praca huelva truskawki

Temat przeniesiony do archwium.
1591-1620 z 1857
Jaka opłata? Za co? To znaczy, że jak mój bagaż będzie ważył mniej jak 25 kg, to też muszę płacić?
mam pytanie. niedługo chciałabym wyjechać do hiszpani na zbiory, ale nie mam żadnego adresu. gdzie dowiedziałyście się o zbiorach.? jak załatwić foramalności. i w ogóle jak się tam wkręcić? potrzebuję wszystkich możliwych informacji. mój e-mail: [email] z góry dziękuję za pomoc
poczytaj dokladnie to forum tutaj wszystkiego sie dowiesz :))))
Ja nie wiem czy oni sie na to zgodza bo uznali za sprawiedliwe wyjazdy wg. pozadku alfabetycznego. Smieszna rzecz zwaszcza z ta oplata 55 zl ciekawe za co?? Poprostu odechciewa sie juz tego wyjazdu
cześć dziewczyny, oplskie już jedzie to napewno i wy niedługo pojedziecie, jade jutro z opola, jedzie JUVENTOUR do LYON tam przesiadka na hiszp. autobus, dopłata 15 zł, i tylko 1 torba 25kg -strasznie się upierali nawet nie pozwolili dopłacić za jeszcze jedna mała oczywiście plus podręczna,pozdr. wszystki oczekujące.
Jaka opłata? Chyba ich porąbało. Za nadbagaż w samolocie(Rainair) płaci się 5 euro, a jak bagaż nie przekracza10 kg, to nie płaci się nic. Więc za co ta firma pobiera opłaty? Chyba nie mają kasy na benzynę i dlatego chcą, zeby im płacić
...no...wyglada na to że ktos sobie chce dorobic do pensjii?
Czy ktoś mógłby mi powiedzieć jak wygląda sytuacja z powrotem do Polski? Po zakończeniu zbiorów szef powinien dać mi te 100 euro, które podobno potrąca z wypłaty na podróż powrotną. Czy muszę wracać ze wszystkimi autokarem, czy mogę zabrać te 100 euro i wracać samolotem? To się bardziej opłaca, bo przelot np. z Madrytu do Warszawy kosztuje 130 euro, a leci się około 3 godzin.
ja też wolałabym wracać samolotem, zamiast tłuc sie autokarem 2 doby. Tylko szkoda byłoby jakby szef maił nie oddac tych 100e.
a ta firma juventour to dlajakiej kooperatywy wozi?
na spotkaniu wyraznie mowili, że powrót na koszt własny więc nie rozumiem skąd te dylematy?
do jakej kooperatywy jedziesz?
Powiedzieli, że szef będzie potrącał z wypłaty pieniadzę na powrót. Nie wiem czy odda mi pieniądze, jak nie będę chciała wracać z Algą. Chodzi mi o to, że to strata dla Algi, jeżeli ktoś woli zabrać kasę i wracać samolotem.
acha.. myslę , że zaraz fresówka rzuci tu wyjasnieniem i chwała bogu ;-)))
Czy ta firma Guliwer nie jest przypadkiem z Świdnicy???
hmmm nie chcecie moich rad :((((
dziewczyny jak tylko macie mozliwosc wracajcie samolotem szef Wam po prostu nie bedzie pobieral kwoty 100 euro z wyplaty
problem jest tylko z dojazdem na lotnisko , no i z rezerwacja bo do konca nie wiadomo kiedy bedzie koniec zbiorow
a ja chyba czuje ze nie pojade i bede do konca na forum :(((((
dziewczyny a moze ktos wie co bylo z rezerwa w innych miastach czy pojechala czy nie?
!!!!!!!!!!!!!!OPLATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DUP.... to fakt napewno Alga tak robi, sciagaja kase na maksa jakbysmy do pracy nie jechaly tylko na wakacje
ja np. jestem z pomorskiego dokladnie w Gdansku bylam na rozmowie ale wyjazd prawdopodobnie bedzie ze Szczecina I oczywiscie autobus "laskawie" bedzie przejezdzal przez Gdansk nie bede musiala cisnac do szczecina pociagiem ale za to wlasnie ta oplata i nawet nie 55, ale to skandal bo 70 zl. Prawie jak I klasa LOTU, a z ciezarem bagazu tez nie mozna przegiac bo nas wogole z kasy oskubia ;-(
samolotem ok. ale co z bagazem tu jest jeszcze wieksze ograniczenie bo tylko 15 kg. a o tyle to chyba nie ubedzie po tych... miesiacach a za nadbagaz tez dodatkowa oplataJaka nie wie jak wiecie zuccie info.
