praca huelva truskawki 4

Temat przeniesiony do archwium.

Żebyś tyle energii włożyła w niewtrącanie się w nieswoje sprawy co w darcie gęby na tym forum to byś wyciągnęła głowę z dupy i zobaczyła, że w Polsce nie tak łatwo o robotę.
mysle tez ze te pare dni od mojego wpisu na twoj temat nie spedzilas w pracy tylko myslalas co mi odpisac :D.
a pisałam że nie jesteście tutaj same i wielka siostra się ujawniła

Jakoś ciężko zauważyć, że nikt nie atakował Bei od początku, tylko zaczęłyśmy wypytywać. A momencie, gdy zaczęła mieszać i nie odpowiadać konkretnie na pytania, zaczęły się docinki. Nikt nie miał zamiaru nikogo gnoić.
gaga ty to dopiero musisz byc nieudacznikiem zyciowym skoro bylas na spotkaniu i nie chcieli cie zapisac na wyjazd. tak wlasnie bylo bo inaczej nie wylewala bys tu swoich zalow. nie wiem kobieto jak mam ci pomoc. chuja do dupy ci zalatwic czy moze jakiesgo dobrego psychologa? hmm albo moze na pudelka sobie wejdz jak ci sie nudzi :P
bo to jaest poska rzeczywistość

Aleś pojechała Emilka... Gaga nie zdecydowała się, bo jej się nie widział P. Mario, święte prawo. Tylko nie wiem, czemu się wtrąca jak to nie jej cyrk i nie jej małpy.
boreczek napisz to gg

A tak w ogóle
TO ILE ZUPEK CHIŃSKICH BIERZESZ DO PLECACZKA???;)
bo mam juz dosc tego gremlina. ile mozna byc kuzwa kulturalnym? no ile? zaczyna to ma odpowiedz i niech spada stad

4[tel]
boreczek mysle ze najwiecej pomidorowych :) ale tak sie jeszcze zastanawiam... tylko koniecznie z biedronki! bo to sklep dla biedakow haha. ta pani co sie tu wypowiada to chyba z pis-u :D
No hej Laski...
moj

Basbb bo Cię kopnę w ... Piszesz czy niet?
a i sory boreczek ale nie zgadzam sie z Toba teraz bo niby kto tu komu pierwszy pojechal co? moj wpis to byla tylko odpowiedz. poprostu ubostwiam takich internetowych cwaniakow a jakby miala mi to w twarz powiedziec to watpie czy by byla taka odwazna. no:)
Emilia ,ona nie szuka ch...a do dupy tylko maggi do zupy :D
Cytat: Katarina80
Emilia ,ona nie szuka ch...a do dupy tylko maggi do zupy :D
hehe :D
No dobrały się obie a tamta tylko czyta maje wpisy i mi błędy wytyka i że po studiach i pisac nie potrafię i w polu zapier..lam,na pewno tylko podstawówkę skończyła i mi dogryza że byki robię.

Emilka, dobrze że zripostowałaś tylko ten wątek z ch*em w dupie był dobry:) aż za dobry...:)

Morenka też jestem po studiach i też będę zapier*lać. Paskudny charakter mamy nie? Strasznie to ludzi w oczy kole....
a tak wogole to sory laski ale teraz strach komukolwiek cokolwiek napisac bo zaraz bedzie to brane za wlazenie do dupy. haha;D chyba gaga ma spore doswiadczenie w tych sprawach. jesli masz ta prace to juz moge podejrzewac jak byla zalatwiana skoro wszystko ci sie z jednym kojarzy. czekam na twoj nastepny post nad ktrym bedziesz myslec pare dni.
Ciekawe ile w tej podstawówce kiblowała,że na ortografii tak dobrze się zna ;)

Życie....
boreczek cierpliwosci jestem u niuniusia
Cytat: Boreczek11nightwish1
Emilka, dobrze że zripostowałaś tylko ten wątek z ch*em w dupie był dobry:) aż za dobry...:)
a jak inaczej pisac do takiej osoby? jak ona do mnie tak ja do niej. nie bedzie mnie jakis gremlin od bydla wyzywal. szkoda tylko ze ujawnic sie nie ma komu.
No i do tego takie przemądrzałe jesteśmy a ortografia nigdy nie była moją mocną stroną a w polu lubię zapier..lać
dajcie juz spokój ( dobrze napisałam):p lepiej napiszcie kto jedzie w sobote:/
Hej katarina i co pewnie razem pojedziemy chyba sie dobrze modliłaś
W każdej pracy trzeba zapier..lac :) za siedzenie i nic nie robienie nigdzie nie płacą do diaska :)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Egzaminy

»

Brak wkładu własnego