praca huelva truskawki

Temat przeniesiony do archwium.
1681-1710 z 1857
na kiedy planowany jest kolejny wyjazd jeżeli chodzi o Katowice?bo przecież w poniedziałek wyjezdzają 102 osoby a nas ma być ok.200.
Do k.ola
Bilet trzeba zarezerwować wcześniej. Ja zarezerwuję zanim wyjadę z Polski. Rezerwując z dużym wyprzedzeniem masz taniej. Na lotnisko dojadę autobusem. Fresówka pisała, że są tam dobre połączenia.
Do k.ola
Pytałam wczoraj fresówkę czy można wrócić kilka dni wcześniej. Powiedziała, że można. Ja zarezerwuję bilet na 02.06. Mam nadzieję, że zbiory nie będą trwały krócej.
jutro jedzie 30 kilka osob, poniedzialek ok 102, w sumie jest 161 umow podpisanych, a reszta to rezerwa, ktora ma nie podpisane umowy. krakow i czestochowa tak, jezeli byly panie na naborze w piotrkowie trybunalskim
To jeszcze jedno mam do Was pytanie???????????????
czy promem mozna sie dostac na Majorke?
bo pewnie jest tanszy niż lot samolotem
a moze nam Pan powiedziec bo z tego co Pan pisze to do wyjazdu zostanie tylko rezerwa te 46 osob to jak to pozneij sie odbywa czy Panstwo dostajecie liste z madrytu kto ma jechac i wtedy dzwonicie a my podpisujemy kontrakty w autobusie czy umowy przechodza przez wup my je podpisujemy i wtedy dopiero organizowany jest wyjazd i jaki to jest mneij wiecej okres? tydzien ,dwa a moze i miesiac???
dziekuje za odpowiedz
Mam do Pana pytanie?czy jeżeli się okaze że dostanę jutro telefon w sprawie wyjazdu i odmówię ( powazny powód)to czy mam nadzieję jechac w kolejnym terminie?i jakim ?jestem z Katowic.:-(prosze o odpowiedż.Z góry bardzo dziekuję .
do nasa!
to moze razem pojedziemy bo ja tez bylam w Gdansku ale 2 II jak alfabetycznie to ja jestem na K. a ty?
Witam!
Czy mógłby Pan napisać w jakie dni tygodnia są wyjazdy dla kobiet z kontraktami imiennymi?
Fajnie, że się Pan zdecydował na udzielanie odpowiedzi na nasze pytania. Przynajmniej o te kilka osób mniej będzie dzwonić, bo zawsze można zapytać na forum.
Serdecznie pozdrwiam :)
no hej - to strasznie daleko. Mysłałam,że z z małopolski, bo u nas też mówili, że to potrwa max 3 tygodnie a też czekamy od 17 stycznia. Papatki
co do osob z rezerwy, nie wiemy jak to zalatwiaja WUPy, ale jezeli ktos rezygnuje z listy podstawowej panie z rezerwy sa wpisywane na ich miejsce. dla pozostalej rezerwy umowy albo beda panie podpisywac przy autobusie, albo w UP w katowicach. rezerwa ma dostac umowy na pewno. wszystko zalezy od Hiszpanii kiedy je przesla. my nie mamy na to zadnego wplywu. informowac bedziemyna pewno my
nie ma regularnosci dni kiedy sa wyjazdy. wszystko zalezy od tego kiedy przyjdzie lista z asaja. tak jak i panie my musimy sie dostosowac do niej. jezeli szef zlozyl zapotrzebowanie w asaja my dostaniemy informacje i wtedy panie sa informowane telefonicznie.
jezeli panie nie pojada wyznaczonym autobusem, to wtedy moga panie jechac tylko i wylacznie jak bedzie wolne miejsce w innym, ale kiedy i z kad, nie wiemy. wszystko zalezy od tego czy sa wolne miejsca w autobusach. pierwszenstwo maja te panie, ktore sa na liscie z hiszpanii.
ja jade za 3 ok 3 tyg do hiszpani jade z dziewczynami co goscie tam robia tosamo co dziewczyny czy maja inne zajecia
Jak fajnie ze macie tego milego pana co wam na wszystkie pytania odpowiada!Ja jade z Algą i nikt tu niechce wejść i poczytac sobie.
