praca huelva truskawki 4

Temat przeniesiony do archwium.
Witam, a co z wyjazdem na cytrusy? Ten wpis od Mario też sie nas tyczy?
a cytrusy?? co z nimi?
Co za cisza... jest tu ktos na forum?
mario pojdziesz do pierdla. masz jeszcze nawet teraz czelnosc ludzi oszukiwac.W tym regionie truskawki zaczynaja dojrzewac jednakowo tu nie ma pozniejszych odmian.jak wezmie teraz kilka osob to wszystko -pojda tam skad polki uciekły bo pracowawca czubek te co teraz pojadą to wam wspołczuje bo da was do takich piekiełek posle .o tej porze kazdy pracodawca ma juz komplet pracownikow
tym razem sie skrzykniemy i cie udupimy na przyszły rok juz jestes spalony.procedury sadowe troche potrwaja. policzcie sobie za tysiac osob ma dla siebie z zaliczek 120tysiecy a jak zaplanowal sobie z całej polski 5 tysiecy na odstrzał to ma 600 tysiecy - bo latałpo wszystkich pup i swiadomie wzial tylu ludzi a za wycieczki autokarowe tez ma niezła kase
prawda, podpisuje sie pod powyzszym wpisem.
a wysyłal w takiej kolejnosci -najpierw te ktore go telefonicznie wyzebrały,wyprosiły i to nie szło urzędami brał pozniej te pyskate a te k z ktorymi pojdzie mu jak po masle vzastawił na koniec .W autokarach była wiara z całej polski . na spodkaniach rekrutacyjnych juz wtedy oszacował z kim musi sie liczyc a kogo -tzn jaki region olwac.A na forum zapewniam was ze czesto zaglada i sprawdza poziom zagrozenia dla niego
Ponawiam pytanie co z tymi co na cytrusy? Ciągle tylko wpisy na temat truskawek...
morena 888 czy czj jestes ta sama morena7236?????

