praca huelva truskawki 4

Temat przeniesiony do archwium.
8-my jes w czwartek :)

Ja nic nie wiem. Ni hu hu.
sorka w czwartek :P patrzyłam na 8 luty hehe :D
Fajnie było...

No to się cieszę. Jak do NS przyjeżdża kolonia to liczba ludności wzrasta 2X:) taka mieścinka mała. Ale najgorsze, że nie ma roboty bez znajomości. Ale żeby się wyrwać stąd to muszę jednak mieć trochę gotówki...
A nawet chłopaka miałam tam potem i przyjeżdżał do mnie ale nie wyszło...
morena ja tez mysle ze reszta pojedzie 8 mego,bo jakbysmy mialy jechac w weekend juz bysmy cos wiedzialy.A CO DO TEJ PANI GAGI to laska wkurzasz mnie i innych i nie wiem po co wogole zabierasz glos w sprawie ktora Ciebie kompletnie nie dotyczy,jak jestes taka nieogarnieta to pracy w polsce Nie ma,ja szukam juz 4 miesiace i zareczam cie ze jak nie masz 20 lat nie studiujesz albo nie masz grupy inwalidzkiej lub mega znajomosci to pracy nie dostaniesz nawet studia tutaj nic nie pomoga!!!!Aha i naprawde nigdy nie słyszałas o szefach-polakach "capo",nikt z twoich znajomych nie byl mobingowany w pl??zartujesz sobie chyba,dlatego kobieto zamilcz i zajmij sie swoim zyciem
lidzik2:)
ja tam przynajmniej wiem, że możemy jechać nawet na koniec marca, tak więc jestem spokojniejsza. Nastawiam się na ostatnie dni marca a jak wyjazd będzie wcześniej to się tylko ucieszę :)
Zabieram głos, bo głupotę trzeba tępić.
Słyszałam o takich szefach, w Polsce, wszędzie! Ale wiesz dlaczego tacy są? Bo znajdują się skrzywdzone przez los panienki, takie jak tu na forum i twierdzą ,ze to normalne, ze pracodawca podnosi na nią głos! Kto ta laskę w ogóle wychował ,ze ma tak nasrane w głowie, zeby uznawać za prawo szefa darcie ryja na pracownika! To jest skrzywienie psychiczne! pozniej przez takich przypałów własnie pracodawcy mobbingują.
A ja powiem sobie ,że ty masz zamilczec? I co , gówno, przejzyjcie wreszcie na oczy. Nie jest moim głownym celem wpieranie ci ,ze praca jest w polsce. Chodzi mi o umiejętnośc oceny sytuacji. Przeciez tu się zrobiła tendencja "pluj jej w twarz a powie ,ze deszcz pada". jeszcze sie podniecają,ze jadą na "turnus" ze spartanskimi warunkami i poganianiem jak w obozach pracy. To czy te osoby maja po kolei w głowie.??
Po co szlam na rozmowe mając pracę w Polsce? A to nie slyszałyscie nigdy o zmianie pracy? Za komuny tylko 30 lat dymało się w jednym zakładzie. Oferta mnie zainteresowała bo wg teorii byla mozliwosc zarobienia ok 35[tel]na rękę a to prawie dwa razy wiecej niż zarabiam, a na dodatek przez te 4 miesiace odpadlby wynajem mieszkania. To tak gwoli wyjasnienia, jak to mozliwe ,ze ktos majac prace chce ja zmienic. olaboga, a to trzeba miec wyobraznie zeby to sobie w ogole uzmyslowic//
Pozytywne myślenie to się chwali...
no chyba trzeba mieć wyobraźnie, bo są takie czasy, że każdy trzyma się swojej pracy jeśli ją ma, żeby jej nie stracić a Ty sobie tak chcesz zmieniać? No ładnie, widze w takim razie, ze chyba nie mieszkasz w Polsce a jeśli tak po daj nam nazwę miejscowości, przyjedziemy bo też byśmy chcieli mieć możliwość pracować, bo skoro tak sobie zmieniasz to widocznie jest tam sporo miejsc pracy. Z pewnoscią sporo dziewczyn skorzysta.
gaga to Ty masz chyba coś z psychą skoro nie umiesz odróżnic żartów od poważnych wpisów ,dorośnij dziewczynko !
haha dobrze ze jeszcze zawitalam. gaga jestes zbyt glupia by zrozumiec co to znaczy WYPIERDALAJ?
Cytat: Katarina80
gaga to Ty masz chyba coś z psychą skoro nie umiesz odróżnic żartów od poważnych wpisów ,dorośnij dziewczynko !
HAHa lepiej bym tego nie ujela :)
no a skoro było już o demokracji chyba wczoraj to idąc tym krokiem dalej, większość chce aby gaga sobie poszła...
