Cytat: anusiak84
witam wszystkich :) znowu sie pojawilam,kto siedzi na forum a jeszcze nie wyjechal to mnie pamieta..Ja wyjechalam na truskawki 25 lutego,bylam 2 tyg ale niestety musialam wrocic,moj ojciec mial wypadek a jestem jedynaczka wiec sami rozumiecie.. Oszukana 12 nie zgodze sie z toba!Takie rzeczy na forum pisza tylko osoby slabe psychicznie,ktore myslaly ze beda warunki jak w domu itd.Z gory trzeba sie nastawic na to ze latwo nie bedzie wtedy nie bedzie rozczarowan.Co do warunkow mieszkalnych to fakt,luksusu nie ma ale pralka,lodowka byla,sznurki do wieszania,prysznic wygladal tak ze byl brodzik sam,kibel byl nowy lecz bez deski.Najgorsze bylo to ze gniazdka byly dwa,jedno w kuchni a drugie w lazience a nas bylo 8 dziewczyn po cztery w pokoju.Proponuje zabrac przedluzacz :) ja czekam na smsa od Mario bo wyjezdzam na cytrusy,mialam byc na truskawkach a moj chlopak mial dojechac i mnie mieli przewiez na cytrusy ale musialam wracac i teraz jedziemy razem takze przedluzacz biore i czajnik bo zabralam zelazko turystyczne co mi sie wogole nie przydalo.Za przejazd jak wracalam musialam sobie zaplacic ale wiedzialam o tym i liczylam sie z tym bo nie pracowalam do konca kampanii.Szefowie sa jacy sa,jeden jest dobry drugi drze ryja.Trzeba robic swoje i nie przejmowac sie.Przewaznie krzycza rapido badz benga czyli szybko ale do kazdego.Jesli nie wyrobisz normy to moga ci powiedziec ze na drugi dzien nie idziesz do pracy.Zaliczke dostalam po 2 dniach przepracowanych 50 euro,chociaz nie byla mi tak potrzebna bo 50 euro mialam ze soba.Wszystkie pieniadze mi wyplacili,nie oszukali,szef mnie nawet zawiozl w miejsce gdzie mnie Mario odebral.Byla dziewczyna ktora non stop sciemniala i zostala,nie wyrzucili jej,nawet szef przyszedl z tabletka jak mu nerwy przeszly.Ja tam jestem zadowolona :) w miescie bylam prawie codziennie,spotykalam duzo polek i pytalam o ich warunki i nie spotkalam sie z takimi opiniami jak ty piszesz oszukana.. W jakim miescie bylas??Kto byl twoim szefem??Ja bylam w Lucenie del puerto,szef Hesus i Raul.Jak chcecie dziewczyny cos wiedziec to piszcie,z checia opowiem jak bylo :)
To opisz jaka norme zbieralas truskawek /chodzi o ilosc skrzynek/???