praca huelva truskawki 4

Temat przeniesiony do archwium.
mysle ze Bea jakby byla taka dorosla i szacunku do innych nauczona to by tu takich rzeczy do innych nie wypisywala.. bo skoro jestem dorosla i uwazam ze inne osoby zachowuja sie jak dzieci to poprostu z takimi osobami nie rozmawiam bo mi czasu szkoda czyli robie to co ja zrobilam wobec bei piszac jej milego dnia bo nie mam z nia o czym dyskutowac gdyz jej odzywki sa jak dla mnie dziecinne..
Cytat: kokusia22
mysle ze Bea jakby byla taka dorosla i szacunku do innych nauczona to by tu takich rzeczy do innych nie wypisywala.. bo skoro jestem dorosla i uwazam ze inne osoby zachowuja sie jak dzieci to poprostu z takimi osobami nie rozmawiam bo mi czasu szkoda czyli robie to co ja zrobilam wobec bei piszac jej milego dnia bo nie mam z nia o czym dyskutowac gdyz jej odzywki sa jak dla mnie dziecinne..
no mysle ze to jest jedyny sposob bo tylko wkurzyc czlowieka potrafia. ale obiecuje sobie juz teraz ze biore przyklad z Ciebie i olewam to :)
LUDZIE USPOKUJCIE SIE JUZ W KONCU I SKONCZCIE Z TYMI WYZWISKAMI I DOCINKAMI BO AZ ZLE SIE TO WSZYSTKO CZYTA O ILE NA POCZATKU TO BYLO SMIESZNE TERAZ JEST TRAGICZNE...WIECEJ EMPATI USPOKUJCIE SIE .TEN KTO CHCE JECHAC NA TRUSKAWKI NIECH SOBIE JEDZIE A TEN KTO NIE CHCE JECHAC TO NIECH NIE JEDZIE.A TEN KTO PRZYJECHAL I CZUJE SIE ZAWIEDZIONY TO JUZ TRUDNO BYLO MINELO TRZEBA TO WPISAC W BILANS STRAT I ISC DALEJ .KAZDY I TAK ZROBI JAK UWAZA WIEC PO CO TE NERWY.
przybij "5" Emilka :*
Cytat: kokusia22
przybij "5" Emilka :*
tak jest :*.
Cytat: bea3211
do Moreny ___ a ty tak bardzo nie podniecaj sie tą Beą bo jeszcze pęknie ci ten woreczek żółciowy

