praca huelva truskawki

Temat przeniesiony do archwium.
1771-1800 z 1857
Dozobaczenia! A jestem z Bytomia i byłam na rozmowie 12 w PT pozdrawiam
właśnie, może ma Pan możliwość dojścia i do naszego przewoźnika z Krakowa. Pozdrawiam
CZY firma Bruxo nadal informuję o wyjazdach ?czy już nie liczyc na ten poniedziałkowy wyjazd ?chodzi mi tu tutaj o Katowice.Jest już w koncu prawie 14,00.
witam wszystkich na forum.Na tej stronie znalazlam sie przypadkiem i bardzo mi sie podoba.Mam wielki sentyment do Hiszpanii,bo bylam na truskawkach w 2003 r....sledze wasze wypowiedzi i musze przyznac ,ze jak ja jechalam,nie mialam takich szczegolowych informacji, jak teraz wy macie.Bylo sie na rozmowie,a potem czekanie na telefon...ot tyle.Wyjazd mialam dopiero pod koniec marca,wiec dziewczyny nie ma sie co martwic,przyjdzie i nas was kolej.Gdyby nie to ,ze mam prace pewnie bym pojechala raz jeszcze,pomimo tego,ze do tej pory czasami odzywaja mi sie bole plecow,a nie naleze do delikatnych osob :) Tesknie bardzo.....za klimatem,atmosfera,zapachem i smakiem soczystych pomaranczy,eres muy guapa mowionym na kazdym kroku,ciasnymi uliczkami,oceanem.....ach,rozmarzylam sie :)) jedzcie dziewczyny i zapamietajcie to wszystko......saludos
Witam cały dzien siedze w domu i czekam pod dwoma telefonami...i cisza
nie dzwonia.Moze dowiemy sie czy juz wszystkie osoby zostały powiadomione na wyjazd poniedzailkowy.KIedy nastepny jest?
Chyba lepiej tam trzeba dzwonic najwyzej nikt nie odbierze.
Pozdrawiam
może zagląda na to forum ktoś kto ma możliwość zadzwonić do UP w Krakowie, i zapyta czy osoby ktore były na rozmowach 17 stycznia mają już nadane numery NIE i kiedy jest możliwość wyjazdu. Ja niestety nie mam numeru do tamtego urzędu i nie mam jak sie dowiedzieć a podobno oni dostają nasze numery i oni powinni tO wiedzieć. Mam już dosyć czekania ze spakowaną torbą i z telefonem przy uchu......
może zagląda na to forum ktoś kto ma możliwość zadzwonić do UP w Krakowie, i zapyta czy osoby ktore były na rozmowach 17 stycznia mają już nadane numery NIE i kiedy jest możliwość wyjazdu. Ja niestety nie mam numeru do tamtego urzędu i nie mam jak sie dowiedzieć a podobno oni dostają nasze numery i oni powinni tO wiedzieć. Mam już dosyć czekania ze spakowaną torbą i z telefonem przy uchu......
Ja jestem na litere L i dzwonili do mnie o 11.45 tak wiec pewnie jeszcze zadzownią. Do zobaczenia w Katowicach
Jestem z Sosnowca byłam 12 w piotrkowie i juz wiem ze bede jechała autobusem "B"
szkoda ze tylko katowice zostały poinformowane. małopolska też prosi o informacje. przewożnikiem ma być Panorama. pozdrawiam
A tak swoją doga to uważam ze to jest zdzierstwo pobierać od nas opłate za transport 55 zł wchodziłam na strone firmy która nas bedzie zawoziła do Wałbrzycha czy Świdnicy i bilet kosztuje 32 zł a nie 55 zł. iekawe kto sobie tyle wymyślił. Wkońcu wyjeżdżaja osoby bezrobotne to na niech przeciez trzeba pozarabiać
Oto nr do UP w Krakowie:(012)4300381.Dziewczyny z małopolski jak bedziecie cos wiedzieć napiszcie o tym na forum-prosze!
nikt nie odbiera. zapewne mają do 15 czynne. tak wiec dowiemy sie dopiero w poniedziałek.
witajcie, jestem z Sosnowca i do mnie też dzwonili w sprawie wyjazdu w poniedziałek, mam nazwisko na literę S - dużo dziewczyn jedzie? bo wiem że część zrezygnowała.