POWROT SAMOLOTEM !!!!!!!!!!!!!!!
moze jeszcze kilka informacji co do powrotu tak jak pisalam pracodawcy nie robia problemow oni tylko pytaja czy rezerwowac autobus czy nie w koncu nie wszystkie musimy wracac
jezeli bedziemy mialy lot przed zakonceniem sezonu to raczej tez nie bedzie robil poblemow sezon przewaznie konczy sie miedzy 10-20 czerwca czyli juz od 1 czerwca mozemy sobie zobic taka rezerwacje
problem jest jezeli zakonczy sie wczesniej zbior wtedy szef nie pozwoli nam zostac samej na campo no chyba ze bedzie nas z 5 osob to wtedy raczej sie zgodzi ale jezeli bedziemy same to nie iwtedy musimy poszukac jakiegos noclegu z tym tez nie bedzie klopotow bo prawie w kazdej miejscowosci jest maly niedrogi hotelik
z tego co sie orientuje to najlepiej jest jechac do malagi stamtad mamy bezposrednie polaczenie do warszawy i krakowa (centralwings oferuje np. 05.[tel]euro mozna ze saoba miec 25 kg bagazu oraz 5 kg podrecznego to tak jak w autobusie za kazdy 1 kg nadbagazu pobieraja 3 euro) mozemy tez leciec liniami hiszpanskimi aireuropa i wtedy do wawy koszt jakies 500 zl ale z przesiadka w madrycie ) do malagi mysle ze latwo dojedziemy z huelvy sa polaczenia autobusowe
jezeli bedziecie miec super dobrego szefa to mysle ze moze was zawiesc na lotnisko ale takich szefow jest niewiele
Dziewczyny z Katowic napizcie jak dostanie telefon w sprawie wyjazdu na poniedziałek.Ja cały czas czekam pod telefonem :-)
i zaczne wreszcie cos przygotowywac na wyjazd .
Ciesze sie ze mamy informacje z firmy przewozowej :-)Pozdrawiam wszystkich i zycze miłego dnia ;-)
znalazlam jeszcze skyeuropa i np. 06.06 caly koszt to 45 euro tylko ze wylot z barcelony
postaram sie Wam poszukac jakie sa polaczenia z huelvy do barcelony jezeli w ogole sa
do Agi- ja tez jade z algą- napisałam maila z prosba o pewne info , nawet nie raczyli odpowiedziec a ty chcesz żeby zainteresowali sie forum ? bez szans w myśl przysłowia "jaki pan taki kram" - trzymaj sie ciepło :-)))
czy byłby Pan tak miły i odpowiedział mi jeszcze na pytanko?o której godzinie sa te poniedziałkowe dwa wyjazdy?
Dziękuję bardzo fresówka. Mam nadzieję, że spotkam w Hiszpanii więcej takich miłych i pomocnych osób jak Ty.
hej
truskawkowe pozdrowienia z hiszpanskiego Tariqiejo.DZIEWCZYNY NIE MA CO TU SIE SPIESZYC NIE MA JESZCZE PRACY,NACIESZCIE SIE POLSKA.miłego dnia
Czy ktoś może jest na forum z łódzkiego.Ja byłam na rozmowie 12 stycznia w Piotrkowie Tryb.Czekam i czekam jak wszyscy!!!Może jest jakaś osoba co wie czy ktoś już wyjechał z tego województwa.U nas w UP są jeszcze nabory do Hiszpani - tj. w Opocznie.Plis niech się ktoś odezwie!!!!!!
podobno dobre jest połaczenie lotnicze z Faro i blisko od Huelvy tylko 100 kl bilet 108e
a gdzie laduje :-) pytam powaznie
Hej! ja tez bylam na naborze w Piotrkowie (tez łodzkie...) ale nic nie wiem na ten temat, moze sympatyczny pan z Bruxo nam cos podpowie.....:-)
Hej! ja tez bylam na naborze w Piotrkowie (tez łodzkie...) ale nic nie wiem na ten temat, moze sympatyczny pan z Bruxo nam cos podpowie.....:-)
dobry pomysł z tą wczesniejszą rezerwacją -ewayamaha daj znac jak bedziesz wiedziała cos więcej o tym połączeniu
na wszystkich stronach o lotach wybrac połaczenie Faro-Warszawa i tam wszystko jest....
Temat przeniesiony do archwium.
1681-1710 z 1857