koko jak dla mnie takie zlorzeczenie komus to juz jest szczyt i nie chce mowic glosno i wyraznie czego.. ja sie nie chce klucic ale to jest naprawde denerwujace czytac takie cos i nie zareagowac.. to trzeba by wnet byc swietym a ja do takich raczej nie naleze :(:
no wiec.. koniec z glupotami i powracajac do sedna sprawy czyli wyjazdu ciekawe czy pojedziemy tego 8..
Emilka a skad myslisz ze 8? cos mnie ominelo za ten czas co mnie od wczoraj nie bylo?
kokusia tak tutaj dziewczyny pisaly ze 8 jest wyjazd. wiem ze morena 8 jedzie i katarina bo pisaly na forum :) i tak sobie mysle i mam nadzieje ze moze my tez...;p
oby oby :D wiem ze to jest wobec ktorych drazliwy temat ale co bierzesz dokladnie do jedzenia? bo zastanawiam sie co jeszcze moge wziasc?
*niektorych
Cytat: Emilia24bbb
ja jeszcze tez nie wymienilam kasy i musze zrobic troche zarcia jeszcze ale doszlam do wniosku ze jak napisza to zdaze to w 2 godzinki zrobic :). ja tam biore tak: kawa, herbata, zupki chinskie, pieprz, wegete, kostki rosolowe, platki ryzowe, paczke fasoli, kotlety sojowe, kasze, oczywiscie make na barszcz i otreby :D, zrobie sobie jeszcze parowki w ciescie, ciastka owsiane, napoje energetyczne na droge, barszcyki czerwone w torebkach. i jeszcze cos wymysle ;d
kotusia skopiowalam moja wypowiedz do boreczka :) moze jeszcze cos tam dorzuce narazie tyle kupilam :)
zainspirowalas mnie :) a te kotlety sojowe to wogole dobre sa? wstyd sie przyznac ale nie mialam jeszcze okazji sprobowac:/
mi smakuja :) takie bym powiedziala nawet troche podobne w smaku do miesa. cos jak soczewica hm ciezko wytlumaczyc ale latwo sie robi. wole takie z prawdziwej soji ale te z proszku tez mi smakuja ;d
ja je raz jadlam na biwaku i dobre byly a teraz wlasnie z okazji wyjazdu sobie o nich przypomnialam.. platki ryzowe tez sa spoko bo wystarczy ze dokupisz mleko i masz zarelko
ZAWSZE TAK BEDZIE I BYLO ZE JEDNE WRACAJA Z TAKICH WYJAZDOW ZADOWOLONE BO DOBRZE TRAFILY I ZAROBILY INNE NIE ZADOWOLONE BO ZLE TRAFILY I TYLKO SIE ZAPOZYCZYLY I TYLKO Z DLUGAMI WROCILY TAK BYLO JEST I BEDZIE .I JAK WSZEDZIE MUSZA BYC OSOBY CO PRZESTRZEGAJA NA PODSTAWIE SWOICH ZLYCH DOSWIADCZEN ZEBY BYC PRZYGOTOWANYM NA BRAK PRACY ITP.I OSOBY CO ZACHWALAJA BO SUPER IM SIE TAM ULOZYLO I SA ZADOWOLONE .TO DOBRZE BO KAZDY SOBIE NA PODSTAWIE TYCH WPISOW SAM PODEJMNIE DECYZJE I RYZYKO ZWIAZANE Z WYJAZDEM I KAZDY SOBIE UZMYSLOWI ZE NIE ZAWSZE TAM JEST TAK KOLOROWO ALE NIE ZAWSZE TAM TEZ JEST TYLKO ZLE.I DLATEGO WSZYSTKIE OPISANE DOSWIADCZENIA ZAROWNO TE ZLE JAK I DOBRE SA TUTAJ POTRZEBNE PO TO ZEBY LUDZIE MOGLI SAMI OCENIC CZY WARTO TAM JECHAC .
acha :)
koko zgadzam sie. ale opisywanie swoich doswiadczen to jest co innego niz atakowanie kogos bez powodu. jak tylko bea pojawila sie na forum to przeciez zadawalam jej normalnie pytania zeby sie podzielila swoimi doswiadczeniami no ale coz.. a gaga to juz wogole nie byla nie jedzie a naskakuje na wszystkich dookola. amen
i ja wlasnie po to na to forum weszlam zeby sie cos dowiedziec na co sie nastawiac itd. i nigdy nie oczekiwalam ze wszyscy mnie maja glaskac po dupie i mowic jak tam jest zajebiscie. ale teraz powiem Ci ze jak mam sluchac rad o takich osob ktore najezdzaja na mnie bez powodu to wole juz nic wiecej nie wiedziec. pojade przekonam sie i juz :)
ja mam 20 zupek chinskich paszteciki, szynke pakowana, czekolade na kanapki, takie kaszki owocowe ktore sie tylko woda zalewa, te czekolady na goraco przynajmniej jeden chleb wezme , kawe 3 w 1 herbate i pewnie jeszcze o czyms zapomnialam ale nad tymi platkami ryzowymi i kotletami to chyba sie zastanowie faktycznie :)
a no wlasnie zapomnialam ze konserwy i paszteciki tez biore. ale dobrze ze o tych kaszkach napisalas tez sobie kupie bo lubie :)
no dobre sa :) tylko bananowe lepsze od truskawkowych moim zdaniem ale sproboj i tych i tych :D
i bardzo dobrze kazda powinna jechac i sie przekonac jak tam jest.tez jestem tego zdania zawsze jakies nowe doswiadczenie i przygoda ,wszystko lepsze od siedzenia na dupie i nic nie robienia.
ok :d jeszcze raz waniliowa jadlam i tez mi smakowala ;). ale pusto sie tu zrobilo ....:D
KOKO i tu masz swieta racje :) bo ja tez itak pojade chocby po to zeby nie zalowac kiedys ze wypenialam i nie pojechalam..
i o to chodzi. amen :)
Emilka to my Ci nie wystarczamy ;D hehe zart ;D
jak najbardziej wystarczacie :) tylko poprostu jestem zdziwiona ze reszta tak ucichla ;d
no mysle ;D a rekawiczki gumowe Emilka masz?
Cytat: KOKO33400
i bardzo dobrze kazda powinna jechac i sie przekonac jak tam jest.tez jestem tego zdania zawsze jakies nowe doswiadczenie i przygoda ,wszystko lepsze od siedzenia na dupie i nic nie robienia.
święte słowa Amen
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Egzaminy

»

Brak wkładu własnego