Ja mam na wczesniejsza litere nazwisko niz S i nikt nie dzwonił.Cały czekam na telefon.
jestem z katowic
siemka jestem z pomorskiego a dokladnie z kwidzyna czy ktos z pomorskiego juz rusza czy caly czas stoi to w miejsciu?
dziewczyny powiedzcie mi jeszcze czy jest tam gdzie wieszać pranie ??
są jakieś sznurki i spinacze czy trzeba sobie zabrać ze sobą.z góry dziekuje za odpowiedz
do ilona 1981: Malopolska ma nr do Panoramy na ulotkach rozdawanych na rekrutacji, warto tam zajrzec, sprzwdzic nr i zadzwonic. Pozdr
do mka13
dzwoniłam juz do Panoramy na numer z ulotki i tam kobieta powiedziała mi ze oni juz nie mają umów, ponieważ juz zostało niewiele osób i wszystkie te umowy zabrał Mario do Hiszpanii.powiedziała mi ze jak chce sie coś dowiedzieć to musze do niego zadzwonic do Hiszpanii. i tak mnie zbyła. powiedziała ze oni dowiadują sie kto kiedy ma jechać w w dniu kiedy dzwonią do dziewczyn.
prosze poinformowac jedna dziewczyne wiecej, ja otrzymalam dzisiaj wiad. tel. - i rezygnuje z wyjazdu w poniedzialek. dzieki. pozdr. i powodzenia. D.K.
nie mam pojecia kto wozi w krakowie.
i jak pania mozna tlumaczyc?? nie dzwonia to zadzwonimy i znowu mam y bledne kolo, tylko po co???
pnie z lodzi. sa nr NIE. teraz czekamy na listy z hiszpanii. bedziemy informowac, wiec prosze nie dzwoncie do nas.
Co do spinaczy i sznurka ,to wez sobie z domu.My miałysmy blisko las i tam sobie wieszałyśmy nasze pranko.Trzeba samemu cos kombinowac,no chyba że juz sa sznurki po dziewczynach z tamtego roku.Bedzie dobrze.Pozdrawiam wszystkie czekajace.
A CO Z DZIEWCZYNAMI Z GORLIC
HEJ !!!!!!!!!!!!!
WITAM !!!!!!!!
LIMANOWA SIE KłANIA .
CZY O NAS JUż COś WIADOMO????????
CZY MA PAN MOżLIWOSC SIE TEGO GDZIEś DOWIEDZIEć ????????????????
MąłOPOLSKA
Mam pytanie do dziewczyn,które były już na truskawkach w zeszłym roku.Chodzi o dziewczyny co należą pod Toruń.CZy w zeszłym roku też tak długo czekałyście na numery NIE i kiedy wyjeżdżałyście?Dużo dziewczyn teraz jedzie ale nie z Algi tylko z Bruxo.Czy oni o nas wszystkich zapomnieli,bo jak sie orientuję to ostatnio z Algi raczej nikt nie jechał.Zapowiada się tam w przyszłym tygodniu słoneczko więc pewnie truskaweczki będą dojrzewały a my tu czekamy.A tak mam chęć je już posmakować,mam nadzieję, że są tak slodkie jak u nas w Polsce. Jeśli może ktos wie czy mamy już numery,bo w środę jeszcze nie bylo, to niech napisze bo pewnie wiele dziewczyn jest ciekawa coś na ten temat. Pozdrawiam
czy moze cos juz wiadomo co z rezerwa ze slaska?
DO BRUXO !!!!! MAM PYTANIE DZISIAJ DO MNIE DZWONIONO I NIE MOGE WYJECHAC W PONIEDZIALEK BO NIE DAM RADY KIEDY MOGE SPODZIEWAC KOLEJNEGO WYJAZDU, WTEDY JUZ NA PEWNO WYJADE?????????
czy jeżeli chodzi o ten wyjazd poniedziałkowy z Katowic to wszystkie juz 102 osoby są poinformowane?w sobote to już chyba nie ma co liczyć na telefon?ja jestem z Katowic z listy rezerwowej i nikt do mnie nie zadzwonił.Czy kolejny wyjazd to również katowice ,reszta osób?to czekanie jest bezsensu.Byłam pewna że pojadę w poniedzialek i klops:-(bardzo proszę o odpowiedż.
Temat przeniesiony do archwium.
1771-1800 z 1857