praca huelva truskawki 3

Temat przeniesiony do archwium.
451-480 z 2830
A FRESÓWKA TEZ PRACUJE NA SWÓJ PLUSIK W NIEBIE ZA TO CO ZROBILA DZIECKU .PAMIETAJ LEPIEJ JEST POMÓC NIZ PROSIC O POMOC.DOBRZE ZE ONA AKURAT CHCE.
stac Cie a zone wysylasz na truskawki ........................
Tyle w Tobie zalu ze wszyscy jak przeczytaja to powiedza ze niezle rogi Ci zona pprzyprawila i pewnie blagales ja o powrot
oj czlowieku preczytaj swoje posty przecza wszystkiemu co piszesz zone wysyla mimo ze stac go jechac z coreczka no niezly jestes
zona pojechala bo jestes bezrobotnym i wlasnie dlatego pojechala a Ty za nia bo poznala fajnego goscia i blagales ja o powrot
zalosny jestes
rany co za cybal mialam juz nie pisac ale nie moge
ciesz sie ze Twoja zona trafila dobrze , wiesz gdzie trafiaja dziewczyny nie placa im sa ponizane a fresowka od samego poczatku z tym walczyla , dzieki niej mamy nadgodziny platne dawniej tak nie bylo to ona jezdzila z korporacji do korporacji walczyla zeby bylo lepiej zebysmy byly traktowane jak ludzie. Bloto bedzie zawsze truskawki musza byc nawadniane nie ma mozliwosci zeby nie bylo blota.
czlwoieku jak Ty piszesz o Bogu a takie masz slownictwo ............. mysle to wlasnie ty bedziesz rozliczony z tego co piszesz o dziewczynie ktorej nie znasz a my ja znamy i dlatego ja bronie bo gdyby byla zla nic bym nie pisala. Ale ona musiala mi pomoc bo mialam strasznego szefa i za to bede jej wdzieczna do konca zycia
I do panów pamietajcie szanujcie swoje zony i o nic nie pytajcie
TWOJ CYTAT DUZO WSZYSTKIM POWIE to bardzo wazne bo wlasnie wy faceci tego nie rozumiecie Ty pewnie dopiero zrozumiales jak traciles zone
do goscia aaaaaaaaaaaa
Nie denerwuj sie, nie warto, sama chcialam porozmawiac z tajemniczym wwwww no ale coż dla mnie ta osoba nie warta jest rozmowy i Tobie radze to samo. A wwww wspołczuje ze spotkalo go to co spotkało, bo tez uwazam że jego zachowanie to zdrada zony w Hiszpanii.
pozdrawiam
[gg]
WIDZISZ JA SWOJE A TY SWOJE JA NIE SADZE ZEBYM NOSIL ROGI .POJECHALEM Z ZONA BO STAC MNIE NA TO A JESZCZE TROCHE TO CIE KUPIE . A TY TAKA MADRA JESTES HISZPANECZKO TO MI POWIEDZ CZY W POLSCE TEZ BYS ROBILA TO CO ROBISZ W HISZPANII ?TU BYS POWIEDZIALA ZE NIE JESTEM TEGO PEWNY BO TU BYS MIALA SWÓJ HONOR TAM JUZ GO NIE MASZ CHYBA NIGDY GO NIE MIALAS .A ZONA POJECHALA CHOCIAZ DOBRZE ZARABIAM TAK BO MA AMBICJE I TEZ CHCE ZAROBIC PARE ZLOTY CHOCIAZ JEJ NIE WYLICZAM A TO O ZONACH TO PISZE DO INNYCH BO MAM KOLEGE KTÓREMU ZONA PRZYPRAWILA ROGI I ZYGAC MI SIE CHCE JAK NA NIEGO PATRZE TO JUZ NIE FACET TO ZWYKLA CIPA.I JESZCZE JEDNO ODPIERDOL SIE OD MOJEJ ZONY BO JAK SAMA PRZTPRAWILAS MEZOWI ROGI TO NIE OZNACZA ZE TAK ROBIA WSZYSTKIE NIE WRZUCAJ WSZYSTKICH DO JEDNEGO WORA SZCZEGÓLNIE DO TEGO W KTÓRYM TY SIEDZISZ.
