Hiszpanii. w tym roku idzie to i tak o wiele sprawniej niz w latach ubieglych. organizujemy, a w zasadzie koordynujemy wyjazdy z naborow w olsztynie i piotrkowie trybunalskim. informacja do pan z katowic: w poniedzialek jada dwa autobusy łącznie okolo 102 osoby. wiec prosze nei dzwonic do nas jutro i pojutrze, bo nei bedziemy w stanie pan informowac. czekajcie na telefon od nas. i zrozumcie nas. nas jest 5 osob a was 1500. pozdraswiam
do anka. prosze wziac pod uwage, ze list polecony moze dojsc do pani dopiero po wyjezdzie, i co wtedy??
Do Bruxo-Dowiedziałam sie ,ze woj. Warm-Mazurskie nie ma jeszcze nadanych wszystkich num.Podobno chcą puścić z Olsztyna 3-4 autokary i dlatego musimy czekac.CHciałabym tylko wiedzieć czy to jest prawda? Spotkanie w Olsztynie miałyśmy 9 stycznia.Ile mozna czekać ???
czy wyjazdy dotyczące katowic są według list z Up ?i czy ten poniedziałkowy wyjazd dotyczy tylko osób z Katowic?
Temat przeniesiony do archwium.
1621-1650 z 1857