RANY BOSKIE Fresówka !!! zle to zrozumiałaś -chodzi mi o to że zawsze trzymasz ręke na pulsie i zabierasz głos w rzeczywiście waznych sprawach. To miał być komplement :-) bardzo cię przepraszam że może żle się wyraziłam. Sciskam cie serdecznie i wierz mi ,że pojedziesz pisałam ci kiedys o dobrych ludziach! trzymaj się ciepluchno :-D
Do fresówki: Masz rację z rezerwacją faktycznie będzie problem. Będziemy wracać w czerwcu, ale nie wiadomo którego czerwca. Myślę, że w trakcie pobytu zdecyduję którego czerwca chciałabym wrócić. Mam nadzieję, że szef nie będzie zły jak wrócę kilka dni przed zakończeniem zbiorów. Jeżeli chodzi o dojazd na lotnisko, to mam nadzieję, że jeżdzą tam jakieś autobusy, którymi można dostać się do najbliższego lotniska?
hahahha ja zartowalam nie przepraszaj mnie
jestem dzis strasznie zla po tym co przeczytalam ze moge nie wyjechac i skad moze te moje dziwne zarty
do fresowka napewno pojedziesz bo w piotrkowie tr robia 8.03 ponowne nabory i czytasz tu wszystko wiedz wiesz....
nie łam się bo nie wiadomo czy to prawda - jak byłam we Wrocławiu 17go lutego to mówili , że WSZYSTKIE rezerwowe pojada< tak więc nosek do góry bo dzieje sie tak jak my sami chcemy :-)))
jezeli wczesniej wyjedziesz niz koniec zbiorow to nie bedzie problemu gorzej jak dziewczyny poajda to nie zostawi cie samej na campo i wtedy musisz zalatwic jakis nocleg a co do dojazdu to jezdza autobusy z tego co wiem polaczenia sa dobre ale nie znam dokaldnie polaczen i trasy jechalam samochodem ale na prawde warto sprobowac sa rozne fajne promocje na lotniskach i za bagaz nie ma az tak wielkich oplat
jak bym wiedziała to byłoby super, na castingu nic nie mówili-chyba ze ja nie słyszałam, a umowę podpiszę dopiero jutro przed wyjazdem, a facet który do mnie dzwonił był nimiły i nawet się nie przedstawił to już o nic nie pytałam. pozdr.
ja tez jestem ze slaska i tez rezerwa i tez w wup powiedzieli ze rezerwa jedzie a tutaj jedna z kolezanek napisala nam takie zle informacje
hmmmm mam nadzieje ze to nie prawda ze wszystkie pojedziemy
a Ty musisz byc tam z nami pomagac i w ogole :)
Do kol.a: Ja z bagażem nie będę miała problemu. Nie zabieram dużo ciuchów. Rzeczy do pracy i gumowce zostawię tam, bo nie będą mi już potrzebne. Poza tym nie będę miała już jedzenia. Kosmetyki które zabirę na pewno też tam zużyję. Więc walizka mam nadzieję nie przekroczy 15 kg. Z tymi dopłatami za nadbagaż różnie bywa. Czasami co innego mówią przy rezerwacji, a na lotnisku okazuje się, że trzeba płacić drożej.
DO BOGDANA POLKI OD PARU LAT UWAZANE SA ZA NAJŁATWIEJSZT SWIEZY TOWAR
Fresowka wiem ze dziewczyny z rezerwy pojechaly więc niemasz co się martwić one pojechaly z pomorskiego
Fresowka w szczecinie mówili ze w tym roku wszystkie z rezwrwy jadą czekam już od grudnia i jeszcze troche to kozenie zapuszcze na tym fotelu.Pozdrawiam
Temat przeniesiony do archwium.
1591-1620 z 1857