praca huelva truskawki 4

Temat przeniesiony do archwium.
boreczek cos w tym jest. moja mama jak byla chora to kot przyniosl jej mysz do lozka :D. chcial jej zrobic prezent. zwierzeta sa zajebiste. a najbardziej koty :)

Mamy podobne poczucie humoru. Tylko ja lepsze:)

http://demotywatory.pl/3716465/Oczekujesz-waznego-telefonu
ja lepsze ja lepsze! :) dobrze ze beda pisac hehe :D

Oby nie dzień przed:) bo wtedy jestem w głębokiej dupie...
dla mnie moze byc nawet i dzien przed. byle napisali... :(

Jak ja swoim zwyczajem jeszcze zwlekam z ostatnimi zakupami. Nie mam euro na przejazd. Nie mam euro na kieszonkowe, nie mam zapasów żywności. Co tam bierzesz z jedzenia? Herbate, cukier, te zupki kugwa chemiczne, nie wiem - ryż, kaszę? to zapychające jest...

A w ogóle to miałaś pisać co u Anusiak...
ja jeszcze tez nie wymienilam kasy i musze zrobic troche zarcia jeszcze ale doszlam do wniosku ze jak napisza to zdaze to w 2 godzinki zrobic :). ja tam biore tak: kawa, herbata, zupki chinskie, pieprz, wegete, kostki rosolowe, platki ryzowe, paczke fasoli, kotlety sojowe, kasze, oczywiscie make na barszcz i otreby :D, zrobie sobie jeszcze parowki w ciescie, ciastka owsiane, napoje energetyczne na droge, barszcyki czerwone w torebkach. i jeszcze cos wymysle ;d
i oczywiscie chleby sobie upieke :D

właśnie - przyprawy... jakieś grochy, mąka, faktycznie... A z Anusiakiem masz kontakt czy nie dowiadywałaś się nic?

nic jeszcze nie pisala :) pisalam Ci na priv:P

Przepraszam, nie zwróciłam uwagi

Patrz Emilka, jesteśmy same na forum.. Co masz na sobie?;):):)
pracie :)
boreczek nie wiem czy chcesz wiedziec..
miedzy lydkami kota a na kolanach komputer :)

Skasuj to bo popatrz jak wyszło:) ale jaja
zaraz do Ciebie tu wroce. daj mi 5 minut tylko pojde...
tylko się wam tak wydaje na pewno nie jesteście tutaj same wielki brat czuwa
;d;d;d; nie skasuje :D. czekaj zrobie sobie kanapki i przyjde :)

Kurde ja już kota na razie nie chce... przenoszą takie choróbstwa że potem ciężko z ciążą jest. Mimo wszystko to kocham wszystkie zwierzęta....

Więc wielki bracie nie umknęło Twojej uwadze co ma na sobie Emilka:) Czyli jednak jest Mario:)

Albo bardzo niekobiecą kobietą:)
pomyliłam chciałam napisać wielka siostra czuwa
a tak na marginesie to pana M znam osobiście i bez komentarza

Bez komentarza, że fajny gość czy bez komentarza bo szkoda gadać?
ja sie nie boje bo nie mam z kim zajsc :D. kurde ale patrzcie tyle czasu udalo mi sie ukryc ze jestem mario a tu taka wtopa :D
Cytat: Emilia24bbb
gaga to jakis gremlin ktory sie boi ze nie da rady na wyjezdzie i woli siedziec na garnuszku mamusi :)

Tak sobie siedzę..W PRACY kochana i czytam dla rozrywki te wasze żałosne dialogi. Wymieńcie jeszcze 10 razy , co kto zabierze do plecaczka, może od tego kasa na koncie będzie się mnożyć. Prawda jest jedna, o której piszę od początku ZOSTAŁYŚCIE WYCHUJANE. Były przesłanki, że te wyjazdy są palcem na wodzie pisane, nie tyle , że się nie odbywają, ale że ewentualnie mogą się odbyć, że wycieczka jest na granicy opłacalności..wszystko byłoby ok. gdyby zasady były jasne od początku, a nie pociskanie kitów i robienie z bidnych ludzi (no bo kto jedzie na truskawki-juz tu było pisane..) jeszcze większych w dupę kopanych cielaków. Gdybyście tyle energii włożyły w Polsce na szukanie pracy, co na liczenie ile zupek chinskich wsadzicie do reklamówki z biedronki, to już dawno miałybyście robotę bez pokrzykującego kapo nad glowami. Jak można bronić wyzyskiwaczy i manipulatorów a atakować dziewczyne, co na minusie z tej gownianej wycieczki wróciła??Widac jakie jestescie zdesperowane, ten wyjazd to ostatnia deska waszego ratunku wiec nawet na forum bez mydła w dupę chcecie wejsc Mario i jemu podobnym.
Nie przekreślałam tych wyjazdów póki nie poszłam na spotkanie. I żenada tylko się potwierdziła. Siedzcie sobie i się pocieszajcie,-dobrze ze siedzimy na dupie , bo tam nie ma pogody.chyba chodzi ,zeby miec prace a nie cieszyc się ,ze jej sie nie ma.
gremlin powrocil hahah. mam taki dobry humor ze mnie tylko rozszmieszylas tym postem. hahah;d;d;d. masz prace a bylas na spotkaniu w sprawie truskawek hahahah :D. nie wiem czemu ale wydaje mi sie ze jestes strasznie brzydka i zakomlpeksiona kobieta hihih
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Egzaminy

»

Brak wkładu własnego