Ty jestes cipa facet..... a nie Twoj kolega zarabiasz kupe kasy a zona ma ambicje zapierdalac w błocie załosny jestes
napisze w duzym streszczeniu,wreszcie znalazl sie Ktos,kto napisal pare slow prawdy ,o tym jak niestety rzeczywiscie sie ma sprawa z polkami i ich praca w Andaluzji,bylam 4 sezony w rejnie huelvy i z przykroscia musze potwierdzic slowa wwww,pisze z przykroscia ,gdyz widzialam ,to o czym pisze kolega i rozumiem jego gorycz,Sa sytuacje ekstremalne np.polki wegetujace tudziez doslownie na ulicy,duzo moznazby pisac...,sa przypadki dziewczyn,ktorym sie"udalo"odnalezc w tym swiecie jak sadza......pozdrawiam wszystkich ,ciao.
MA AMBICJE ZEBYS WIEDZIALA GLUPIA WEDLUG MNIE ALE MA .CHCIAL JECHAC POJECHALA JEJ SPRAWA . NIE MOJA WINA ZE POWIEDZIALA ZE CHCE KUPIC MEBLE DO POKOJU SAMA JA NIE WYMAGALEM CO INNEGO TY ZAPIERDALASZ BO MUSISZ I CIE TO BOLI.NIE MOZESZ UWIERZYC ZE KTOS MA AMBICJE BO NIE PRACOWAL W POLSCE I TERAZ CHCE NADROBIC CHOCIAZ NIKT NIE WYMAGA.I NIE PISZCZIE O ZDRADACH TEGO NIE ROZUMIEM PRZECIEZ ZADNA Z WAS NIE ZDRADZA TAK MÓWICIE WIEC PO CO TEN TEMAT.
Ja naskoczylam na wwwww bo obraza kogos kto duzo zrobil dla Polek w huelva i twierdze ze komu jak komu ale fresowce nalezalo sie to od zycia zeby byc szczeslwia w Hiszpanii, mysle ze gdyby znał jej cała historie to przeprosiłby ja za pewne niesprawiedliwe słowa w stosunku do niej , albo i nie bo facetom ciężko przyznac sie do błędow, a w tym przypadku wwww popełnił
SLUCHAJ ROZUMIEM FRESÓWKE BO W POLSCE BYLO TAK I TAK.WIEC DLACZEGO NIE ZOSTALA W POLSCE I NIE POZWOLILA DZIECKU SAMODZIELNIE PODJAC DECYZJI W WIEKU DOROSLYM CZY CHCE POJECHAC CZY NIE?TYLKO WYBRALO ZA NIA CZY ROZUMIESZ BARANIE ZE TO DZIECKO POSWIECILO SIE DLA NIEJ.NIE WARTY JESTEM ROZMOWY MOZE I TAK BO NIE BOJE SIE POWIEDZIEC PRAWDY?A TY TKWIJ W TYM SWOIM HISZPANSKIM SZCESCIU POWODZENIA ODEZWIJ SIE DO MNIE ZA DZIESIEC LAT JAK MLODOSC PRZEMINIE HISZPANECZKO.
wwwwwwww,a mozna wiedziec,czym sie zajmujesz,ze masz takie duze zarobki?a zona to niby takie"wakacje"sobie zrobila,moze chciala sie przekonac jaki jest trud takiej ciezkiej pracy i zdobyc szacunek dla pieniadza.....no rozne sa powody ,nie wszyscy jada tam bo ich zmusza akurat sytuacja materialna,to fakt.niektore jada po przygode zycia, innesprzedaja mieszkania,stawiaja wszystko na jedna karte.
Zawsze czytałem nigdy sie nie wypowiadałem. Moja zona rownież w tym roku była na truskawkach, zle trafiła , szef okropny , nie płacil pomogła im fresowka. Dziękowałem jej w @ że pomogła mojej zonie, dzwoniła do mnie i mówiła zebym sie nie martwił bo żona już jest w innym miejscu.
