praca huelva truskawki 4

Temat przeniesiony do archwium.
No ja jak pracowałam na dużym campie to tez nie wesoło było ale rok temu wszystkie dni pracujace kilka nadgodzin wyszłam super ...
katarina 8.03 Wrocław stanowisko 4 godz.15.30:)
hop hop :) uswiadczy tu kogos o tej porze ;)?
kurcze no nawet nieustraszonej Emilki niema :(?
ja jestem ;) To w czwartek jedziecie tak? Pewnie już wszystkie. Ale pusto tu będzie. Tylko cytrusy zostaną.
morena dziękuje :) jesteś wielka :*
Cytat: Kamila_26
ja jestem ;) To w czwartek jedziecie tak? Pewnie już wszystkie. Ale pusto tu będzie. Tylko cytrusy zostaną.

a skad wiesz ze w czwartek jedziemy??
Nie wiem, tylko tak wyczytałam hehe czy top tylko tak pisałyście sobie?
kurcze to ja juz nic nie wiem :( juz tak czekam na ten wyjazd.. A Ty Kamila nie jedziesz?
Cytat: Boreczek11nightwish1
Jakoś ciężko zauważyć, że nikt nie atakował Bei od początku, tylko zaczęłyśmy wypytywać. A momencie, gdy zaczęła mieszać i nie odpowiadać konkretnie na pytania, zaczęły się docinki. Nikt nie miał zamiaru nikogo gnoić.
__ Boreczek od początku jestem atakowana ,wyzywacie mnie i poniżacie - każdą osobę co powróci napisze coś nie tak bedziecie poniewierac tylko z tymi co mają wyjechac to pieknie piszecie no i to juz samo za siebie mówi w jakim celu to robicie ____________________________________Emilia24bbb
dzisiaj, 12:18 gaga ty to dopiero musisz byc nieudacznikiem zyciowym skoro bylas na spotkaniu i nie chcieli cie zapisac na wyjazd. tak wlasnie bylo bo inaczej nie wylewala bys tu swoich zalow. nie wiem kobieto jak mam ci pomoc. chuja do dupy ci zalatwic czy moze jakiesgo dobrego psychologa? hmm albo moze na pudelka sobie wejdz jak ci sie nudzi :P
__________ cóż za piękne słownictwo !!! ładny charakterek
Ja jadę na cytrusy z mężem, wczoraj Mario nam napisał że wyjazd jest opóźniony i będziemy jechac doiero pod koniec marca ale będzie na pewno wyjazd i że dadzą nam znać
Bea nie chcialabym sie wtracac ale slownictwem i charakterkiem to Ty tez nie za bardzo mozesz sie poszczycic..
ale Ci Kamilko dobrze ze z mezem :) pozazdroscic :)
do Moreny ___ a ty tak bardzo nie podniecaj sie tą Beą bo jeszcze pęknie ci ten woreczek żółciowy
tak, zawsze raźniej, bo zamiast zostawić go w Polsce, rozstac się z nim na kilka miesięcy zabieram go ze sobą hehe wiesz samej ciężko by się zdecydować
Cytat: kokusia22
Bea nie chcialabym sie wtracac ale slownictwem i charakterkiem to Ty tez nie za bardzo mozesz sie poszczycic..
nie używam wulgarnych słów , chyba ,że cytuje je .
Bea Ty jestes matka ponoc doroslego syna a jak bym szczera byc miala to Twoje odzywki poziomem siegaja podstawowki bo tam sie tak odzywa jeden do drugiego.. wez sie ogarnij i reprezentuj soba taki wiek jaki reprezentujesz swoim opisem a nie jakies szczeniackie odzywki takie.. to ja choc mam 22 lata to dla mnie by to bylo zenujace tak pisac do kogos..
a tak apropo , to juz niedługo pojedziecie bo sporo osób zrezygnowało wiec miejsca bąda dla was :D
To, że ktoś rezygnuje to taka wielka rzecz? Kto nie chce niech nie jedzie. To jest sprawa każdego indywidualna przecież.
niech rezygnuja a co mi tam. wazne ze ja jestem zdecydowana i gro dziewczynek stad :) razem damy rade :)
kokusia22 ja jak miałam 22 lata to szanowałam starszych od siebie i nie pouczałam a tym bardziej nie atakowałam ich taką pisaniną i to jest żenujace .
no pewnie kokusia, co nas to obchodzi, niech rezygnują
Cytat: bea3211
kokusia22 ja jak miałam 22 lata to szanowałam starszych od siebie i nie pouczałam a tym bardziej nie atakowałam ich taką pisaniną i to jest żenujace .

Bea czy Ty wogole kiedykolwiek i kogokolwiek szanowalas :D?
czy Ty wogole wiesz co to tak NAPRAWDE jest SZACUNEK o ktorym tak pieknie piszesz?
masz tyle lat ile masz nie interesuje mnie to ale mysle ze w pewnym wieku to powinno sie dawac jakis przyklad mlodszym a jak bym miala byc szczera to po Twojej odzywce np do moreny jestes ostatnia osoba od ktorej chcialabym sie czegokolwiek uczyc a juz napewno ne SZACUNKU. tyle ode mnie. nie gniewaj sie za moje slowa ale jak to mowia " o prawde niema sie o obrazac" wiec jak jestes dorosla to wez sie zachowuj jak dorosla.. tyle ode mnie do Ciebie i zycze milego dnia
bea zebys wiedziala ze mam charakterek :) i jakbys nie zauwazyla to gaga zwyzywala mnie do bydla a na to zeby mnie ktos wyzywal nie pozwole sobie. podaj mi jeden przyklad kiedy ja pierwsza kogos zaatakowalam. podaj jak jestes taka madra.
i do takich bab ktore pierwsze na mnie naskakuja a potem placza ze je ktos zwyzywal nie mam szacunku i miec nie bede choc byscie mialy po 100 lat!
Emilka trafilas w sedno :)
bo taka jest prawda kokusia. pewnie teraz bea sie zastanawiasz i szukasz na forum jakiegos mojego posta w ktorym bym kogos atakowala bez powodu to moge Ci powiedziec ze nie znajdziesz i zastanow sie nad soba kobieto. jestem w porzadku wobec osob ktore sa w porzadku wobec mnie ale jesli ktos mnie obraza to uwierz mi ze na wyzywaniu moze sie nie skonczyc hehe
hipokrytki pieprzone
nigdy nie wiesz gdzie czai się sztruks....
i jeszcze ci jedno powiem bea cofnij sie pare stron wczesniej i wez przeczytaj jeszcze raz moje wpisy do ciebie. jak one brzmialy? hmm? glupio ci co nie? ale powiem ci jedno teraz ty zaczelas ale ja skoncze i wez dla wlasnego dobra juz sie mnie kobieto nie czepiaj bo dobrze sie kapnelas ze mam charakterek i nie omieszkam i ciebie zwyzywac a wtedy tobie tez moze cos peknac a najmlodsza juz nie jestes wiec lepiej dbac o siebie nie?
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Egzaminy

»

Brak wkładu własnego