praca huelva truskawki 4

Temat przeniesiony do archwium.
Witam wszsytkich :) takk dawno mnie nie było oj dawno, ja również szukam pracy w hiszpanii , nawet od zaraz , i z tego co widze , jest porażka z pracą ,
hej jest ktos chętny na wyjazd na oliwki i winogrona??
Ja jestem :) A można wiedzieć coś więcej ? :P
Hejka ja również poszukuje pracy coś więcej?
witam ja szukam ofert pracy w hiszpanii wlasnie znalazlam oferte na pomidory i papryke miejscowosc alicante tylko jest maly problem gdyz trzeba wynajac mieszkanie wiec dla mnie jako pojedynczej osoby to nie jest zbyt oplacalne czy ktos by chcial wyjechac? dodam ze na start trzeba oplacic podroz i owe mieszkanie
[email]
Witam serdecznie poszukuje pracy w Hiszpanii,byłam w tym roku na truskawkach ,podstawy języka posiadam i była bym zainteresowana jakakolwiek propozycją a te winogrona i oliwki dalej aktualne???jakieś informacje???mój adres e-mail [email] serdecznie dziękuje za wszelkie informacje.Pozdrawiam
PILNE Witam mam prace dla 20 osob najlepiej pary przy zbioze cytrusow w okolicy Walencja i Mursia osoby bez nalogow chetne do pracy od zaraz praca na akord platna co dwa tygodnie zapewniamy mieszkanie 100euro miesiecznie za osobe osoby chetne proszone sa o kontakt na nr.tel [tel]PRACA OD ZARAZ pomagamy rowniez w zalatwieniu papierow czyli numeru NIE
Potrzebna jedna osoba z polski lub hiszpani z busem na 9 osob prosze o kontakt [tel]
halo ! czy ktos wybiera sie juz w grudniu na truskawki i maliny w okolice Huelvy????
halllo...a są już jakieś oferty?
Nio jeszcze nie ma zadnych ofert . Pytam bo chcialabym jechac juz w grudniu a moj szef ma truskawki i borowki a ja chcialabym jechac na maliny w okolice bonares luceny :) moze ma ktos sprawdzonego szefa w tych okolicach ktory ma maliny????
Myślę ze nawet jeśli ktoś coś ma to już wszystko zaklepane...
Hej morena :) cieżko z pracą , do okoła sami oszusci , uwazajcie na tych co sie ogłaszaja bo wyciągają kase i nic wiecej , ja siedze w hiszpani , i widze jakka jest sytuacja , tu na miejscu , katastrofa , ja rowniez nie oracuje szukam pracy prawdopodobnie od wtoruku mam iśc na pomarancze ale na razie poki co w domu siedze , od lutego to nie bedzie wiadomo gdzie rece włożyć ale poki co katastrofa ,. AAA wiecie co ? dromader robi zapisy na truskawki od grudnia......... dziwne to ale ponoć juz niedługo wyjazd , tyle czasu tu pracuje i nie slyszałam aby gdzies w prowincji huelvy były w grudniu truskawki , jesli ktoś zainteresowany , mozna sie zapisac , nie wiem co to za pracodawca i w jakiej miejscowości to ma sie odbywać :) ale zadzwonić można pozdrawiam :)
Hej adixa gdzie Cie znowu tam wywiało...wiem lipa w Hiszpanii z roku na rok coraz gorzej ale powodzenia i żebyś jak najszybciej pracować zaczęła ...pozdrawiam.
Łeheheh no wyywiało wywiało i to raczej na stałe , w polsce jest jeszcze gorzej niz w hiszpani więc tam w ogóle nie ma co szukac , a co u ciebie ? przyjażdżasz do hiszpani? pozdrowionka:*
patrzę patrzę ale nie ma dromader żadnej oferty pracy w Hiszpani narazie ale znalazłem to:
Sezonowa praca przy zbiorach cytrusow
Sezonowa praca... - ilustracja ogłoszenia nr 451773 kliknij aby powiększyć
Poszukujemy osob do zbiorow w okolicach miasta Sevilla ( Hiszpania ). Zbiory owocow pomaranczy oraz mandarynek. Praca na okres od lispopada 2013 do konca stycznia 2014

Wyjazd z Polski z miast : Krakow , Warszawa, Katowice + dodatkowe miasta.

Bilet na miejsce pracy z Polski do Hiszpanii zapewnia pracodawca oplaca pracownik.

Oferta:
-stawka godzinowa - 8, 20 euro netto/h
-nadgodziny - 9, 10 euro netto/h
-czas pracy 40 godz/tyg + 10 nadgodzin

Wymagania:
-sprawnosc fizyczna
-brak przeciwskazan zdrowotnych
-możliwość wyjazdu na okres min. 30 dni
Zakwaterowanie:
-Zakwaterowanie w hotelu robotniczym - płatne 150 Euro/mies./os.