My tu sobie na odstresowanie żartujemy czasami,a ona wszystko na poważnie bierze :/ masakra. Czytanie ze zrozumieniem poszło w las ;)
debilowi nie przetlumaczysz.
i niestety gagusiu nie pojedziesz i nie zarobisz. dymaj tutaj za 2 razy mniej :D
Ja jeżdżę od kilku lat i nie jestem przez los skrzywdzoną panienką jak tu piszesz i wypraszam sobie takie porównanie bo za smarkata jesteś żeby takie przytyki robić bo tu nie ma samych 20-latek a wyobraźnie to ty masz skoro chciała byś mieć 35[tel]na rękę byś przez cztery miesiące musiała pracować non stop + nadgodziny a uwierz tak się nie da.Chyba ze byś nic nie jadła i na pieszo do polski wróciła .
Ale pieniążki kusiły, bo na spotkanie poszła :D
haha a a jak :D. kusilo kusilo. ale pewnie jej nie wzieli bo jest jakas niedoroziwnieta i dlatego ma wlasnie prace Polsce z grupa inwalidzka. skoro gaga nie potrafisz rozroznic zartow od powaznych wpisow to znize sie do twojego poziomu i wiesz co LUBIE JAK MNIE KTOS PONIEWIERA! CZUJE SIE WTEDY JAK RASOWA SUKA I DOBRZE MI Z TYM ;d
hm..gaga no wlasnie nie rozumiem,masz ta swoja prace to pracuj,i daj innym decydowac o sobie.nie wiem nudzisz sie tak strasznie zeby tutaj sie tak udzielac?zreszta wydaje mi sie logiczne,chyba wiekszosc by tutaj zostala (w pl)gdyby miala prace fajna czy powiedzmy jakokolwiek,widocznie tak nie jest.i daj spokoj duzo z nas juz tam bylo i nikt sie nie podnieca spaniem w baraku,ludzie chyba jada zeby zarobic pieniadze,jak nie da rady tutaj jedzie sie gdzie indziej,proste
Emilia24 dobre to bylo:)usmialam sie dzisiaj z tego wszystkiego,masakra:)
lidzik ja tez :) i moja siostra tez ma niezla polewke jak jej to pokazalam :D
no ;)
ide na obiad :)pa
Cytat: bea3211
Cytat: morena7236
Cytat: KOKO33400
no tak we wczorajszym autokarze do polski te ponad dwadziescia dziewczyn co wraca z pusta kieszenia to pewnie malo robotne byly wedlug was i pewnie na hotel hiltona w tej hiszpani na tych polach liczyly.
Odnosnie hotelu opowiadała mi dzisiaj koleżanka że Mario przeniósł do niej na campo dwie dziewczyny bodajze z Katowic bo przedtem miały zle i wiecie co powiedziały pierwsze po wyjsciu z auta do Maria?Gdzies ty nas w nastepne bagno wpierdolił?Uządziły przy szefie Mariowi scene jak z dramatu a szef M TYLKO Dopatrzył na to co odstawAiły za cyrk i powiedział tylko tyle zabieraj mi to co przywiozłeś[ wiec pytam na co liczyły bo praca na tym campie jest co dzień i warunki nie złe.Co im się nie podobało chociaż domków w środku nie widziały.
MORENA TY JUZ NIE PIERDZIEL , ZE MOŻESZ pomóc innym bo to bzdury jak ktoś to przeczyta ta inteligentny wie , żes człowiek Mara jestes i tylko negujesz innych i nie pomożesz innym jak piszesz , pomocna boś w łyżce wody utopisz polki - taka prawda - spadaj na swije forum gdze tylko można czytac Twoje słowa "huj , kurwa . szmaty , dziwki / osoba inteligentna tak pisze / ufff osoba zakłaDAJĄCA FORUM "perwsza praca huelba TAK czy nie "PISZE - ZGROZA i po uj tu sie udzielasz jak masz swoją strone i tm cisza bo kasujesz negatywnw wpisy
GŁUPIA PINDA>>>
A i ostatnim kursem wróciły tylko 4 dziewczyny a nie ponad dwadziescia...I nie uzywałam jeszce tych słów ale moze zaczne( szmaty , dziwki)
edytowany przez morena7236: 01 mar 2012
Z tym zarobkiem to roznie bywa,2 lata temu pojechalam dopiero 13 kwietnia i zarobilam 1650e,a w zeszlym roku wyjazd mialysmy 8 marca ale szef nabral za duzo ludzi,przez to pracy bylo malo i na czysto przywiozlam tylko 1000e,gdzie w Polsce przez ten czas u mojego szefa zarobilabym duzo wiecej.To jest wlasnie loteria albo trafisz dobrze,lub zle.Nadmienie ze inne lata byl niezly zarobek na fresie teraz juz coraz gorzej.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Egzaminy

»

Brak wkładu własnego