noi pozamiatane ;))
niech sie wypowiedza tu jakies osoby ktore przez tego zjeba mario jezdzily na jakiekolwiek zbiory..juz sam nie wiem co o tym myslec ale mario cwelu jak to czytasz to ci nie odpuszcze:)
Cytat: Ghost_86
niech sie wypowiedza tu jakies osoby ktore przez tego zjeba mario jezdzily na jakiekolwiek zbiory..juz sam nie wiem co o tym myslec ale mario cwelu jak to czytasz to wiedz, ze ci nie odpuszcze:)
sry nie to mialo byc xd
edytowany przez Ghost_86: 24 mar 2012
Witam wszystkich! Dostałam dzisiaj telefon, że w czwartek tj 29 marca jest kolejny wyjazd na truskawki, z Wrocławia... Ale jak tak czytam te wpisy to sama nie wiem...
... czy jechać. Jestem z Zachodniopomorskiego.
a dokładnie skad jestes?
też dostałam smsa że wyjazd 29/03 o 15.30 z Wrocławia. Jestem z kuj-pom
Jestem z okolic Szczecina... wyjazd miał być właśnie ze Szczecina i jestem troszkę rozczarowana że aż z Wrocławia...
Czekałam na wiadomość o wyjeździe od końca stycznia... Ale po tych wpisach zaczęłam sie obawiać co z tego wyjdzie.
Pan Mario hehehe jestem w szoku, ze ta osoba nadal zajmuje sie tymi truskawkami, ze nikt nie zrobil z nim porzadku. Do jasnej cholery, czy nie ma nigdzie uczciwej, kulturalnej i kompetentnej osoby, która mogła by sie zajmowac ta rekrutacja i cala ta sprawa z tym zwiazana??? Tylko ten prostak, kawał chama i oszusta. Żeruje na biednych i niewinnych ludziach. Tak sie składa, ze mialam okazje poznac tego osobnika pare lat temu równiez na selekcji tak jak Wy: uśmieszek, głupi żart no i sprzedał sie... ale w Hiszpanii wszystko wyszło jaki jest naprawde. Niejedna osoba sie na nim zawiodla. Na selekcji obiecywal pomoc w razie jakichkolwiek problemow. Ale nie ma zadnej pomocy z jego strony w razie problemow w pracy. Jak przyjdziesz do niego o pomoc to Cie jeszcze zwyzywa,obrzuci błotem(przeklenstwami). Jedyna pomoc to taka, ze Ci kaze kupic bilet do Polski:))Oczywiscie u niego w firmie:)) I to wszystko co tam dziewczyny wypisuja wczesniej to jest prawda.Ciesze sie, ze juz nie musze jezdzic do Hiszpanii i oglądać tej fałszywej geby. Chcialabym, zeby on w koncu zaliczyl dno i ta jego firma przewozowa splajtowala, zeby nie mial srodkow do życia i wtedy on niech idzie zbierac truskawki!!! Ach, co to by byl za widok ta żyrafa w rajkach pcha ten wózek i tylko słyszy: rapido rapido hehehe nie jedna z nas chciala by to zobaczyc. jakie on wam głupoty wypisuje, ze wszystkie pojedziecie tylko macie byc cierpliwe caly czas was okłamuje. Jest juz koniec marca na polach juz maja pelen stan pracownikow jak porobicie miesiac to bedziecie mialy wielkie szczescie, chyba ze traficie do takich pracodawcow, ze wylecicie zaraz po 2 dniach jak tam dziewczyny wczesniej pisaly, a mario nawet nie kiwnie palcem, zeby wam pomóc. Wiec jesli jedziecie na zarobek to sie nie opłaci, chyba ze chcecie tylko Hiszpanie zobaczyc -to polecam:)
A i jeszcze nie ma czasu odpisywac na Wasze maile smsy itd, wiec niech zatrudni jedna z was, przynajmniej ktos bedzie na to wszystko odpowiadal skoro on taki zapracowany. Skandal- pierwszy raz sie spotkalam z taka firma, zeby tak olewac klientow!!! No najlepiej to strzelic na forum info dla wszystkich zainteresowanych, ale moze nie wszyscy to czytaja. To sie nazywa profesjonalizm Pana Maria! Brawo!!!
No to mnie pocieszyłaś... Na szczęście wydałam tylko 130 zł, ale nadzieje wiązałam z tym wyjadem... :(
Hej .Ja na szczęście też tylko wpłaciłam te 130 zł i rozmyśliłam się ,a właściwie rozchorowałam się i musiałam zrezygnować . Moje koleżanki pojechały i nie dość ,że są zawiedzione właśnie pięknym opowiadaniem przez Mario ,panie z OHP .Czułam że coś z tą pracą jest nie tak ,po przeczytaniu tych wszystkich wpisów .Jedna z tych moich kol. próbowała mi tłumaczyć ,że nie można wierzyć tym wpisom ,ale jednak czułam i całe szczęście bo zaoszczędziłam prawie 1000,gdzie musiałabym wydać .Piszą dziewczyny ,że wszystko zależy na jakiego szefa trafisz ,ale widać ,że 90% to same chamy .Pracowałam już wielokrotnie za granicą i wiadomo,że nie wszystkim się dogodzi ,ale to tu bije rekordy .Zastanawiam się tylko dlaczego nie można zrobic porządku z tym całym (dobrodziejcą pracy ).Przecież tam jadą ludzie ,bez pieniędzy ,:biedni : ,którzy chcieliby coś zarobić ,a niestety -dorabia się ktoś inny .
Totu dzieki za wpis, to prawda 100 procent.
"Ach, co to by byl za widok ta żyrafa w rajkach pcha ten wózek i tylko słyszy: rapido rapido hehehe nie jedna z nas chciala by to zobaczyc. "

Bez komentarza
;DDD

edytowany przez cati28: 25 mar 2012
witam jestem z bialegostoku dostalam esemesa 29 wyjazd z wroclawia pozdrawiam
czy ktos jeszcze dostal piszcie
sie jeszcze raz zastanow czy jechac:)
Ehhh... ja to bardzo przemyślałam... Nie chce ryzykować... Szkoda tylko pieniędzy, a popaść w długi to nie sztuka. Nie daj Bóg stanie sie coś gorszego. Wirze osobom które sie tutaj wypowiadały i dzięki za ostrzeżenie :) To chyba nie przypadek że kilkanaście osób źle trafiło, prawda?
A Ty Ghost_86, byłeś na tych zbiorach??? Czy też sie wahać jechać???
Szgg a czym jedziesz bo ja też jestem z Białegostoku
jadę 29/3, jestem z kuj.-pom.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Egzaminy

»

Brak wkładu własnego