Zapisy do wyjazdu oraz rekrutacja:
W celu zapisana sie na wyjazd, uzyskania szczegolowych informacji przed wyjazdem kontakt z koordynatorem w jezyku polskim pod numerem: +34 611-349-628 codziennie od 08:00-15:30
Natalia i Janusz Mach
e-mail: [email]

Praca na stanowisku: Zbiór truskawek - Hiszpania

Biuro Dromader (1154) poszukuje ludzi do zbiorów truskawek.
- Miejsce Pracy: Hiszpania: Prowincja Huelva
- Okres zbioru owoców: Kampania zbiorcza truskawek rozpoczyna się już w grudniu, szczyt okresu zbiorczego sięga od lutego do połowy czerwca
- Czas pracy: 6,5 h/dzień , przerwa śniadaniowa 30 min., 6 dni w tygodniu, minimum 18 dni pracy w miesiącu, możliwe nadgodziny
- Opłaty pracownika: Ubezpieczenie
- Transport – organizuje pracodawca, przejazd do Hiszpanii opłaca pracownik, a powrót po zakończeniu kampanii opłaca pracodawca,
- Dodatkowe opłaty: wyżywienie we własnym zakresie, gaz
- Zakwaterowanie: na koszt pracodawcy
- Kontrakt: Podpisanie danego kontraktu stanowi kompromis podjęcia pracy w terminie wymaganym przez pracodawcę oraz pracodawcy do zapewnienia warunków kontraktu. Kontrakt podpisuje się po odbyciu procesu selekcji oraz zakwalifikowaniu do pracy, należy wówczas mieć ze sobą oryginalny dowód osobisty oraz ego kserokopię.
Osoby zainteresowane proszone są o przesłanie swojego CV wraz ze zdjęciem na nasz adres mailowy: [email]

Aplikuj
Firma:
Dromader Wrocław
Data ważności:
2[tel]
Typ umowy:
Praca stała
http://www.jobdesk.pl/praca/2013/11/12804-Zbi%C3%B3r-truskawek---Hiszpania.html+?utm_source=jooble&utm_medium=cpc&utm_campaign=jooble
mogło by sie wkońcu cos udać znaleźć
Cytat: puzi20
patrzę patrzę ale nie ma dromader żadnej oferty pracy w Hiszpani narazie ale znalazłem to:
Sezonowa praca przy zbiorach cytrusow
Sezonowa praca... - ilustracja ogłoszenia nr 451773 kliknij aby powiększyć
Poszukujemy osob do zbiorow w okolicach miasta Sevilla ( Hiszpania ). Zbiory owocow pomaranczy oraz mandarynek. Praca na okres od lispopada 2013 do konca stycznia 2014

Wyjazd z Polski z miast : Krakow , Warszawa, Katowice + dodatkowe miasta.

Bilet na miejsce pracy z Polski do Hiszpanii zapewnia pracodawca oplaca pracownik.

Oferta:
-stawka godzinowa - 8, 20 euro netto/h
-nadgodziny - 9, 10 euro netto/h
-czas pracy 40 godz/tyg + 10 nadgodzin

Wymagania:
-sprawnosc fizyczna
-brak przeciwskazan zdrowotnych
-możliwość wyjazdu na okres min. 30 dni
Zakwaterowanie:
-Zakwaterowanie w hotelu robotniczym - płatne 150 Euro/mies./os.

Zapisy do wyjazdu oraz rekrutacja:
W celu zapisana sie na wyjazd, uzyskania szczegolowych informacji przed wyjazdem kontakt z koordynatorem w jezyku polskim pod numerem: +34 611-349-628 codziennie od 08:00-15:30
Natalia i Janusz Mach
e-mail: [email]

SPRAWDZAŁAN TO OGŁOSZENIE JUZ NIEAKTUALNE , NA BANK PRZEKRĘT , BO OGŁOSZENIE WYSZŁO NIEDAWNO , PUSZCZAJA AUTOBUS Z POLSKI , A POTRZEBNE BYŁO TYLKO 10 OSÓB , WCALE NIE DZOWNCIE BO SZKODA KASY I NERWÓW
tak tez myślałem, masakra z nimi a ty tez szukasz?
Dromadr robi nabór ale nie mogę sie dowiedziec jaka too miejscowośc , bo bym sprawdziła
Las Palmas napewno to jedno miejsce z ogłoszenia od nich
ja mieszkanm w hiszpani i szukam pracy , bardzo ciezko o tej porze , wszstko od grudnia , styzcnia ,
Jak dzwoniłam aby sie dowiedziec jaka to miejscowośc to stwierdziły że same nie wiedzą , wyzej zamieściłam ich ogloszenie , las palmas to miejscowość?
aha no ja miałem jechac z koleżankami ale mnie zatrzymał pogrzeb i szukam znowu w Hiszpani też , widze że ten Dromader dodał ogłoszenia ciekawe czy sie odezwą
http://dromader.startpraca.pl/offers/ tutaj masz zajrzyj sb, nie wiem czy patrzyłaś na to :)
zaraz zobacze
no i co macie cos ludziska? :P
Hej :) nic kompletnie nic ,pomarańcze od grudnia , obleciałam wszstkie pośredniaki i nic , jak mają to dla swoich , zapisałam sie na pomarańcze w grudniu
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Egzaminy

»

Brak wkładu własnego