praca huelva truskawki

Temat przeniesiony do archwium.
1741-1770 z 1857
aha mam pytanie jestesmy 5 z jednego miasta jaka jest szanasa ze pojedziemy razem tzn jednym autokarem
o kolezanka ania mnie uprzedila dokladnie chodzi o nabod w gdansku ktory sie odbyl II lutego
od której godziny zaczynacie Państwo powiadamiac o wyjezdzie?i do której?
mka 13 dziekuje za info i sorki za zamieszanie aaaaa mam juz dosc jeszcze ta alga grrrrrrrrr buuuuuuuuu
do bruxo 1: Trójmiasto - nabór w Gdańsku- 2-3.02., pomorskie+zachodniopom., Freshuelva....pozdr
od 9 do skutku, im wiecej telefonow do nas, tym mniej telefonow my mozemy wykonac.
Oczywiście mam pytanie do Pana. A mianowicie czy wozicie dziewczyny do jakiejś konkretnej miejscowości-jeśli tak to do jakiej?
panie jadado huelvy i okolic. my wieziemy d Lyionu, dalej hiszpanski przewoznik. potem odbieraja panie pracodawcy
do bruxo: moze warto zainwestowac w nowy telefon ;), pozdr
do ania-pomorze
ja tez bylam 2 w Gdansku, wczesniej dzwonilam do wup i powiedziali ze to przewoznik wie wszystko oni nie posrednicza tydzien temu dzwonilam do Algi mowil ze nic jeszcze nie ma jak sie to rozwija to nie wiem teraz nie dzwonilam bo troche cierpliwosci mi brak czeka na tefelon, jak reszta.Pozdrawiam, tez z Pomorza
jesli chodzi o nabor w gdansku, to my si etymi osobami nei zajmujemy. to inny przewoznik, ale nie wiem jaki
Dziękuję bardzo za informacje.
Do Toli66 cześć widze że jesteśmy z tego samego ha naboru bo ja czekam od 9 grudnia w szczecinie nam powiedzieli że wyjazdy będą od 10 stycznia a tu już marzec a ja dalej siedze w domu i czekam na ten telefon jak na zbawienie.I jak dzwonie do Algi to ta babeczka już chyba ma nas dosyć bo już jest niemila ale powiedzialam jej ze jak by ona czekala na telefon tak jak my to też by tak się niecierpliwila!!!!
do k.ola: WUP dostaje z ambasady nr NIE, wpisuej je do kontraktow i wyslya do przewoznika, ktkory czeka na info ze stowarzyszenia ile dziewczyn ma przyjechac do Hiszpanii. Tak wiec wszystkie informacje na temat wyjazdow ma przewoznik i na telefon od niego trzeba czekac. Jezeli alga nic nie wie tzn. ze nie nadeszly nr NIE, to wszystko. Pozdr
Kurcze jakie to wszystko pokręcone.Każdy mówi co innego.U nas pewna kobietka z UP powiedziała,że już dwie tury pojechały z łódzkiego.A tu na forum pewien gościu pisze zupełnie co innego.Sorki ale nie wiem o co tu chodzi??????Po prostu trzeba czekać i tyle.Ja też denerwuje się już tym wszystkim bo nic nie wiadomo.....
do gggggg12: Nie zapominaj, ze sa dziewczyny, ktore wyjezdzaja do Hiszpanii na kontrakt imienny (a wiec kolejny raz) i te z naboru. W przypadku dziwczyn z rekrutacji w PT, nie bylo zadnych wyjazdow bo nie nadeszly nr NIE; mogly natomiast wyjechac dziwczyny na kontrakt imienny (najprawdop. z innego stowaryszenia; w tym roku rekrutacja w PT i Olsztynie dla hiszp. stow. Asaja Huelva). Pozdr i cierpliwosci,
do Asikaaa: Freshuelva, pozdr
byc moze pojechaly, ale inny nabor, inny przewoznik, inne stowarzyszenie.
goska chyba ze ty bedziesz dzwonic?? albo podam do ciebie?? co ty na to??:)
;)
Oki. już rozumiem.
do bruxo - jak mam taka mala prosbe jak Panstwo cos bedziecie wiedziec o rezerwie ze slaska prosze cos tutaj wpisac :))))
a Was dziewczynki prosze nie dzwonmy do przewoznikow dajmy im pracowac a oni na pewno o nas niezapomna i szybciej nas powiadomia :))
aha wczoraj rozmawialam z hiszpania dziewczyny nie maja jeszcze duzo pracy pracuja 3-4 dni w tygodniu malo jest miejsc gdzie pracuja codziennie to tak jak Wam mowilam najlepiej wyjechac ok 15 marca i troszke nam zostalo do tego 15 wtedy zaczniecie zarabiac pieniazki
a dziewczyna ktore juz wyjezdzaja zycze wszystkiego najlepszego, nie za duzego zbioru takiego w sam raz (bo jak jest duzy zbior to truskawka jest tania i im sie nie oplaca zbior) duzo nadgodzin, poznania fajnych ludzi ,dobrego i zyczliwego szefa i wspollokatorek ludzkich
papatki i do zobaczenia w hiszpanii :))))
A o jaka gosie chodziło??
DO dziewczyn z Pomorza!
MY jescze troche poczekamy!
dzies kolezanka dzwonila do UP i powiedzieli ze wyjazd prawdopodobnie dopiero polowa Marca, Sylwia Pozdrawiam!!
czy ma pan możliwość dowiedzenia sie czegoś o dziewczynach z up w krakowie ???
własnie do mnie dzwonili wyjezdzam w poniedzialek z katowic
A na jaką litere masz nazwisko??
mam nazwisko na litere J
Dzięki ja mam na litere L to pewnie pojedziemy razem. Do zobaczenia w katowicach albo na miejscu.
z jakiego miasteczka jesteś?
Temat przeniesiony do archwium.
1741-1770 z 1857