W tej chwili zona moja jest na plancie pisze z jej nicku bo sam nie wiem jak tu pisać :))))
Mysle ze fresowka zrobiłaby najwieksza krzywde dziecku czekając az w wieku np. 18 lat powie mamo chce byc z Tobą. Dziewczyna była w Polsce sama , nie miala faceta a tutaj spotkała i co ma byc nieszczesliwa w Polsce.?? Mysle ze córka jej kiedys podziekuje bo widzi mame kochana, usmiechnietą i szczesliwą a w Polsce widziałaby pewnie smutna.
Przepraszam Cie fresowka ze wypowiadam sie , bo mysle ze nikt nie ma prawa pisać na twoj temat bo to Twoje zycie
maciek od ani z gliwic
Jest bezrobotny ..... jezdzisz 4 lata i widziałas dziewczyny które pracuja a w domu maja pieniądze ????
albo sa biedne i zarabiaja na chleb
albo chca sie wyrwac od męża
albo chca poszalec z innymi
jezeli wwwwwww pisze ze zona miala ambicje to pewnie chciala zaszaleć , wyrwac sie z domu, ja mając takiego męża tak bym zrobiła
TY NIE ROZUMIESZ albo zrozumiałes i teraz cięzko Ci to napisac . Miala z dzieckiem byc w Polsce w biedzie ?????? czy wybrac dobre zycie w hiszpanii??? Przeciez sa razem , kochaja sie co chciec wiecej................
To Twoja zona tez jest straszna egositka, zostawila córeczke a sama z ambicji pojechala zbierac truskawki na polu w błocie......
To dopiero Twoja zona bedzie sie musiala rozliczyc
Dajcie spokój niech to forum nie bedzie smietniskiem jakiś wyładowan bez sensu to wszystko.
WWWWW ma takie zdanie o mnie ktos sie z tym nie zgadza no cóz ,bez sensu sie kłócic kto ma racje.
Ja wybrałam tak żeby moja coreczka nigdy już nie poczuła sie tak jak kiedys , że prosiła o danonka a ja na niego nie miałam pieniedzy . Teraz wiem ze nic jej nie zabraknie, widze jaka jest szczesliwa i to jest dla mnie najwazniejsze.
A wwww zycze zeby nigdy nie musiał wybierac dziecko a polska i rodzice to ciężki wybór i zawsze zostanie Ci ta swiadomość ze może mogłes inaczej wybrać.
pozdrawiam
Masz cierpliwość :))))))
Moja Ania jest w Palos , pojechała na plante , dzwoniła ze ciężko jest ale wytrzyma.Szef zaprosił tylko 5 dziewczyn i sa podobno Rumunki tez 5 osob. Moze znajdziesz chwilke i odwiedzisz ja :))))
Taka już jestem , a wwww pisząc takie rzeczy i wyrażajac sie w ten sposób sam wystawia sobie świadectwo. Ktos o jego pokroju nie jest wart zebym prowdziła z nim rozmowe.
Macku ! pisałam na forum ze planta to ciężka praca , ale wiem ze niektorzy nie maja wyjścia :((
Postaram sie odwiedzić dziewczyny,zobaczyc jak im sie pracuje :))))
wwwww Twoj tok myslenia nie jest nie do przyjecia...
JA WEDLUG WAS JESTEM BEZROBOTNY?WLASNIE ODPRAWILEM KIEROWCÓW BO POJECHALI W TRASY WIEC LUBIE TE BEZROBOCIE.NIE ROZUMIEM TYLKO WASZYCH WYPOWIEDZI NA FORUM WSZYSTKIE PISZECIE ZE TAM JEST TYLKO CIEZKA PRACA A TU KTOS MI PISZE ZE ZONA POJECHALA TAM ZASZALEC O CZYM WY MÓWICIE?A CO DO FRESÓWKI NAJPIERW ZNALAZLA SOBIE FACETA A POTEM SCIAGNELA DZIECKO WASZE ZDANIE MOJE JEST INNE ALE TO JUZ CHYBA MOJA SPRAWA.A NAPRAWDE DUZO SZCZESCIA ZYCZE TYM DZIEWCZYNOM KTÓRE ZADAJA SIE Z FACETAMI TAM MIESZKAJACYMI .WASZE PRZEKONANIE ZE ONI SA DOBRZY ZYCZLIWI.JEDNO WAM POWIEM NIE ZNAM FACETA KTÓRY BY NIE CHCIAL DUPY.GLUPI PODCHODZI I MÓWI DO KOBIETY JAKA JEST LADNA JEZELI KOBIETA JEST GLUPIA TO SIE NA TO BIERZE O TAKICH NIE MÓWIE BO TO TEPE LBY.A MADRY ZROBI TAK DROGIE PANIE ANI RAZU WAS NIE DOTKNIE BEDZIE Z WAMI TYLKO ROZMAWIAL I ZARTOWAL AZ ZDOBEDZIE WASZE ZAUFANIE TAK POTEM ZARTY ZACZNA SIE CORAZ BARDZIEJ SMIALE ALE PAMIETAJCIE ON NIGDY WAS NIE DOTKNIE ZAWSZE BEDZIE WAM POMAGAL BEDZIE PO PROSTU ROBIL TAK ZEBYSCIE SAME NA NIEGO WLAZLY LECZ GDY DOJDZIE CO DO POWAZNIEJSZYCH DECYZJI USLYSZYCIE OD NIEGO ZE MÓWILEM CI ZE JESTES MOJA KOLEZANKA CHCIALAS SEXU WIEC I JA CHCIALEM ONI NIE ROBIA TAK JAK POLACY ZE OD RAZU CHCA D...... ONI SA INTELIGENTNI ALE WY TEGO NIE WIDZICIE I WIERZYCIE W TO ZE WSZYSTKO JEST ZA DARMO DO CZASU DROGIE PANIE ZA PARE LATEK NIE JEDNA Z WAS SIE OBUDZI A WTEDY BEDZIE JUZ ZA PÓZNO BO ZA BLEDY TRZEBA PLACIC.
daj spokój człowieku ..... a jaki Ty jestes ? wysyłasz zone do takiej ciężkiej pracy bo ma ambicje??? a ona co tez zostawiła dziecko ale z niej egositka
fresowka z tym facetem jest 3 lata , 2 lata o nia walczyl bo dość miala polskich debili (czytaj o sobie), 3 lata jezdzil do niej do Polski dlatego przestan bo nie wiesz jak jest , znam bardzo dobrze jej historie , dlatego ja bronie , bo ona jest za grzeczna i za inteligentna do takiego zera jak Ty dlatego pewnie nie gada z Toba
JA ZERO? O CORAZ MOCNIEJ IDZIE.ZNAM DZIEWCZYNE KTÓRA BYLA Z WLOCHEM TRZY LATA JEST PANNA DO DZIS PRZYJEZDZAL DO NIEJ DO POLSKI MIESZKALA Z NIM WE WLOSZECH WSZYSTKIE SWIETA SPEDZALI RAZEM ALE GDY DOWIEDZIAL SIE ZE JEST W CIAZY DOSTALA PO LBIE I JUZ JEST Z DZIECKIEM W POLSCE OD 7 LAT . NIE WIEM MOZE WLASNIE FRESÓWCE SIE UDALO CZEGO JEJ ZYCZE ALE WIELE Z WAS WRÓCI POPAZONYCH TEGO JESTEM PEWNY JUZ NIE JEDNA TAKĄ WIDZIALEM.ALE WY NIE MOZECIE W TO UWIERZYC ODPOWIADA WAM TE HISZPANSKIE NIBY SZCZESCIE WIEC NIECH KAZDA KTÓRA SOBIE ZNALAZLA FACETA TAM SPRÓBUJE BYC BEZ PRACY TAK MINIMUM Z ROK NAJSZYBCIEJ SIE PRZEKONA .ALE NIE PRZEJMUJCIE SIE DZIEWCZYNY Z TEGO CO CZYTALEM JEST NABÓR WIEC W STYCZNIU POJEDZIE TAM NOWA PARTIA DZIEWCZYN PO HISZPANSKIE SZCZESCIE I TE STARSZE BEDA ZAMIENIANE NA NOWSZE EKSPONATY. A CO DO ZONY DZWONILA I POWIEDZIALA ZE JEST TAM JUZ OSTATNI RAZ .CZASAMI KTOS MUSI OD ZYCIA DOSTAC KOPA W DUPE ZEBY COS ZROZUMIEC.ZYCIE TO NIE BAJKA POZDRAWIAM.
I JESZCZE JEDNO ANI RAZU ZONIE NIE POWIEDZIALEM ZE MA TAM JECHAC SAMA POJECHALA JEJ ZYCIE JEJ SPRAWA WIDZE ZE NIEKTÓRE Z WAS TEGO NIE ROZUMIEJA.JAKO MĄZ NIE MAM PRAWA JEJ ZABRONIC NIE JESTEM JEJ WLASCICIELEM TYLKO RAZEM IDZIEMY PRZEZ ZYCIE BO NA TYM POLEGA MALZENSTWO.ALE WIDZE ZE TU WIELE OSÓB TEGO NIE ROZUMIE. NIE POCHWALAM TEGO ZE ZOSTAWILA CÓRECZKE ALE TO JEJ TESKNOTA I JEJ WYBÓR I JEJ SUMIENIE.
wwwwwww na miejscu Twojej zony juz dawno zaczelabym sie zastanowiac czy zyc z takim cymbalem ograniczonym,wulgarnym, ktory nawet nie potrafi sie sensownie wypowiedziec.Znalazl sie (......) do oceniania czyjejs decyzji i czyjegos zycia.Pozdrawiam serdecznie fresowke!
I JESZCZE DO PIOTRA Z GLIWIC PRAWDZIWY PRZYKLAD MEZA I OJCA .TY NIE MASZ PISAC NA FORUM DO FRESÓWKI ZE ANI JEST CIEZKO TYLKO MASZ ZROBIC TAK ZEBY ANIA TAM NIE POJECHALA WEZ DWA ETATY RUSZ GLOWA A NIE SIEDZISZ W DOMU I NARZEKASZ BO CIPA Z CIEBIE A NIE FACET.ANIA POJEDZIE RAZ ,DRUGI,TRZECI A POTEM STWIERDZI CO JA MAM ZA MEZA SIEDZI W DOMU A JA NAGINAM I ZMIENI CIE NA INNEGO TYLKO WTEDY NIE PISZ DO FRESÓWKI ZEBY CI POMOGLA BO ONA JEST KOBIETA I POPRZE KOBIETE .A DO PAN ILE WAS JEST TAM TAKICH KTÓRE MAJĄ NORMALNE MALZENSTWO SAME PO ROZWODACH LUB MAZ BIJE I PIJE I NAMAWIACIE KAZDA NOWA DO TAKIEGO ZYCIA JAK WASZE BO POTRZEBNA WAM KOLEZANKA DO ZABAWY.A KIEDY POWIE ZE JUZ NIE CHCE JECHAC KONCZA SIE TELEFONY I ZNAJOMOSC .TO POLSKA WLASNIE WASZA ZAZDROSC ZE KTOS MA JESZCZE NORMALNA RODZINE A WY JUZ NIE BO ZLE WYBRALYSCIE POZDRAWIAM.
brawo Kolego!!!niech sie w koncu otworza co niektorym oczy,piszesz z grubej rury co jest ,a nie sciemniasz,tak trymac.A"propo fresowki to jest ewenement na wielka skale,ze polka polce tam pomoze i jakos nie bardzo chce mi sie w ta zupelnie bezinteresowna pomoc wierzyc,za duzo tam widzialam i zawisci jedna do drugiej,aczkolwiek nie uogolniam wszystkich.pa!
DO MALENA WIDZISZ MOZE NIEZBYT LADNIE SIE ODZYWAM FAKT SORRY.ALE WIEM ZE TAKIE JAK TY MNIE NIE POPRA NIE SPODZIEWAM SIE TEGO.DUZO Z WAS TAM JEDZIE BO TO HISZPANIA DALEKO DAM DUPCI I NIKT SIE NIE DOWIE KOLEZANKO CZASY SIE ZMIENIAJA CORAZ WIECEJ POLAKÓW WYJEZDZA DO HISZPANII I NIE DLUGO BEDZIE TAK JAK W BELGII WSZYSTKO BEDZIE WIADOMO I WYJDZIE WTEDY SZYDLO Z WORKA . A BOLI CIE JESZCZE ZE SMIALEM SIE ODEZWAC I POWIEDZIEC PRAWDE NORMALKA BO KTO CHCE ZEBY MAZ SIE DOWIEDZIAL ZE PRZYPRAWIONO MU ROGI DZWONICIE DO DOMU TYLKO WTEDY I JESTESCIE ZYCZLIWE MÓWIAC ONA PANA ZDRADZA JAK KTÓRAS NIE CHCE ZYC TAK JAK WY WIEM BO DO MNIE JUZ TEZ DZWONILYSCIE.I TAKA JEST WASZA BABSKA SOLIDARNOSC WYDYMAC SIE I WRÓCIC (NIE MÓWIE O WSZYSTKICH).A POTEM ZYC ZE JA NIBY POKRZYWDZONA .CZEMU NIE UMIECIE TU W POLSCE FACETOWI POWIEDZIEC W OCZY SPIEPRZAJ BO KRZYWDZISZ MNIE I DZIECKO BRAK ODWAGI?LEPIEJ PROZE I DO DOMU A KOLEZANKI SIE CIESZA NIECH MA ZA SWOJE .FACECI TAK NIE ROBIA JAK COS IM W ZONIE NIE PASUJE TO JEJ MÓWIĄ PROSTO W OCZY BO FACET SAM SOBIE PORADZI A KOBIETA ZAWSZE MUSI MIEC KOGOS ZA PLECAMI ZEBY BYC ODWAZNA .I TO NAS WLASNIE RÓZNI.
I NA KONIEC COS JESZCZE WRACACIE TU I OPOWIADACIE PIEKNE PALMY PIEKNY KRAJ ZGHADZA SIE WIDOKOWO PIEKNY ALE WIDZIALEM CO POLKI JEDZA I JAK ZYJA ALE DLA WAS JEST NAJWAZNIEJSZE ZE TO W HISZPANII ZE MOZNA BLYSNAC PRZED BEZROBOTNA SĄSIADKA BO PIENIADZE KTÓRE TAM ZARABIACIE SA MALE A GDYBY PRZYSZLO SIE WAM ZAPLACIC ZA MIESZKANIE TO NIC BY WAM NIE ZOSTALO DLATEGO CO NIEKTÓRE SPI TAM W DOMU Z GRZYBEM NA SCIANIE I TAM SIE BOJA ODEZWAC BO NIE DA KONTRAKTU NA PRZYSZLY ROK I NIE BEDZIE MOZNA POTANCZYC A W DOMU PIELUCHY GARY I TROJE PLACZACYCH DZIECI .TAKIE JESTESCIE HISZPANECZKI I NIE SPODZIEWAM SIE LAURÓW ZA SWOJE WYPOWIEDZI A KIEDYS KTOS POROBI PARE ZDJEC I ZAMIESCI JE NA JAKIEJS STRONIE I CZAR PRYSNIE A WTEDY DZIECI PODZIEKUJĄ.
I NA KONIEC COS JESZCZE WRACACIE TU I OPOWIADACIE PIEKNE PALMY PIEKNY KRAJ ZGHADZA SIE WIDOKOWO PIEKNY ALE WIDZIALEM CO POLKI JEDZA I JAK ZYJA ALE DLA WAS JEST NAJWAZNIEJSZE ZE TO W HISZPANII ZE MOZNA BLYSNAC PRZED BEZROBOTNA SĄSIADKA BO PIENIADZE KTÓRE TAM ZARABIACIE SA MALE A GDYBY PRZYSZLO SIE WAM ZAPLACIC ZA MIESZKANIE TO NIC BY WAM NIE ZOSTALO DLATEGO CO NIEKTÓRE SPI TAM W DOMU Z GRZYBEM NA SCIANIE I TAM SIE BOJA ODEZWAC BO NIE DA KONTRAKTU NA PRZYSZLY ROK I NIE BEDZIE MOZNA POTANCZYC A W DOMU PIELUCHY GARY I TROJE PLACZACYCH DZIECI .TAKIE JESTESCIE HISZPANECZKI I NIE SPODZIEWAM SIE LAURÓW ZA SWOJE WYPOWIEDZI A KIEDYS KTOS POROBI PARE ZDJEC I ZAMIESCI JE NA JAKIEJS STRONIE I CZAR PRYSNIE A WTEDY DZIECI PODZIEKUJĄ.
Temat przeniesiony do archwium.
451-480 z 2830

»

Pomoc językowa